Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Neke parcele sto sam uzeo u zakupj su bukvalno livade od ostruge.Ako sad ne isprskam nema sanse da orem.Nisam znao za Maton,znam da je unistava Bonaca i Lodin.Mada,kad se stavi na olovku 3000din bonaca ili Lodin a total 3600 povoljniji je total.S,tim sto usput ubije i ostale korove.@ CVEJA Po,ja sam ti divlju kupinu odlicno skidao sa Matonom,nisam ni znao da je suzbija,a ti kao ta unistavas trsku,smanji malo to.
Neke parcele sto sam uzeo u zakupj su bukvalno livade od ostruge.Ako sad ne isprskam nema sanse da orem.Nisam znao za Maton,znam da je unistava Bonaca i Lodin.Mada,kad se stavi na olovku 3000din bonaca ili Lodin a total 3600 povoljniji je total.S,tim sto usput ubije i ostale korove.
Jeftinije bi ti bilo da si išao 3l totala i litar matona (2.4d). 3l totala= 1400(okvirno), maton (ili bilo koji 2.4d)=800din maksimalno što mu dođe maksimalno 2200 i to tuče sve moguće (osim zubače). Čak možeš i više od 1ha da ožežeš sa tom koncentracijom.Neke parcele sto sam uzeo u zakupj su bukvalno livade od ostruge.Ako sad ne isprskam nema sanse da orem.Nisam znao za Maton,znam da je unistava Bonaca i Lodin.Mada,kad se stavi na olovku 3000din bonaca ili Lodin a total 3600 povoljniji je total.S,tim sto usput ubije i ostale korove.
6l totala ne moze unustiti visegodisnje korove.Bas cu da pratim pa javljam stanje za par dana.Cveja, ja sam prosle godine prskao 9l totala na divljoj kupini i mogu ti reci da je osusio ali nedovoljno kad sam probao da je orem nisam mogao,posle toga sam kosio pa kad se osusilo onda sam je upalio,pa sam tek onda orao,znaci poludeo sam. Ove godine sam pricao sa zastitarom Simom,ako si iz okoline Pozarevca znas o kome govorim, i on mi je preporucio da idem sa 6l totala i 1/2l bonance po h, tako sam i uradio,ovih dana kad sam otisao na parcelu,divlja kupina je bukvalno izgorela,mislim da tako ne bi izgledala ni posle 20l totala
Sad prvi put cujem za taj 2.4D.Nisam to razmatrao.Jeftinije bi ti bilo da si išao 3l totala i litar matona (2.4d). 3l totala= 1400(okvirno), maton (ili bilo koji 2.4d)=800din maksimalno što mu dođe maksimalno 2200 i to tuče sve moguće (osim zubače). Čak možeš i više od 1ha da ožežeš sa tom koncentracijom.
Od Sekatora sigurno nije bolji ( Metmark nisam koristio) jer Sekator ima širi spektar delovanjaKakav je Maton u psenici na prolece,kakve uspehe ostvaruje?Koliko je bolji ili losiji od Sekatora i Metmarka?
Ne mora biti Maton sa totalom , može i Monosan , Esteron , herbition ....
Mislim da to nije dobra ideja,jer deluju i preko zemljista pa moze biti nepozeljnog delovanja na sledeci usev.E a sta mislite uz total ubaciti i tezis ili metarmark posto je to dzabalesku,a nosi sav sirokolisni korov?
Moze.Samo da prodje mesec dana od upotrebe Matona.Dali posle prskanja kombinacijom totala i matona moze da se seje psenica ?
Sta si ti ovde prskao??Danas,...totala 7l/ha