SPORT-Opšta tema

То ти је као да имаш њиву шесте класе па посејеш нешто да не буде празна... а не можеш тополу или багрем јер се не слаже стари деда а ни комшије... али југословенско спортско друштво нека тражи паре од југославије... и ово је превише што добијају.
Кад једном ако Бог да падне комунизам оба клуба и оба спортска друштва морају променити имена....
Za ove druge ne znam, ali Zvezda sigurno nece menjati ime.

Nista manje nije odvratan covic od limara. Ista klapa politicara.
Zanimljivo, drzavni projekat koji mora biti unisten, interesantna konstatacija, malo nerazumljiva. Ulazem milione u nesto sto u principu unistavam. 😂😂
2012 je Partizan bio prvak u svim sportovima a sada vaterpolo klub ne postoji ,bokserski klub ne postoji mislim da ne postoji ni kuglanje ni sahovski klub rukomet i odbopjka u stanju raspada a bas me zanima ono kad je stadion Partizana koji je na hipoteci pretvoren u distributivni centar belog za Balkan i kad je reketirano i samarano sve po upravi jel to nazivas drzavnim projektom :sta: ❓ Ali sta ja da objasnjavam ljudima suzene svesti koji informacije primaju sa sektaskih kanala kada prosvetni radnik meni objasnjava da je i Partizan drzavni projekat ajde sto su nam dodelili partijski tudje trenere nego nam poslali partijski i tudje navijace sa diplomatskim imunitetom i cilj je opravdao ulozena sredstva rezultati su zapanjujuci zadatak odradjen norma ispunjena klub prezaduzen i sada kada je sve ubunareno pomenu VUXSAJLO najbolje da se promeni ime :sta: e sad nema menjanja imena dok se dugovi ne vrate sad bi svi da promene ime u Zeleznik i da se kabare nastavlja u nedogled .Medjutim svako ima svoju karmu dobru ili losu a vidim da od hapsenja Dzajica i Cvetkovica ikone kluba ruze ne cvetaju .Ocigledno se DUH PODGREJANOG LESA nadvio nad Marakanom i sluti sad ce skoro 20 godina od hapsenja ali anatema i dalje stoji i prkosi vremenu (n)

2012 je Partizan bio prvak u svim sportovima a sada vaterpolo klub ne postoji ,bokserski klub ne postoji mislim da ne postoji ni kuglanje ni sahovski klub rukomet i odbopjka u stanju raspada a bas me zanima ono kad je stadion Partizana koji je na hipoteci pretvoren u distributivni centar belog za Balkan i kad je reketirano i samarano sve po upravi jel to nazivas drzavnim projektom :sta: ❓ Ali sta ja da objasnjavam ljudima suzene svesti koji informacije primaju sa sektaskih kanala kada prosvetni radnik meni objasnjava da je i Partizan drzavni projekat ajde sto su nam dodelili partijski tudje trenere nego nam poslali partijski i tudje navijace sa diplomatskim imunitetom i cilj je opravdao ulozena sredstva rezultati su zapanjujuci zadatak odradjen norma ispunjena klub prezaduzen i sada kada je sve ubunareno pomenu VUXSAJLO najbolje da se promeni ime :sta: e sad nema menjanja imena dok se dugovi ne vrate sad bi svi da promene ime u Zeleznik i da se kabare nastavlja u nedogled .Medjutim svako ima svoju karmu dobru ili losu a vidim da od hapsenja Dzajica i Cvetkovica ikone kluba ruze ne cvetaju .Ocigledno se DUH PODGREJANOG LESA nadvio nad Marakanom i sluti sad ce skoro 20 godina od hapsenja ali anatema i dalje stoji i prkosi vremenu (n)
Pricam o kosarkaskom klubu partizan.
A kako ste bili tako uspesni 2012 godine, hajde reci mi taj tajni recept mornara za uspeh na balkanu?
I prekini sa tim prosvetni radnik, prosvetar u svakom postu da pises. Nije to toliko bitno.

