AcA OPEL
Član
Pravio je kolega Ognjeni Zmaj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A da ne ispadne, jel' da?Zna li neko kako, na strugu, napraviti kocku u kocki?
Zna li neko kako, na strugu, napraviti kocku u kocki?
Zna li neko kako, na strugu, napraviti kocku u kocki?
Ako je zatvoren nut onda dvoperno vretenasto glodalo,za otvoreni zljeb ide vise vreteno,a nekada i sa koturastim.zavisi od zljeba.Sa cime radite nuteve?
imao sam takvu testeru,isto je bila neispratoa,radila je preko emulzije.jako povoljno sam je kupio,ali isto nije radila.kad sam zvao servisere,niko nije hteo da to popravlja,jedino jugodin iz ade,ali cena je bila takva da sam za te pare mogao da kupim pobedu ud 320.raspitaj se,ali tesko da ce to neko popraviti za neke normalne novce..Nabavio sam testeru ovu al neradi posmak da vuce u secenju samo trlja u mestu. Valjala bi pomoc ko ima iskustva sta proveriti.Otvaro sam veliki klip ispod ima klipnjaca kao na muzilici sa dve karike i gumica u sredini. I to je pomeni za emulziju da vuce al nito nece.
Ovaj mali amortizer drzi podignutu ispusti na komandu ove rucice al on po meni je dal iccuro il sta vec pa padne brzo il stoji gore nema polakog napadanja ka secenju.