SPORT-Opšta tema

kada se pojedinac oseti bitnijim nego klub u kojem je desava se ovo a na sta vec i jesam upozorio
nazalost ovo u zvezdi ce se zavrsiti jako lose cak i gore nego u partizanu jer zvezdini navijaci nece zaboraviti sve ovo i ocekujem jos gori razlaz sa licemerom obradovicem
bojkotovace se utakmice sada,vredjace se uprava i trener(koji nece podneti ostavku jer je govno) sto je 100puta gore nego sto su oni vredjali upravu i igrace a hvalili trenera
kasnije dosao novi trener,novi igraci-uprava se zaboravila

zvezdine navijace svakako aba ne interesuje,,takodje kls neznam kada i kako se igra,tako da ide bas los kraj sezone za kosarkaski klub

LULE28 Vidim ovaj tvoj post u kome se kaze dolaskom novih rezultata ili novog trenera sve ce se veoma brzo zaboraviti :sta: ❓ .Slican post je napisao i COCI064 :sta: ❓ Znaci po vama ispada da smeniti Dzajica i Cvetkovica ljude koji su doneli titulu prvaka sveta i toliko su napunili klupske vitrine trofejima da nije bilo mesta vise gde da stanu novi trofeji to znaci da ste vi dolaskom Kokeze i Terze sve brzo zaboravili a to onda znaci ili AMNEZIJU GLAVE ili TOTALNI NEMORAL . Da nam ode najtrofejniji trener Evrope svih vremena institucija a mi cemo vrlo brzo posle 2-3 meca sve da zaboravimo :sta:❓ Jedan izbaci neku neodmerenu nebulozu i odmah ima mnogo Jehovinih sledbenika koji repriziraju sta je ovaj rekao ne upotrebljavajuci logiku . Meni bi licno odgovaralo kada bi zaboravio ovo celokupno napredno dejstvovanje bilo bi mi lakse ali ne mogu jer ovo sve sto se dogadja su takva traumaticna iskustva da to ostaje u glavi vecno urezano .A neki ne da zaboravljaju nego jos bacaju konfetice kurtoncice i baloncice a neki se cak i raduju hapsenjima i smenama velikana i strucnjaka sve zavisi od vitalnosti mozdanih vijuga i od same osobe

brate mili dosadan si da ne kazem nesto jace

po milioniti put

trenutni predsednik srbije i koji vedri i oblaci srbijom vec 14 godina--zvalavi Alek je zaposlio tvog voljenog Dragana nazad u zvezdu a ne suprotno kako ti pricas-da ga je smenio

sad da li tvoj intelekt to nije u stanju da shvati ili si jednostavno brzobrazno ogranicen pa ponavaljas jednu te istu pricu non stop,to nek ostane misterija za neke

sto se tice navijaca partizana i zeljka,vidi se po poseti utakmicama koliko jeste ili niste zaboravili

opet ja nemogu da shvatim da naprimer 2 takve licnosti i imena kao sto su oba Obradovica imaju toliku sujetu u sebi i da jednostavno kada vide da ne ide se jednostavno povuku i cao zdravo
oni se muce do poslednjeg evrica kojeg su potpisali sa klubovima koje navodno vole

Coki standard

Cim krenu domaca takmicenja coki odma o sudjenju, svi ga napadaju jadnog. Zvezda, Partizan, Bodiroga. Bar je iskren pa kaze da su se naosvajali trofeja od dolaska zvalenje, malo ljubljenje njegovog dupeta i tako.

Astronomski budzeti od f4 do propasti sezone, placaju se bivsi igraci...

Vesna se razbolela od duvanja one stvari...

https://www.mozzartsport.com/kosark...-izundu-sukob-preneli-na-tribine-video/542694
I Kalinic i crnci divljaci kako ih nazivaju neki samo one sa druge strane brda

Crni divljaci su u vasem dresu vise puta dokazli to sa svojim divljackim ponasanjem i gestikulacijama, potez kalinica sam prvi osudio i rekao da covek ima nekih psihickih problema. Ovoliko spominjanje covica i njegove zene je bolesno, jer ne vidim razliku izmedju njegovog i ostoje limara mafijanja, nijanse su u pitanju pa limara i njegovu zenu niko ne spominje. Opustite se malo i uzivajte u sportu, mrznja ubija.