Menjace kao u kosarci u to budi siguran mora zbog dugova ::novac::
Isto kao i vi dodali NIS.A sta je u stvari taj famozni NIS?Zasto nas smatras ljudima suzene svesti a ja tebe oratorom poezije.Ja tebe cenim a ti nas potcenjujes. Jel to kolegijalno?I da te obavestim teritorijalno pripadam Juznom Banatu gde je stanje jako lose i da te obavestim to nije od 2012 god naovamo.Dalje ni bi ulazio u politiku

Isto kao i vi dodali NIS.A sta je u stvari taj famozni NIS?Zasto nas smatras ljudima suzene svesti a ja tebe oratorom poezije.Ja tebe cenim a ti nas potcenjujes. Jel to kolegijalno?I da te obavestim teritorijalno pripadam Juznom Banatu gde je stanje jako lose i da te obavestim to nije od 2012 god naovamo.Dalje ni bi ulazio u politiku
Druze KALMANE u postu se navode neki ljudi suzene svesti koji su lakomisleni i koji od bunara i bauljanja i srozavanja kluba prave uspeh i bacaju sljokice ,baloncice vatromet i petarde ali u cilju zdrave atmosfere i harmonije na forumu necemo sad imenovati i etiketirati te kolege samo konstatacija da takvih ima u Srbiji i previse A NE DRZI ANDJUS MENI EMISIJE GODINAMA A POSTO SU TO EMISIJE KOJE SU VEOMA GLEDANE I PRACENE PITAM SE KOJA JE TO KLIJENTELA KOJA TO UPIJA .Poslednja Andjusova izjava ovih dana je da je on popularniji od Zeljka Obradovica jer ga obozava 4 miliona Zvezdinih navijaca a Zeljka samo 2 miliona grobara :sta: ❓ .Cim ima veliki broj pregleda znaci da pomno prate Jehovinog svedoka ustvari Andjusove svedoke znak za alarm je vec zreo za aktiviranje ::pomoc:;

Звезда ће се звати Звезда и неће бити црвена. И неће бити петокрака него ће имати онолико кракова колико и пуних деценија од оснивања.
А Партизан ће бити Београдски клуб.
Кад једном цркне комунизам.

Звезда ће се звати Звезда и неће бити црвена. И неће бити петокрака него ће имати онолико кракова колико и пуних деценија од оснивања.
А Партизан ће бити Београдски клуб.
Кад једном цркне комунизам.
A sta ce biti sa dugovima :sta: ::pomoc:;❓ U komunizmu su ovi klubovi imali zdravo poslovanje nisu imali dugove i repove

Дугове ће отплатити наша деца....

Највећа брука СрБског спорта. Под условом да је ово тачно...

Значи једном за свагда... Звезда није променила име него ФМП. :)

Druze KALMANE u postu se navode neki ljudi suzene svesti koji su lakomisleni i koji od bunara i bauljanja i srozavanja kluba prave uspeh i bacaju sljokice ,baloncice vatromet i petarde ali u cilju zdrave atmosfere i harmonije na forumu necemo sad imenovati i etiketirati te kolege samo konstatacija da takvih ima u Srbiji i previse A NE DRZI ANDJUS MENI EMISIJE GODINAMA A POSTO SU TO EMISIJE KOJE SU VEOMA GLEDANE I PRACENE PITAM SE KOJA JE TO KLIJENTELA KOJA TO UPIJA .Poslednja Andjusova izjava ovih dana je da je on popularniji od Zeljka Obradovica jer ga obozava 4 miliona Zvezdinih navijaca a Zeljka samo 2 miliona grobara :sta: ❓ .Cim ima veliki broj pregleda znaci da pomno prate Jehovinog svedoka ustvari Andjusove svedoke znak za alarm je vec zreo za aktiviranje ::pomoc:;
Nikakao da svatim kako dolazis do toga da je neko drzavni projekat a drugi ne.Molio bih te kolega pomogni mi.

Pa ja to samo od mornara mogu da cujem, zvezda je drzavni projekat. A kk partizan nije, oni se finansiraju od donacija i u sustini su mozda doo (drustvo sa ogranicenom odgovornoscu) ili nesto slicno.
Generalno politika ne treba da se mesa u sport, i treba isto para od drzave da dobiju oba recimo kk pa ko bolje radi bice bolji. Ali zanimljivo kako bas ni jedan post ne napisa covek za period od 1992-2012?
Kad ste bili prvi u svim sportovima i najjaci finansijski? Kad je Zvezda prodavala koseve, govedarica kupovao meso da prehrani fudbalere u fk vojvodina, i otimali igrace i titule hemofarmu, ima toga jos gomila da se pise....

