Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Covek je pisao za traktor od 90 ks a ti zapeo za 200
Po dijagramu na 1400 o/min trosi 205 grama /kWh goriva , na 1800 okreta/min malo vise od 220g/kWh.Po karakteristici motora ispada da je stedljiv.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Prosto nestvarno zvuci da su nam verovatni svi lekovi u prirodi, samo sto pola ni ne znamo ili nam ne daju da znamo pre ce biti...secam se pre kao mali kada smo kopali uvek mi je baba pokazivala biljku jednu, ne znam joj ime, onako debele listove niska, koristila ju je za takozvane 'lisajeve' po kozi ljudima, cas posla prolaziloSećam se da su nekad babe pričale da se koristi za skidanje bradavica, protiv upale pluća, peska u bubrezima..
Gde je ta najava da ce u narednih dana biti kise ?Hoće li imati efekta tretman strništa totalom? Korovi su svejedno polu-suvi pa sam u dilemi da li ih takve prskati ili sačekati kišu da malo živnu pa onda total. Posle kiše će svejedno da nikne sve i svašta a u najavi je narednih dana konačno da padne.