Strug i alati za obradu metala

Аха, купио.... "Гелдорф" два комаТа... просто тако...

Него да питам нешто о батеријама, оним пуњивим 18650. Имам једну лампу која у себи има што је мени личило на банално сложене једна на другу две такве батерије и фиксиране термо-бужиром. Сад, та батерија ме после неколико.... шес'-седам... година липсала. Помислио сам, ај' лако ћу - купим две стандардне и просто убацим у лампу, ал' је фора што је на овој "даблдекер" батерији која је у лампи, напон стандардни за једну батерију, тј. два батеријска елемента су везани паралелно. Је л'неко вид'о да се код нас продаје таква "даблдекер" батерија 18650?

Poslednja izmena:
To su baterije koje idu u laptop. Uzmeš dvije i vežeš isto kao te stare.
18 je prečnik 65 dužina.

Ма знам ја шта су, ал' ми је проблем што ја те плехиће којим су две ћелије везане паралелно не могу сам да пунктирањем спојим.

Него.... АЛООО ГОС'Н МОДЕРАТОРЕ, ПОМАГАЈ - бриши ових пар постова који се тичу батерије. Мало та презупчио шта постујем у којој теми.

Извињавам се, млого се извињавам...

E kad smo to utvrdili.
Koliko je realno da mi se stosovanje odradi na komadu duzine 125mm za neke razumne pare? Kanal 6 mm. Rupa 18. Spoljni fi 36

Po pravilu se takav klin ne štosuje nego provlači mandrinom.
E sad, ako nađeš nekoga ko to hoće da radi štosovanjem na tako malom prečniku a velikoj dužini, prihvataj ne cenjkaj se.
Trebalo bi da košta oko jedne crvene, a da ne pređe dve..
Jeli ti to vođica za vreteno bušilice?

Pogadjas dobro! Pojedeno je i ima risova. Pinola je isto pojedena al cu nju verovatno strugati, kaliti i brusiti. Da uradim kako valja pa ako treba postepeno cu je raditi

Зар то није пос'о за шепинг, са том... цевком на чијим унутрашњим зидовима хоћеш да урежеш жљебове, фиксираној на патрон на разделној глави?

Da ponovim kako je kod mene.
b1d1ec430793021b70d6f5c6b2b1c981.jpg

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka

Nemora u ovoj zoni da bude neko mnogo precizno naleganje, jer je vreteno već uležišteno u svom kućištu, a pogonska remenica u gornjoj zoni..

Al taj gornji deo je pojeden. Kanal za kajlu je isto pojeden. Donji deo je ok. Gornja caura sto nosi remenicu je isto pohabana

Ok, napravi to, ali samo da znaš da ti to ništa ne centrira.
Remenica sa gornjom čaurom mora biti besprekorno uležištena. Kod mene su tu ležajevi 6206.

Nazad
Vrh