Stočni grašak

Momci kako grašak.Kod mene se nazire za par dana trebalo bi da se uvrsti samo malo da grane:cool:

Ja sam juce obiso moj grasak posejan pre ovih hladnoca i snega,plasio sam se da nije izmrzo ali super izgleda poceo je da nice.

ni ja, u njivi blato lepi se za cizme, a najavljuju jos kise, ja se kao tesim kad bude moglo posejacu ionako planiram da ga kosim u zeleno

Kad ce otprilike stici ako ga posijem u aprilu kad se mogne uci tamo do 15 ja sam ga mislio u sjenazu u rolo bale, pa sam mislio poslije graska posijati kukuruz.Ja sam uzeo neko sjeme zekon cesko je valjda nisam dosad ga nikako sijao.

сејао јесенас, мало касније. добро се држи, није измрзао а влаге има. не фали :osmeh:

Momci jel može pulsarom da prskam,imam litru viška a korov je sitan tek krenuo.Grašak je dominantan pa da šokiram korove.
Ili šta vam je preporuka?

Klasika ko soju. Imam nešto ritma (pivot) pa baš da ne trošim pulsar.
Grašak je dominantan korov je mnogo manji od njega,danas bacio pogled kada sam bio na voćnjaku.

- - - - - - - - - -

Danas na brzinu sa voćnjaka da ga slikam

Malo ga davila voda na kraju ali nije strašno.Vidi se koliki je korov a koliki on dobiće dozu za jedno 5-7 dana.

Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh