MOMOSARIC
Član
Misliš da oreš zimsko ? I ja tako nešto planiram , možda total napreskok , malo sačekati i to je to .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prskaj sa totalom , zato što tanjiranjem nećeš postići ništa ukoliko imaš rizomskog sirka, samo ćeš ga iseckati i razmnožiti. Cilj je da se ubije rizom, nažalost to jedino može za sad da se uradi Glifosatom , možda naučnici smisle nešto novo posle 45 godina...da li bi bilo bolje kad sirak izadje prskati totalom ili ponovo tanjirati?
Glifosat je dobro rešenje samo treba biti strpljiv i ne dirati parcelu 20 dana.Ja mislim da ne pomaze ni glifosat,to je trenutno zaustavljanje! samo oranje posle zetve odnosno ugarenje sto plice da se rizom sprzi na suncu inace kad je pod zemljom ne moze mu ni sekira nista,ugar i do dubokog oranje jos jedno u medjuvremenu.Od kad je prestalo da se ore i preslo na tanjiranje njlive su se zagadile sa korovima.To je jednostavno činjenica kako smo pre 20 god kopali kukuruz okopa se osparta, zagrne i to je to,a sad bi ga kopali sveke nedelje odnosno da ima ko da kopa .Uzrok svega toga dobro poznat D2!
ajde nemoj da procate gluposti. kao prvo zemlja nije ista kao drugo plugovi nisu isti tj nisu raonici i daske u istom stanju opste je poznato da leopard neradi dobro cim raonici malo odu,i to sto plug gura zemlju znaci nije nastelovan dobro a u takoj zemlj ko sto imas ti ja bi sa mojim 540 vuko isti taki plug 1. brzom na toj dubini i tu zemlju mozes da ores i bez raonika
Vala bas !Svi mi imamo neko misljenje koje je ili dobro ili nije ali radi posao jer se radi sa cim se ima i prema mogucnostima . Nego ne shvatam ljude koji nadju dlaku u jajetu te je kriva brazda te je jedna veca od druge i da je tako kao da je to jako bitno . Sto bi rekli rdjavom k... i dlaka smeta .