SPORT-Opšta tema

kada se pojedinac oseti bitnijim nego klub u kojem je desava se ovo a na sta vec i jesam upozorio
nazalost ovo u zvezdi ce se zavrsiti jako lose cak i gore nego u partizanu jer zvezdini navijaci nece zaboraviti sve ovo i ocekujem jos gori razlaz sa licemerom obradovicem
bojkotovace se utakmice sada,vredjace se uprava i trener(koji nece podneti ostavku jer je govno) sto je 100puta gore nego sto su oni vredjali upravu i igrace a hvalili trenera
kasnije dosao novi trener,novi igraci-uprava se zaboravila

zvezdine navijace svakako aba ne interesuje,,takodje kls neznam kada i kako se igra,tako da ide bas los kraj sezone za kosarkaski klub

LULE28 Vidim ovaj tvoj post u kome se kaze dolaskom novih rezultata ili novog trenera sve ce se veoma brzo zaboraviti :sta: ❓ .Slican post je napisao i COCI064 :sta: ❓ Znaci po vama ispada da smeniti Dzajica i Cvetkovica ljude koji su doneli titulu prvaka sveta i toliko su napunili klupske vitrine trofejima da nije bilo mesta vise gde da stanu novi trofeji to znaci da ste vi dolaskom Kokeze i Terze sve brzo zaboravili a to onda znaci ili AMNEZIJU GLAVE ili TOTALNI NEMORAL . Da nam ode najtrofejniji trener Evrope svih vremena institucija a mi cemo vrlo brzo posle 2-3 meca sve da zaboravimo :sta:❓ Jedan izbaci neku neodmerenu nebulozu i odmah ima mnogo Jehovinih sledbenika koji repriziraju sta je ovaj rekao ne upotrebljavajuci logiku . Meni bi licno odgovaralo kada bi zaboravio ovo celokupno napredno dejstvovanje bilo bi mi lakse ali ne mogu jer ovo sve sto se dogadja su takva traumaticna iskustva da to ostaje u glavi vecno urezano .A neki ne da zaboravljaju nego jos bacaju konfetice kurtoncice i baloncice a neki se cak i raduju hapsenjima i smenama velikana i strucnjaka sve zavisi od vitalnosti mozdanih vijuga i od same osobe

brate mili dosadan si da ne kazem nesto jace

po milioniti put

trenutni predsednik srbije i koji vedri i oblaci srbijom vec 14 godina--zvalavi Alek je zaposlio tvog voljenog Dragana nazad u zvezdu a ne suprotno kako ti pricas-da ga je smenio

sad da li tvoj intelekt to nije u stanju da shvati ili si jednostavno brzobrazno ogranicen pa ponavaljas jednu te istu pricu non stop,to nek ostane misterija za neke

sto se tice navijaca partizana i zeljka,vidi se po poseti utakmicama koliko jeste ili niste zaboravili

opet ja nemogu da shvatim da naprimer 2 takve licnosti i imena kao sto su oba Obradovica imaju toliku sujetu u sebi i da jednostavno kada vide da ne ide se jednostavno povuku i cao zdravo
oni se muce do poslednjeg evrica kojeg su potpisali sa klubovima koje navodno vole

Nazad
Vrh