steva 1984
Član
Evo mog Steyr-a
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koje je taj tvoj monstrum godište i kolko košta to zadovoljstvo da ga imaš u svom dvorištu?steva 1984 je napisao(la):da ima tacno 165 konja.
Isto rešenje ima i Zetor!dragannrt je napisao(la):sto mu je dobro resenje za prednje tegove...
Da ne idemo u of u temi MTZRale 83 je napisao(la):@steva 1984
Mene MTZ 82.1 polovan kosta 20e po h na 3 god , bez usluzne delatnosti i da ga zamenim na svake 3 god , Koliko tebe kosta staer ( vrednost vozila / obradljiva povrsina / redovno odrzavanje / gume /amortizacija / godine eksplatacije)
A kad istina zaboli dobijete ovakav odgovorsteva 1984 je napisao(la):Za sada menjam ulje i filtere.Nemoze na njemu tako brzo da crkava nesto kao na rusu uverio sam se u to.Taj traktor je napravljen da puno radi i izdrzi duze nego rus.Najvise je radi usluga kupljen jer da nisam hteo da radim istovremeno usluge i 120 jutara zemlje nebi ga ni kupio pored rusa veruj mi.Da nesmaram vise to vec nije ta tema
Da kao kupio sam staera i sad mogu da sudim al neznam da izracunam troskove i koliko to vredi.steva 1984 je napisao(la):Ma nevredi da se raspravljamo oko poredjenja belorusa i steyr-a.Ti druze nisi vozio takve masine takav sam i ja bio rus pa rus dok nisam po prezentacijama vozio zapadne traktore a sad vozim imam oba pa mogu da sudim o tome sta je bolje,ekonomicnije,udobnije a jednako trose po ucinku.