AcA OPEL
Član
To ti je posebna vrsta menjaca kod strugova. Nesto slicno kao DSG kod VW-a samo skupo opalija. Retko se pominje, jos redje vidja jer ga koriste samo najbolji i najplaceniji strugari.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da pisali su tako....i u suport isto 68/46.... adin majstor djordje mi je rekao 30/40 tog se pridrzavam..doduse i imam tog ulja na bure pa mi je svejedno...za 2,5 god sam 5x menjao ulje samo iz razloga sto predhodni vlasnik ko zna kad je promenuo...crno,retko smrdljivo pa sam ispirao masinu....suport sam remontovao pa i sve ocistio...u njemu je ulje zuto kao dukat...a ostali deo nisam imao potrebe dirati pa sam ga ispirao sa cestim zamenama ulja sad je i ono zuto...koji je fond sati za zamenu pojma nemam...meni radi svakodnevno najmanje 6 sati...jednom godisnje ce mu biti sigurno dosta.....za celu masinu mi ide 17 litara...znam dosta ljudi cije masine peglaju i po dve smene na dan pa ga ne menjaju godinama....Nekadašnja ada je pisala da se leti u menjac sipa HD 68 leti, zimi HD 46. Za norton i sport ne znam sta su preporucivali, ali kada sam kupovao neke delove u adi rekli su mi da sipam sae 30 i to sam i uradio. Ulje i filter menjam godisnje i gas, mada meni strug radi 15-20 sati nedeljno max
Барем толико знам - попречни и велики и мали уздужни, којекаве ручице и микрометри, а поврх свега носач ножева, ал' да видим човек написа...@zorge
Stvarno neznaš šta je suport?
...па реко' шта је сад па ово, како то да сам прозевао постојање неког другачијег мењача струга и то некога који се зове "спорт", ал' испаде да је у питању само Марков lapsus calami.Za norton i sport ne znam sta su preporucivali.
Ignoriso sam tvoj savet i pogodio se telefonom sa "čovekom" za taj metalprogres. Onda nastupaju problemi, angžujem brata od ujaka on u roku od pola sata ugovori prevoz ali čovek poče da zabeđuje sve pare na ruke pa utovar. Sta ja znam može nešto da se ošteti u transportu...itd.Srećom nismo imali sve pare, nedelja je ne rade banke. Ps. Ako naiđeš na nešto dobro obavesti me, a možeš i da s vratiš nisam daleko od Zlatibora.Ja bih ti takođe preporučuo PA30 ili 631.
Radićeš kao čovek, nećeš izgubiti na vrednosti tokom vremena, i sve je standardno u vezi njega.
Ako u okolini Bg-a treba neko da pregleda mašinu, to neće biti problem. Prevoz radiš šlep službom jer ti on to najlakše spusti u dvorište, pa posle na cevima kotrljaš gde hoćeš. Imam i za prevoz profesionalca..
Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka