AcA OPEL
Član
Ne znam koliko kosta, ali ovom za 1000 evra je sve to vec bilo odradjeno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pre dve-tri nedelje su bila na Kupujem prodajem dva manja struga u izuzetnom stanju ali su nestali sa oglasa za dan-dva.Brkin, sve si lepo objasnio, samo se ne slazem sa ovim da nema dobra masina ispod 4000-5000 evra i da se oglasi pune masinama.
Sad da vam kazem da za vecinu nas "dobra" masina sa komplet opremom i alatom moze da naleti za samo 1000 evra, verovatno mi ne bi verovali. Medjutim, imao sam priliku da naletim na tako nesto, a i drug jedan bio samnom pa mi je on svedok jer mi mnogi ne veruju.
Inace se masine svakodnevno pojavljuju na oglasima, ali sve sto ima neku nizu cenu, nebitno u kakvom je stanju, ode u roku od par dana. Zato mora da se reaguje bukvalno odma i nocu da se ide u kupovinu ako treba.
Људи, па кол'ко је на крају то било фабрика стругова код нас!?To mi je i vise nego dobro, za tacnost i posle Kaljenja imam kikindu 750mm.
Шта, је л' пиче ручно, нема алата на струју?Kvalitetno tuširanje, neznam dali ima više od 5 ljudi u Srb koji su u formi.