brate mili dosadan si da ne kazem nesto jace

po milioniti put

trenutni predsednik srbije i koji vedri i oblaci srbijom vec 14 godina--zvalavi Alek je zaposlio tvog voljenog Dragana nazad u zvezdu a ne suprotno kako ti pricas-da ga je smenio

sad da li tvoj intelekt to nije u stanju da shvati ili si jednostavno brzobrazno ogranicen pa ponavaljas jednu te istu pricu non stop,to nek ostane misterija za neke

sto se tice navijaca partizana i zeljka,vidi se po poseti utakmicama koliko jeste ili niste zaboravili

opet ja nemogu da shvatim da naprimer 2 takve licnosti i imena kao sto su oba Obradovica imaju toliku sujetu u sebi i da jednostavno kada vide da ne ide se jednostavno povuku i cao zdravo
oni se muce do poslednjeg evrica kojeg su potpisali sa klubovima koje navodno vole
Sta smo korisno naucili u ovom postu a da nismo znali DA JE DRAGANA DZAJICA U ZVEZDU ZAPOSLIO VUCIC :sta: ❓ ovo je bolje nego kada razgovaraju dva topionicara iz zeljezare i jedan kaze drugom DAO TI VUCIC PENZIJU . Znaci licno je Vucic zaposlio Dragana Dzajica u Zvezdu ovo je ludje nego kada si objasnjavao na 15 postova da Zeljko Obradovic nema pojma i da je slucajno osvojio sve sto je osvojio :sta:::lose::
Nego LULE28 uzmi kada si slobodan i pogledaj u recniku znacenje reci UCENA znaci to sto ti nazivas zaposljavanje to se moj dobri LULU28 zove u kriminalnom drustvu UCENA a ovo kada predsednik pozove trenera Zvezde i kaze PUSTI VUKOMNANOVICA DA IGRA A TRENER ZVEZDE GA PUSTI I VUKOMANOVIC DA GOL to se ne zove SUGESTIJA a ne zove se ni DRUGARSKI SAVET to se zove moj Lule 28 IDIOTIZAM .A kako se zove ovo kada Alek posalje batinase u FC Partizan da biju i reketiraju dali je i to ZAPOSLJAVANJE ILI UPOSLJAVANJE ILI POMAGANJE FC Partizanu I DAVANJE Partizanu to jos nije utvrdjeno verovatno je to DONACIJA FC Partizanu .
Cim ti ne cenis zivotno delo ljudi koji su ostavili veliki trag u sportu i koji su podigli standarde meni je jasno kako ti rezonujes i koliko si lak za manipilaciju .Ovi mediji koje ti intenzivno pratis prave veliku zabludu u tebi i nemozes jasno da procitas izmedju redova gde je istina jer mnogo je spinova i fake informacija kao i Andjusovih sledbenika danas koji su toliko sugestivni prema naivnijem delu populacije da je to jeza .Zato ja i nailazim na veliki otpor kada zelim da ti objasnim u Partizanskom filmu ko je dobar a ko los i ko je rodoljub a ko ubaceni elemenat .Kako god bilo pustimo da vreme odradi svoje i da ti se slegne to more dezinformacija koje si usvojio ali opet napominjem zato je potrebno vreme ⏰

al ga ucenio,svaka mu cast

sedi Dragan Dzajic na mestu predsednika fudbalskog saveza jedne evropske zemlje umesto u zatvoru i ti govoris da ga ucenio
pre toga ga dovede da sedi na mestu predsednika fudbalskog kluba crvena zvezda

zaista ajde ne pisi jedno vreme,brate mili sam sebi treba da se smejes koliko lupas

zalosno je da pises i dosadjujes ljudima ovde bzv

DRAGI FORUMASI Ne vidim ni jedan valjan razlog da ovde sevaju bilo kakve varnice zbog malog incidenta na mecu ZVEZDA -ZLATIBOR .Do tog incidenta odgovorno tvrdim sigurno ne bi doslo da Zlatibor nije vodio a normalno je ako racionalno covek pogleda da ako milionski papreno placen tim dobije tim koji za sponzora ima neku pekaru sa Zlatibora ili auspuh servis Mile ili pogrebna oprema Drnda da to moze da bude veoma neprijatno i bolno i ja vam forumasi porucujem jos nesto .DA SE ONAJ MALI PLAY ZLATIBORA NIJE POIGRAVAO SA LOPTOM I I AKROBATSKI IZIVLJAVAO POD KOSEM ZVEZDE NISTA NE BI BILO NEGO MALI IZIGRAVA FACUNDA CAMPACA FAKIJA A TO BOLI I MALOG TREBA SUSPENDOVATI I POLA TIMA ZLATIBORA I TRENERA ZLATIBORA I KAZNITI IH ZA DISCIPLINSKIM STOLOM A OVO JE PRAVNA DRZAVA U KOJOJ JE SVE POD KONAC . A I SUDIJU BI TREBALO SSUSPENDOVATI ZBOG LOSEG SUDJENJA a ja nemogu da verujem sta je se to dogodilo umesto da igraju u FINAL FOURU oni biju bitke sa Zlatiborom zivot je cudo .Dali je doslo do opustanja Zvezdinih globetrotersa verovatno jeste ili opustanje ili losa karma .Samo se bojim da nam ne otmu Penjaroju a moze da se desi Zvezdin Sale je izgubio kontrolu nad timom ali ugovor Zvezdinog trenera je jos godinu dana .Ocigledno se dogadja NESTO STO MI NE ZNAMO :unsure:

