grunt
Član
Spremite komotno jos jednu dozu totala i ja sa vama ,jer ce do dubokog oranja svakako biti jos korova.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije baš ista .Sve sto si naveo je 2.4D. Maton je samo jedan brend, a aktivna materija je svima ista.
mirmag
imas kat.II prilkjucka na malom IMT ili je prskalica sa kat.I.
Da ima 2 tipa 2.4D. Jedan je problematican ako ide pre nicanja za kukuruz, drugi nije. Nisam tacno siguran koji je u Matonu, ali kako ne primenjujem ga nikad pre nicanja, nisam to razmatrao kao problem.Nije baš ista .
Mene ne zezaju,inace se u mom kraju jako malo koristi total za strnjike,obicno su sad strnjike u full-u po ambrozijom.Po meni, totalna glupost...
Kako može da bude kontraproduktivno sistematično uništavanje korova, a ako si ispoštovao sve kriterijume koji se tiču količine preparata, vremena i način primene? itd.
Razmisli malo....
Da te ne zezaju malo, (pale vatru), a?
Tako i ja radim...Mene ne zezaju,inace se u mom kraju jako malo koristi total za strnjike,obicno su sad strnjike u full-u po ambrozijom.
Ja sam jedan veci deo poprskao i preorao,cekam kisicu pa cu da zadrljam oranje da bi mogao ponovo sa prskalicom ako zatreba.Sutra nastavak prskanja neuzoranog,pauza da izgori pa oranje.Na jesen preoravanje.
Nadam se da ispravno postupam?
Nema svrhe, previše je vlažno. Podrivanje ima efekta kada je suvo jer bolje rastresa donje slojeve.Ima li smisla i svrhe podrivati strnista posle ovoliko kisa?Danas sam se malo provozao u Pik-ovom traktoru koji je radio sa podrivacem.Oni rade parcelu koja je pod zalivnim sistemom,kazu malo je mokro za taj posao ali posto imaju veliku povrsinu da rade poceli su vec sada bez obzira na vlaznost zemljista.Sta kazete?
Onda sad uzori,potom spremi ili podrljaj pa kad nikne korov prskaj ga.Uostalom svako zna kakva mu je zemlja u kraju i koji je najbolji nacin za obradu.Uh,uh.Kako da posejem psenicu na psenici na jednom uzoranu njivu?Ubice me trava na prolece.