SPORT-Opšta tema

O tome se i radi .
Ko finansira Chelsea i Man Siti ?
Engleska vlada , gornji i donji dom ili neki privatni konzorcijum ?!?
Da li se tamo nekada desilo da klubovi budu u dugovima , reprogramiraju porez pa ga na kraju i ne plate ?
Država ima ogromnu finansijsku korist od njih a Srbija samo štetu od istih
od premier lige(engleza) svaki klub dobije 200mil evra svake godine

zaista mi cudno da ne kapirate koliko se kradu fudbalski klubovi u srbiji(posebno zvezda upravo u eri velikog vodje) a ne suprotno i da im zvalavi i srbija pomazu

da dodam da suma koja sama engleska daje mancester sitiju premasuje daleko vise nego sto sity placa kroz porez nazad engleskoj

Aloooooo , premijer liga daje klubovima novac .
Slobodno neka Srpska Srndać ( jelen ) i ostale lige radi to isto .
Moram da priznam kako ovo nisam znao da Engleska vlada izdašno pomaže Mančester Sitiju !
kad si vec kod srndaca i tih nekih sponzora----mozzart je dao klubovima u ligi prosle seozone oko 2.3 miliona evra
mislim da je bilo 16 klubova prosle sezone---tako da sam mozes izracunati koliko su klubovi dobili od glavnog sponzora lige :haha: :haha: :haha:

otprilike da plate magu stankovicu jednu mesecnu platu u zvezdi
partizan je tu mnogo bolji jer im to pokriva 6meseci rada Sase Ilica u klubu :haha:

Ми никада не можемо да будемо толико паметни као енглески латини да направимо атмосферу да тамо неки арапи улажу милијарде и да сав профит остане у енглеској ... погледајте за колико се продају енглески фудбалери, све изнад сто милиона фунти ... И после пар година нема их нигде... латини су направили систем да страни фудбалер мора да купи вилу па возача па уређење околине па порези... Све паре остану држави....
Да, треба овде укинути све бесплатне ствари осим здравства... Школовање да буде бесплатно али кад завршиш школу онда да одрадиш држави десет година.... Или плаћај сам...

Stvarno mislite da ce sport ovd da se privatizuje?

Kako misite da prodaju fudbalere i kosarkase?Da muljaju sa menadzerima...

Gde su pare tu su "politicari" , lopovi...
Nema privredne grane gde se kartel nije umesao.

Da im para u stonom tenisu i tu bi se butali.

Pa su pokusali da se ugrade kod Marijane Kovacevic, ona doktorka sto je lecila poznate fudbalere.

Nazad
Vrh