Steyr

Slab je to Expert kad ima fiksne zadnje felne, ne znam ni da li u kukuruz moze. Znam da Maxxumi nisu mogli iako je balon mogao da prolazi, ali pomeranje felne nije bilo moguce.
Zato se stave osovine sa glavcinama na pomeranje. Ili podesive felne. Ovaj sa slike svakako tesko da moze. Nosi gume 600 mm

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
 
Kupio steyr 4115 profi prije 2-3 mjeseca ali nikako da shvatim zbog čega mi ne rade 2 i 3 elektrohidraulički priključci. Na displayu su ove slike a iza blinka crvenom bojom. Ako neko znade nešto više , molim za pomoć.

thumb_show.php


thumb_show.php


thumb_show.php
thumb_show.php
 
Na zadnjem desnom stubu imas prekidac za spoljne izvode. Da nije on ugasen? Udji u opcije i podedavanje spoljnih krugova. Da nije protok smanjen?

Sent from my Mi A3 using Tapatalk
 
Verovatno imaš objašnjenje tih kodova u šifrarniku na kraju uputstva za upotrebu.A u uputstvu sigurno postoji objašnjenje za upotrebu tih hidrauličnih priključaka.
 
Ima ovde dobar poznavalac. Ako nenadjes nikoga tu. Javi se da ti dam broj. Radi samo CNH

Sent from my Mi A3 using Tapatalk
 
Pozdrav
potrebna mi je pomoc oko rasporeda zica za multikontroler,u pitanju je steyr 9145.

Prilikom rasklapanja rucice ovi mali konektori nisu dobro bili utaknuti pa su u medjuvremenu ispali,a nisu oznace i tako da sad nema funkcija jer su mjesta pomjesana.
Ako neka ima ovakog steyra oduzio bih mu se da mi prepise raspored.
 
Uvijek me zanimalo koji su razlozi prodaje tako mladih traktora i sa malo sati. Kod nas uvjek svi to gledaju ' joj nešto nevalja, hoće ga se riješit', ali kolega je kupio traktor sa 1000 i nešto sati, dobar traktor, pa to pada u vodu, ne nužno uvjek, ali pada...
 
Ni meni nije jasno sto ih tako mlade prodaju. On najvise izgubi na ceni u prvoj godini, posle to mnogo manje opada sa vremenom i treba iskoristiti masinu maksimalno. Verovatno ima dva tipa ljudi koji prodaju nove masine, oni koji znaju da postoji neki problem, i oni kojima se moze! :LOL:
 
Nazad
Vrh