mixer87kac
Član
Koji si uzeo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bobo , jel bi to moglo dublje , jesi li probavao na 20-25cm ? Da ne ulazimo u to dali treba tako ili ne , nego šta misliš dali bi ova tvoja kombinacija mogla to da uradi ili ne , i ako nebi zašto jel bi bio problem u snazi ili gruber nebi mogao postići tu dubinu ili nebi izdržao , šta misliš ?
Cuvaj baabu,ja bi sve dao da je moj tu.,@minđušar
Evo poslaću ti ga, pa ga tuži...
Cuvaj baabu,ja bi sve dao da je moj tu.,
Ima tu istine u napisanom.Ima tu gospodo jedna stvar o kojo se šuška a niko još nesme javno da je saopšti a ona glasioslednjih nekoliko godina namnožile se boleštine i razne gamadi.Razlog je što se zaoravaju žeteoni ostaci a sa njima i razne gamadi.Zime slabe sve preživi i počne nagodinu da se razmnožava i širi.Zato se "tajno" preporučuje da svake 3 godine se pale žet.ostaci kako bi se uništila gamad iako se nanese i neka šteta.Samo se čeka ko će od stručnjakaovo prvi da progovori i iznese u javnost.Prvo će ga svi dočekati na nož,a potom početi tiho da primenjuju.Videćete da će biti tako.