stevapaor
Član
Rovac je dobar za sarana i soma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sve sto se moze baciti bacamoBacate li na djubrivo i ostatke hrane? posebno me zanima dali bacate npr. dok radite ajvar dali bacate one ostatke i kostice od patlidana i paprike na djubar?
jabuke neke trule ili tako nesto sa sjemenkama?
Nebi trebalo koristiti te stabljike obicno su one pune raznih gljivica i virusa pa mogu da naprave probleme u narednoj proizvodnji....Samo stabljike od paradjza i sličnog povrća nikako ne istrunu, tako da to treba iseckati.
ljudi molim Vas ne lupajte..................Nebi trebalo koristiti te stabljike obicno su one pune raznih gljivica i virusa pa mogu da naprave probleme u narednoj proizvodnji....
mi svake godine na vet izaagnamo po 4 imt jednoosovinke pune stajnjaka na oko 8 ariDanas izvukli djubre (govedje) na njivu od 30 ari 6 prikolica od 5t.To bi doslo 3 vagona.Videcemo kakvi ce kukuruzi biti na toj njivi dogodine.
To bi bilo dobro ali mislim da je to puno ..ja mislim da sam negde procitao oko 100kg 15ice
Slazem se,ipak je to puno.Ja izbacujem i po 30 cisterni na ha,3tone to je puno.To bi bilo dobro ali mislim da je to puno ..
Ja posedujem takav sistem.Stim sto ja nikad ne razblazujem osoku.