Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Secam se kad sam bio u srednjoj skoli,ima takva testera samo drugacijeg izgleda,preciizno isece metal ali prilicno sporo,brusilica bi to uradila dosta brze ali nije sigurno seci debelo gvordjeNabavio sam testeru ovu al neradi posmak da vuce u secenju samo trlja u mestu. Valjala bi pomoc ko ima iskustva sta proveriti.Otvaro sam veliki klip ispod ima klipnjaca kao na muzilici sa dve karike i gumica u sredini. I to je pomeni za emulziju da vuce al nito nece.
Ovaj mali amortizer drzi podignutu ispusti na komandu ove rucice al on po meni je dal iccuro il sta vec pa padne brzo il stoji gore nema polakog napadanja ka secenju.
Ko mora kod Jugoslava nešto da kupi, tome je baš prigustilo.Znam za Jugoslava..kod njega je sve astronomija.....verovatno sam promasio.. gledam KP svaki dan...
bilo je dosta multifix C kaseta povoljno,cak sam i na najlonu naisao 20e kaseta C a NA11 25e...
zaboravio sam ime lika...trazio je 70e za B kasetu,jedna jedina na najlonu...
sto kaze Marko da je hitno platio bih 70 ali nije...radim sa tri bar da mi je jos dve...