Pa ja to samo od mornara mogu da cujem, zvezda je drzavni projekat. A kk partizan nije, oni se finansiraju od donacija i u sustini su mozda doo (drustvo sa ogranicenom odgovornoscu) ili nesto slicno.
Generalno politika ne treba da se mesa u sport, i treba isto para od drzave da dobiju oba recimo kk pa ko bolje radi bice bolji. Ali zanimljivo kako bas ni jedan post ne napisa covek za period od 1992-2012?
Kad ste bili prvi u svim sportovima i najjaci finansijski? Kad je Zvezda prodavala koseve, govedarica kupovao meso da prehrani fudbalere u fk vojvodina, i otimali igrace i titule hemofarmu, ima toga jos gomila da se pise....
Samo da dodam da su debelo kumovali gasenju vaterpolo kluba Becej. Sujeta im nije dozvolila da gledaju kako su nemocni pred Becejom koji je bio prvak drzave prethodnih 5-6 godina toliko osvojenih kupova i prvak evrope da bi ga naprasno naterali da se ugasi 2002 godine.

Nikakao da svatim kako dolazis do toga da je neko drzavni projekat a drugi ne.Molio bih te kolega pomogni mi.
Vidi kolega posto ti ne vidis ili vidis se pravis da ne vidis ja imam i vise nego dovoljno vremena da ti sve potanko objasnim i da ti priblizim figurativno medjutim sa tim ucestalim ponavljanjem gusimo forum i tema postaje za rekreativce nesnosna a opet sa druge strane i kada ti sve budem potanko objasnio i obrazlozio ti ces opet na kraju po svom ne pitaj me kako znam imam jednog takvog u kuci od 88 godina duvao je svecice skoro i nista ne razume a pravi se da razume .Osim njega godinama sam sa penzionerima igrao sah i na bilo kakvo penzionersko mrmljanje ja samo kazem AHA VAZI TAKO JE BICE SVE U REDU TAKO JE LEGENDO SAMO OPUSTENO .
ZAKLJUCAK Najbolje bi bilo da ti nikada u kucu ne ulete oni likovi sto su nama uleteli u klub i da ne rade sve one strasne stvari sto su nama radili i da pored cele te torture a bilo je i mnogo mrtvih i mnogo izreketiranih i mnogo izlomljenih i mnogo prestravljenih ti ladno zakljucis da smo mi projekat i da nas neko pomaze :sta: ❓ Ja ne bih mogao da pozelim nikome da ga neko tako pomaze ni najvecem nepriljatelju ali ocigledno razlicitu sliku imamo o tom pomaganju i nama je 24 Evropske zemlje pomagalo 99 da se oslobodimo Slobe u milosrdnom andjelu e sad neko stvarno veruje u tu zapadnu pomoc i demokratiju ja nesto ne verovatno ne razumem dovoljno AKO SI RAZUMEO ONDA JE TO SUPER A AKO NISI JA STVARNO NE MOGU DA TI POMOGNEM RAZLICITU LITERATURU KORISTIMO I RAZLICITIM SEKTAMA PRIPADAMO drugarski pozdrav ugusiste forum totalno

Vidim ja kolega mozda i bolje od tebe proso sam svasta u ovoj demokratiji samo nam dioptrija nije izgleda ista ali nema veze bice bolje.Opet nisi odgovorio otkud vam drzava sponzor u KK i to sa manjinskim paketom akcija NIS a.

Samo da dodam da su debelo kumovali gasenju vaterpolo kluba Becej. Sujeta im nije dozvolila da gledaju kako su nemocni pred Becejom koji je bio prvak drzave prethodnih 5-6 godina toliko osvojenih kupova i prvak evrope da bi ga naprasno naterali da se ugasi 2002 godine.
U novije vreme ugusili su i KK Hemofarm mala sredina sa velikom zeljom da gleda kvalitetne timove

Napisa covek post od dva kilometra a nista pametno nije rekao. Talenat nema sta. Pravi za danasnjeg politicara, mnogo prica a ne kaze nista. Vesto izbegava odgovor da li je kk partizan drzavni projekat i na debelim jaslama drzave i drzavnih preduzeca.

Još jedna pobeda, kakav je majstor ovaj Calatis svaka mu čast. Odigrana još jedna odlična utakmica iako je Ferdinand rovit a Jons je više razmišljao o potpisivanju novog ugovora nego o igri danas.

Nazad
Vrh