Upravo tako, prosle godine sam morao dva puta da prskam sa po 8-9l/hZato sto ga nemas, mislim problem. Kod mene ga ni 5l po kj ne resi bas najbolje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Upravo tako, prosle godine sam morao dva puta da prskam sa po 8-9l/hZato sto ga nemas, mislim problem. Kod mene ga ni 5l po kj ne resi bas najbolje.
Ako se sad ide matonom uz total,I seje psenica opet na jesen,jel moze psenicu da zezne maton tokom jeseni i zime?Ipak mislim da je dobro uradio.
Ako si mislio da tanjirača pobudi korove to je u redu ali ja sam odustao od takvog načina obrade.Najbolje mi se pokazalo da ostavim strnjiku i onda u avgustu poprskam pre metličenja sirka.U zadnje vreme idem sa količinom od 8l/ha +1/2l Matona.Njive su čiste posle ovakve kombinacije.
Psenica moze da se prska sa matonomjel moze psenicu da zezne maton tokom jeseni i zime?
Sa tolikom dozom prebrzo izgori nadzemni deo i ne spusti ga u koren.Upravo tako, prosle godine sam morao dva puta da prskam sa po 8-9l/h
Zubača i pirevina su dve različite biljke, iako liče dosta.Rizomac, i na jednoj novoj arendi ima i zubaca (mi je zovemo pirevina u nasem kraju)