S
Sumadinac-Gruzanin
Guest
KishRobert je napisao(la):danas je u selo stig'o jedan "kuronja"
6225!
al' nista neznam sta ima od opreme,ceo dan se vozikaju po selu sa njim.
Hoce ljudi da ga razrade do pocetka sezone
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
6225!
6225!
Ma ne,ljudi rade,dan ~noc,njima kapa dole stvarno.Zoran Kostović je napisao(la):Ti si to kao malo ljubomoran.
Tako je.mucobieno je napisao(la):znaci sogori pazarili prinovu?
Nema taj pristupa tom traktoru.mucobieno je napisao(la):neka, i treba, srce mi je na mestu kad cujem da neko ko radi, uspe i kupiti nesto.
sad da isprozivamo Farmer boba, da nam okaci koju sliku, i malo vise tehnickih detalja
kompakt 360 je stara oznaka, stari motor, 3 cilindra, http://www.ritchiespecs.com/specifi...or&make=Steyr&model=360Kompakt&modelid=100885 ne pravi se vise ... kompakt 4065 ima novi motor Iveco,4 cilindra,turboSumadinac-Gruzanin je napisao(la):U cemu je razlika izmedju traktora steyr kompakt 360 i kompakt 4065 .Za 5 ks to vidim i sam ali sto se tice motora , i ostalih delova ne znam . Zbunjuju me oznake.
kompakt 4000 serija ima motore kao na case quantumu i newhollland t4000zorancile je napisao(la):To je isti motor koji ide i na Kejsa Jx90?