Zhexy
Član
Epajko... Ako ti meni sredis zagarantovan otkup ja cu imati 1tonu mesecno sigurno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja bih bio veoma srecan da se tako neki kupac pojavi. Onda bih se 100% posvetio kunicima i uzivao. Zamisli da ih pustim 300 (kao spartanci ) da trckaraju po dvoristu hehe ko bi ih onda skupio .
sa tonom cistog mesa po mesecnoj proizvodnji i da recimo primera radi epajko ti obezbedis pola, ja pola.. to je 500 kg mesa mesecno sa nekom cenom od 5e kg ocisceni, 1 e za kozu, sa iznutricama jos nisam razmisljao... itd. neka bude tezak prosek 1.5kg . to je 8.5evra po kunicu bez iznutrica. 2500 evra mesecno. Neka utrosak hrane, klanja, svega.. bude 1500 evra. mesecna plata od 1000 evra je sasvim fino
Izvinjavam se moderatorima na velikim i malim slovima
A sta ako se prospe led pred zetvu. Ko nesto ima mora da ima i stete ko nema nista nemoze da ima ni stete.I zamisli uvale ti skart vakcine u apoteci i udari ti miksomatoza na tu kolicinu zeceva...
Moj prijatelj trenutno ima oko 30 majki odraslih. To je vec priblizno ta kolicina
Ja bih bio veoma srecan da se tako neki kupac pojavi. Onda bih se 100% posvetio kunicima i uzivao. Zamisli da ih pustim 300 (kao spartanci ) da trckaraju po dvoristu hehe ko bi ih onda skupio .
sa tonom cistog mesa po mesecnoj proizvodnji i da recimo primera radi epajko ti obezbedis pola, ja pola.. to je 500 kg mesa mesecno sa nekom cenom od 5e kg ocisceni, 1 e za kozu, sa iznutricama jos nisam razmisljao... itd. neka bude tezak prosek 1.5kg . to je 8.5evra po kunicu bez iznutrica. 2500 evra mesecno. Neka utrosak hrane, klanja, svega.. bude 1500 evra. mesecna plata od 1000 evra je sasvim fino
Izvinjavam se moderatorima na velikim i malim slovima
Drobac dao je puno para .