Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nema šanse toliko da troši, ja sa 542 kad sam orao po 8h ne mogu ceo rezervoar da potrošimKoliko se meni čini moj ferguson 539 troši po satu, u lakšem rado( prsklica rasipač..) 4-5 L, u težem radu ( oranje, tanjiranje) oko 10-11 L.
Ma to je sve neko izracuno i dokazao vise puta. Samo oni koji hoce da lazu sebe mogu da kazu da traktor od 200 ks trosi 20 l na sat. Mozda kad stoji u mestu i radi na leru. CR sistem je pametniji pa moze da ustedi, al ne moze da ustedi 2x.
Jedan primer kod mene
Motor je Iveko od 4 i 6 cilundara
Jedan trosi 5,5 l/Ha, a drugi 8,7 l! Ha sa istim orudjem. Kad preracunate videcete da je to potrosnja jednom cilindru blizu 1,5 l.
To mora biti neka jaaaako lagana zemlja i vožnja u papuča.Nema šanse toliko da troši, ja sa 542 kad sam orao po 8h ne mogu ceo rezervoar da potrošim
Smonica i plus oranje u 1 brzoj jer ima 5 brzina pa je u trećoj mnogo sporTo mora biti neka jaaaako lagana zemlja i vožnja u papuča.
А Зетор, њега си заборавио?Ok, ima traktora koji prave gorivo dok su uposljeni. Ja sam nesrrtnik i nikako da ubodem bas taj traktor. Kazu JD trosi, menjaj, Claas trosi manje, ja promenuo. Kazu Claas trosi, menjaj, Case trosi manje, ja promenu.
Nikako da potrefim
Legenda kaze da Dajc pravi najvise goriva, a za njim je 542.
Ferguson po katalogu 245g/kWh. Ukoliko je skroz opterećen troši 7kg/h što je 8.5 l/h.
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Ok, ima traktora koji prave gorivo dok su uposljeni. Ja sam nesrrtnik i nikako da ubodem bas taj traktor. Kazu JD trosi, menjaj, Claas trosi manje, ja promenuo. Kazu Claas trosi, menjaj, Case trosi manje, ja promenu.
Nikako da potrefim
Legenda kaze da Dajc pravi najvise goriva, a za njim je 542.