Што би рекао Саша Обрадовић неко би могао да му поломи руке... кад се осмелио да даје кошеве Звезди...
Али ето шта чини националност... Чим је Изунду постао Србин одмах је почео да се "бије"... ја сам до сада мислио да је то до човека... Ипак је то националног опредељења... јбг... у праву су ови што нас не миришу...

Crni divljaci su u vasem dresu vise puta dokazli to sa svojim divljackim ponasanjem i gestikulacijama, potez kalinica sam prvi osudio i rekao da covek ima nekih psihickih problema. Ovoliko spominjanje covica i njegove zene je bolesno, jer ne vidim razliku izmedju njegovog i ostoje limara mafijanja, nijanse su u pitanju pa limara i njegovu zenu niko ne spominje. Opustite se malo i uzivajte u sportu, mrznja ubija.
Ne samo sam napisao kako bi vi napisali.

Vasi crni i beli igraci su cvece.

Zalis covica udbasa i njegovu vesnicu? Sam trazi da se spominje trckara po tv i novinskim kucama podkastima i samo truje.Klasican udbas komunjara.

Kako sad proceniti sezonu .Zvezda je osvojila kup Radivoja Koraca i 10 mesto u Euroligi a Partizan nista i Zvezda je mnogo uspesnija ali ako se uzme da je Partizan istresao Zvezdu nekoliko puta i ta je to delovalo kao urnebesna komedija do suza i da je sa tim cinom brisanja poda sa Zvezdom na neki nacin ublazio propalu sezonu a i sa tim medjusobnim duelima direktno skinuo skalp crveno belima ZA PROLAZAK U TOP 8 onda moze da se podvuce sezona kao PODJEDNAKO NEUSPESNA I JEDNIMA I DRUGIMA .Pitanje je dali ce posle ovog EXSPA ostati neki dinar za KK Zvezdu ili ce se sve racionalno razgrabiti a ova dama KOS iz Evrope oce da zatvori slavinu nasim bitangama a kod Limara nema neizvesnosti pravimo tim za Euro kup i boricemo se srcano za zadnja 3 mesta u Euroligi a ona silna lova koja je u kasi KK Partizana ocekujem da dobije krila jer veliki su troskovi odrzavanja racuna u Banci .
BOJIM SE DA CE OVAKVIM DELOVANJEM I JEDNI I DRUGI KRENUTI DA PRAZNE TRIBINE POLAKO I DA CE OVO KRENUTI PO FUDBALSKOM SCENARIJU UDALJAVANJA PRAVIH NAVIJACA PO VEC OPROBANOJ RECEPTURI

Zalis covica udbasa i njegovu vesnicu? Sam trazi da se spominje trckara po tv i novinskim kucama podkastima i samo truje.Klasican udbas komunjara.
to upravo potvrdjuje pricu da je zvezda pod covicem bila van sns-a i da je sns tj licno andrej zbog toga otisao u kk partizan i postavio ostoju koji je doveo prvo trinkija koga je sjebala korona te sezone a zatim je dosao projekat sa zeljkom

zato je citav problem celnika partizana od ostoje do zeljka svo vreme bio coki----kako bi to zeljko rekao-nemojte da se pravimo naivni,uzmite tabelu evrolige itd itd

ostoji je tu jos veci problem bio kako da opravda milione a rezultata nigde

smenjuje se covic nekako jer mu sns daje mesto predsednika saveza i gle cuda zvezda predaje i abu i kls odmah posle odlaska udbasa cokija

Ne zalim ga ni najmanje, nisam ni ljubitelj covica sta je sve radio ispod zita, ali toliko prozivanje necije zene je patoloska mrznja sto vec prelazi u bolest. Hajde ti meni obajsni jeli ima razlike u mafijanju izmedju covica i ostoje? To sto ide po tv i truca me ne interesuje, ko normalan jos to slusa i veruje.

