Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mene muce ledja pa ponekad traktor u sporu i jedan pravac prosetam pored njega, da ti kazem mnogo znaci ledjima, malo se razgiba. Samo gledam da neko ne naidje mislice da nisam bas tacan. A to stelovanje, isti dan sam orao sa 577 i leopard 2x35 i rakovica76 [ nabusio obe prednje gume na 577 ]. Samo prekacio na r76 malo topling malo rucica i ide odlicno. Ako je kadar vozac nema problema.Ljudi al' se zajebavate sa ovim napustanjem traktora......
Jeli ovo zetor od 120 ili 160 konja.
Kenjam obično ujutru čim ustanemJedan član se hvalio kako su sve fiziološke potrebe obavljali dok je traktor u hodu da ne bi dangubili stajanjem pošto su imali jako puno posla.
Jedan član se hvalio kako su sve fiziološke potrebe obavljali dok je traktor u hodu da ne bi dangubili stajanjem pošto su imali jako puno posla.
Da li se isto racuna I za 4 brazde. Posto sam ja mislio da kupim 4x30 ili 3x40.
Bobo , ajde ti objasni ukratko kako se vrši pravilno korekcija sa ručicom na imt plugovima i kako to da se plug ukosuje dabi bolje orao ? Nebi te pitao da necijenim da si dobar stručnjak za štelanje pluga , nego ne kužim kako da se plug daje ukoso na pravac pranja i da je to dobro ?
Momo, nije bitno da je osovina pod pravim kutem nego je bitno da pravac plaza i pravac traktora budu usklađeni. Ljudi imaju mišljenje da povlačenjem ručke prema traktoru dobivaju manji zahvat druge brazde, što je teoretski i točno ali tada više plug nije u pravcu sa traktorom i takav posao ne valja. Meni na imt 560 je ručica na 3-4 rupi odostraga i tako valja.
bas ovo sam htjeo da napisem.Omakne noga o papucu u brzini i ode glava,dosta rizicno,pogotovu u ovoj brzini.