tomybrzic
Član
za pumpu neznam morao bih potraziti a za filetre isto nisam siguran znam da manji staeri imaju dva a za velike neznam nikad nisam imao prilike to raditi ali evo potruditi cu se potraziti...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislis da ima menjac kao massey 8160? aj sad cu pokusati da stavim slike od tog dela koji smo skinuli. mada mislim da je pumpa problem , iako je majstor hidraulicar rekao da je ok . njemu je ta pumpa koja ukljucuje kvacilo postavljena direktno na osovini koja izlazi iz zamajca , ali mi je nesto sumnjivo kod nje . Kada sipamo ulje u nju i okrecemo rucno ( doduse prilicno sporo) izlazi ulje na lageru koji je na osovini i na sigurnosnom ventilu ali ne i tamo gde bi trebalo da ide.kiraj je napisao(la):Ako sam dobro pazio ,ovaj trktor ima massey dynashift menjač (32+32) ,verovatno kao mf 8160.Meyconi pogledaj u onaj katalog za masseya pa vidi koliko filtera ima.
OK, slikacu ovih dana samo da vidim kad ce da ga upregne i da ga slikam u radu.Cuprija je napisao(la):mejkoni koliko cujem stajer je namesten i vozi se po selu. molimo malo slika sklopljenog i u radu.
dragan82 je napisao(la):Evo ja sam ti pogleda na agriaffer i tam pokazuje da je 80 konja , 72konja je tip 8080A i 69konja. Neka on tebi pokaze saobracajnu iz CH , jer tamo sve pise. A ako se ti ne razumes u to ti je lepo slikaj i posalji mi fotku a ja cu sve da ti prevedem. Da li je traktor dobar ili ne on to nemoze da zna. On ga poznaje isto koliko i ti. Kazi ti meni koliko on ima r.h. Nije cica orao snjime pa da zna koliko je on dobar. I kazi mi iz kog dela CH taj tip uvozi masine u BiH.?