Kako sad proceniti sezonu .Zvezda je osvojila kup Radivoja Koraca i 10 mesto u Euroligi a Partizan nista i Zvezda je mnogo uspesnija ali ako se uzme da je Partizan istresao Zvezdu nekoliko puta i ta je to delovalo kao urnebesna komedija do suza i da je sa tim cinom brisanja poda sa Zvezdom na neki nacin ublazio propalu sezonu a i sa tim medjusobnim duelima direktno skinuo skalp crveno belima ZA PROLAZAK U TOP 8 onda moze da se podvuce sezona kao PODJEDNAKO NEUSPESNA I JEDNIMA I DRUGIMA .Pitanje je dali ce posle ovog EXSPA ostati neki dinar za KK Zvezdu ili ce se sve racionalno razgrabiti a ova dama KOS iz Evrope oce da zatvori slavinu nasim bitangama a kod Limara nema neizvesnosti pravimo tim za Euro kup i boricemo se srcano za zadnja 3 mesta u Euroligi a ona silna lova koja je u kasi KK Partizana ocekujem da dobije krila jer veliki su troskovi odrzavanja racuna u Banci .
BOJIM SE DA CE OVAKVIM DELOVANJEM I JEDNI I DRUGI KRENUTI DA PRAZNE TRIBINE POLAKO I DA CE OVO KRENUTI PO FUDBALSKOM SCENARIJU UDALJAVANJA PRAVIH NAVIJACA PO VEC OPROBANOJ RECEPTURI
Lako je proceniti sezonu, Zvezda na 10 mestu sa 21-17 i partizan sa 16-22, znaci Zvezda je bila bolja za tih 5 pobeda. Ostalo aba lige i kupovi nije toliko bi bitno, moze da skuplja prasinu na vitrini....

Немој неко да и помисли да се у овој држави (ако је) било шта ради мимо хоботнице. Све што видите и за и против све се кува у тиму који би надјебао и гебелса... да је хића има ову израелску медијску организацију и још изопаченији ум који смишља свашта никада не би изгубио... а и на крају се види да није изгубио... елем... овде се из кухиње владајуће партије управља свиме и свачиме... и они који имало заличе као против то само значи да је тако пројектовано.
А ћоки је наређење - извршење... рачунам да је његова бандера број око 50...

Lako je proceniti sezonu, Zvezda na 10 mestu sa 21-17 i partizan sa 16-22, znaci Zvezda je bila bolja za tih 5 pobeda. Ostalo aba lige i kupovi nije toliko bi bitno, moze da skuplja prasinu na vitrini....
Ova statistika je tacna ali ima jos jedna statistika da je Partizan manje ulozio u igrace a vise zaradio jer su ulaznice skuplje . I treca statistika po FIBI je da je Zvezda isti novac ulozila u tim kao Fenerbahce a Fener ima sanse da bude prvak Evrope .Kako god bilo mi smo se radovali na glas vi ste se radovali tiho i potajno u sebi krajnji cilj ne da nije ostvaren nego totalni potop i razocarenje ali jedno je sigurno i posle smene mnogih igraca i posle raznih promena kancer tkiva ostaju u upravi i kod jednih i kod drugih ne pristupa se odstranjivanju istih i neguje se kancerogeno tkivo ali se akcenat baca na totalno nebitne stvari i zamazivanje ociju .Ovi vasi LULE I COCI kazu da se sve brzo zaboravi posle dva meca i da se brzo svi aklimatizujemo ali kod mene nikako da se dogodi ta adekvatna aklimatizacija na novonastalo stanje a oni se valjda brzo aklimatizuju ili brzo zaboravljaju . Tacno je vidljiva linija kako tone i fudbal i kosarka i rukomet i vaterpolo i odbojka i mnogo brzo ovakvim pristupom i vodjenjem i cini mi se da se ovde samo odrzava i razvija MMA sektor i tu je interesovanje veliko i uspon a sve ovo ostalo je u drasticnom padu i rasulu .Odavno nismo vise sportska nacija nazalost gubimo prepoznatljiv imidz i takmicarski duh a i kancerogeno tkivo nam pravi opasan problem i nedozvoljava bilo kakav normalan tok nazalost privatizacija je spas a promena ovakvog sistema vodjenja klubova nije ni na pomolu .

Nazad
Vrh