Steyr

Па погелдај само оне старе џоније из 80тх, то еј неподериво, као и фендови, интернационали касније кејс....
To mozemo zaboraviti jer ne postoji vise i to je to. Moramo se zadovoljiti sa danasnjom tehnikom u ovakvom obliku u kakvom jeste.
 
Nisam ja bas siguran da je to bas tako, ali jedno jeste da je "starudiju" mnogo lakse popraviti.
Danasnjoj mehanizaciji se ne prilazi bez lapsitopsija, a onoj staroj bez cekica od 500 g.
Dobra je i danasnja mehanizacija, ali ona nosi teret ekologije koji je dosta kosta. Danasnje masine da su napravljene samo da izvlace snagu i ne misle na ekologiju bile bi daleko pristupacnije.
 
Šta je drugačije na traktorima nove generacije sem dodate elektronike koja kontroliše rad motora, hidraulike, menjača?Zupčanici u menjaču su i dalje od metala, nisu od žice i štampanih ploča ili ipak jesu!?
 
Није ти то каминс у њему да ће да гура 20000 сати или пак добри стари интернационал мотори...то еј фиат...а и ти дани када су трактори тукли 20 000 сати су иза нас...сада се прави да се све то скраља до 10 000 и да се мења за ново...
Moram da te demantujem eno ga sa 9900 na satu i dalje pali ko nov ni kapi dima nikad i ne trosi ulje na 250 sati ni mm na meracu.
 
Već ste u mojim videima mogli videti ovu fantastičnu kombinaciju u radu a sada će vam Siniša, ispred firme Agrotech, opširnije predstaviti traktor Steyr 4120 EXPERT CVT i Fop Vogel Noot Germinator 616-849, 5 metara radnog zahvata. Takođe ćemo isprobati Trimble navigaciju, pokušati da pripremimo loše oranje iz jednog prohoda itd. Detalje pogledajte u videu...
 
Ne znam kako mi promaklo.
Sve u svemu izgleda ostaje masta za male poljoprivrednike ;-)
 
Poslednja izmena:
Ova kombinacija je stvarno fenomenalna, ima li razlike u udobnosti izmedju experta i pume ?
 
Kada ima onih koji veruju da su to pravi radni sati zašto ih ne iskoristiti i uzeti koju tauzenku više.Još ako je lepo nalickan i skockan traktor, lele.
 
Nazad
Vrh