Ja ću Cristu ići sa 100 kg semena po k.j.Pred usev pšenica,zatvorena brazda u Novembru.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel stvarno mislis da 16kg po kj razlike znaci neki prinos,sta bih rekao da smo mi imali prinos jako dobar i sa 130kg po kj blizu tvog prinosa sa 300kg/ha,vremenom ces uvideti da ima tu jos sto sta da se nauci osim sklopa ,ima i do zastite scim i kako ,kao i sa prehranom ,Angele ti netreba 300kg po ha to svi znaju
Nije pisano o sorti za kosenje nego samo za vrsidbu.Prosle godine sam kupio na pijaci i sve lepo posejao,lepo nikao i ubrzo poceo da izbacuje mahune.Nisam mogao da verujem da je sa visinom od40cm dobio pune mahune.Bilo je roda ali ne i za kosenje.Znaci zeznuli me.Zato sad idem da kupim u apoteci ali bi bilo dobro da kaze neko ko ima iskustva sa odredjenom sortom.
pisano je na prethodnoj strani post 586 samo je trebalo procitati pazljivo tih nekoliko postova sto je postavljeno zadnjih 10-tak dana,imate i link sa instituta kad se spusti 20-cm dole stranicom ima o svakoj sorti podaci o visini i nameniNije pisano o sorti za kosenje nego samo za vrsidbu.Prosle godine sam kupio na pijaci i sve lepo posejao,lepo nikao i ubrzo poceo da izbacuje mahune.Nisam mogao da verujem da je sa visinom od40cm dobio pune mahune.Bilo je roda ali ne i za kosenje.Znaci zeznuli me.Zato sad idem da kupim u apoteci ali bi bilo dobro da kaze neko ko ima iskustva sa odredjenom sortom.
Hoće li biti rano da se sutra poseje grašak?
Kraj Februara ,stabilizacija vremena,jer da ga sad posejes neces nista dobiti ,cekace u zemlji jer ipak i temperatura zemlje igra uloguKada predlazete da se seje grasak?ja sam uzeo seme od NS-a hocu da sejem 2ha za svinje.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk