marko123456
Novajlija
- Učlanjen(a)
- 25 Jun 2010
- Poruka
- 1
ljudi hoce li mi neko uopste objasniti STA JE TO KOMPOST
i od cega se sastoji ta POKRIVKA? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ninica je napisao(la):Pozdrav svima!Jel moze neko nesto da kaze o kooperantima za gljive,da li je neko imao losa iskustva posto imam neku ponudu ali mi je malo neverovatna pa da se nezeznem.Koliko sam citao ima dosta clanova koji znaju za dosta proizvodjaca.Da li je neko cuo za madjarsku firmu koja ima pogon za proizvodnju gljiva u Adi i Pozarevcu?
Jel taj prinos imao u saradnji sa nekom firmom ili samostalno?dejan 77 je napisao(la):Kod nas covek imao 7 kg po briketu 1 tura a na drugoj 6,8kg
Ma da sumnjivo mi je to sve,mora to dobro da se proveri...ganoderma je napisao(la):Obecavaju veliku zaradu i traze avans...a usput i nece da kazu ime firme
mislim stvarno![]()
ninica je napisao(la):Jel taj prinos imao u saradnji sa nekom firmom ili samostalno?dejan 77 je napisao(la):Kod nas covek imao 7 kg po briketu 1 tura a na drugoj 6,8kg
Post je spojen: [time]1297485021[/time]_________________________________________________
Ma da sumnjivo mi je to sve,mora to dobro da se proveri...ganoderma je napisao(la):Obecavaju veliku zaradu i traze avans...a usput i nece da kazu ime firme
mislim stvarno![]()
![]()
dejan 77 je napisao(la):Kod nas covek imao 7 kg po briketu 1 tura a na drugoj 6,8kg