zmajurina
Član
Ne znam, ja malo jesam... Ko zna, mozda pomogne...
Sent from my Lenovo A5000 using Tapatalk
Sent from my Lenovo A5000 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ма не ваља ова мрежица. Колико видим то је пластика која је мекана и нема влакна. Поента код фасадне мрежице је што је оштра и боде на крајевима (значи кад је гризе). Кад прегризе мрежицу има да избоде нос и уста и више му неће пасти на памет да је дира. Кад сам је први пут постављао нисам користио рукавице и три дана су ми бриделе руке без обзира на прање и мазање. Код мене је 100% ефикасна а зеца има. Пуцају ловци ал' су прецизни до мојега. Рекао сам да ми више не пуцају по вућњаку јер ће ми више штете направити сачнма него зец. Имам лансер за глинене голубове који избацује и "зеца" па сам им понудио пре почетка ловне сезоне да мало вежбају али нико није хтео да "џаба" троши патроне.Ову воћарову мрежу и ја стављам.
Definitivno što sam svojim očima video, ali ne želim da savetujem, je to da moj zemljak već u drugom zasadu kajsija maže rastopljeni ovčiji loj po kori sadnica i nijedan problem sa zečevima i srnama nije imao.
Ipak, mrežice su najsigurnija stvar.
Sent from my m2 note using Tapatalk