Steyr

I meni na osnovu slicice pored ovog gore izgleda kao da se tu steluje neki protok.. Dole se slazem da je brzina reagovanja, odnosno promena frekvencije..

Pa sto se tice stelanja protoka hidraulicnih uticnica to sve mozes na monitoru tom glavnom namjestit ne moras ovo ni koristit ,imas na tom velikom monitoru hidraulicne uticnice i sve vezano uz njih protok koji ce ti bit pa koje hocees stavit na yostick ,pa jedan par mozes stavit na multicintroler rucic,zakljucat/otkljucat pojedini par

Pricam za traktor od @ tonchi koliko se vidi na fotografijama da njegov ima, a za ostalo je sve kako si napisao u jednom od svojih postova

Pozdrav. Da li neko moze da pomogne? Imam problem sa Steyer 9125. Dzojstik u kabini ne reaguje. Ne dize i ne spušta, ne radi napred nazad na reverseru i kornjača, zec takođe ne radi. Da li ima neki osigurač koji je crko ili je možda drugi problem? Da li neko zna o čemu se radi?

Pozdrav. Da li neko moze da pomogne? Imam problem sa Steyer 9125. Dzojstik u kabini ne reaguje. Ne dize i ne spušta, ne radi napred nazad na reverseru i kornjača, zec takođe ne radi. Da li ima neki osigurač koji je crko ili je možda drugi problem? Da li neko zna o čemu se radi?
Teško ti to može ovako bilo ko reći šta je.
Moraš pogledati da li na džojstik uopšte dobijaš napon.
Probaj naći na netu uputstvo za taj traktor i pogledaj koji je osigurač ili ispitaj sve osigurače.

Zakačite dijagnostiku (OBD II) i pročitajte greške. Počnite od osigurača (Probna lampa ili unimer pa vidite da li dobijate napon ili ne).

Pozdrav svima isao sam gledati steyer 9094 M 2001 godiste. Ako neko ima iskustva sa tim modelom traktora bio bi mu zahvalan.Hidraulika mu je na struju pa me zanima jel ima iko iskustva ikakvog vezano za ovo

Nazad
Vrh