Izgleda da ce im vratiti oduzetu titulu.Kakav cirkus prave sa Senegalom, sramota.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Izgleda da ce im vratiti oduzetu titulu.Kakav cirkus prave sa Senegalom, sramota.
Za ove druge ne znam, ali Zvezda sigurno nece menjati ime.То ти је као да имаш њиву шесте класе па посејеш нешто да не буде празна... а не можеш тополу или багрем јер се не слаже стари деда а ни комшије... али југословенско спортско друштво нека тражи паре од југославије... и ово је превише што добијају.
Кад једном ако Бог да падне комунизам оба клуба и оба спортска друштва морају променити имена....
Maroko ko zvezda da im se dodeli titula iz 46 , posle 80 godina.Izgleda da ce im vratiti oduzetu titulu.
2012 je Partizan bio prvak u svim sportovima a sada vaterpolo klub ne postoji ,bokserski klub ne postoji mislim da ne postoji ni kuglanje ni sahovski klub rukomet i odbopjka u stanju raspada a bas me zanima ono kad je stadion Partizana koji je na hipoteci pretvoren u distributivni centar belog za Balkan i kad je reketirano i samarano sve po upravi jel to nazivas drzavnim projektomNista manje nije odvratan covic od limara. Ista klapa politicara.
Zanimljivo, drzavni projekat koji mora biti unisten, interesantna konstatacija, malo nerazumljiva. Ulazem milione u nesto sto u principu unistavam.![]()
e sad nema menjanja imena dok se dugovi ne vrate sad bi svi da promene ime u Zeleznik i da se kabare nastavlja u nedogled .Medjutim svako ima svoju karmu dobru ili losu a vidim da od hapsenja Dzajica i Cvetkovica ikone kluba ruze ne cvetaju .Ocigledno se DUH PODGREJANOG LESA nadvio nad Marakanom i sluti sad ce skoro 20 godina od hapsenja ali anatema i dalje stoji i prkosi vremenu Menjace kao u kosarci u to budi siguran mora zbog dugovaZa ove druge ne znam, ali Zvezda sigurno nece menjati ime.

2012 je Partizan bio prvak u svim sportovima a sada vaterpolo klub ne postoji ,bokserski klub ne postoji mislim da ne postoji ni kuglanje ni sahovski klub rukomet i odbopjka u stanju raspada a bas me zanima ono kad je stadion Partizana koji je na hipoteci pretvoren u distributivni centar belog za Balkan i kad je reketirano i samarano sve po upravi jel to nazivas drzavnim projektom![]()
Ali sta ja da objasnjavam ljudima suzene svesti koji informacije primaju sa sektaskih kanala kada prosvetni radnik meni objasnjava da je i Partizan drzavni projekat ajde sto su nam dodelili partijski tudje trenere nego nam poslali partijski i tudje navijace sa diplomatskim imunitetom i cilj je opravdao ulozena sredstva rezultati su zapanjujuci zadatak odradjen norma ispunjena klub prezaduzen i sada kada je sve ubunareno pomenu VUXSAJLO najbolje da se promeni ime
e sad nema menjanja imena dok se dugovi ne vrate sad bi svi da promene ime u Zeleznik i da se kabare nastavlja u nedogled .Medjutim svako ima svoju karmu dobru ili losu a vidim da od hapsenja Dzajica i Cvetkovica ikone kluba ruze ne cvetaju .Ocigledno se DUH PODGREJANOG LESA nadvio nad Marakanom i sluti sad ce skoro 20 godina od hapsenja ali anatema i dalje stoji i prkosi vremenu
![]()
Pricam o kosarkaskom klubu partizan.2012 je Partizan bio prvak u svim sportovima a sada vaterpolo klub ne postoji ,bokserski klub ne postoji mislim da ne postoji ni kuglanje ni sahovski klub rukomet i odbopjka u stanju raspada a bas me zanima ono kad je stadion Partizana koji je na hipoteci pretvoren u distributivni centar belog za Balkan i kad je reketirano i samarano sve po upravi jel to nazivas drzavnim projektom![]()
Ali sta ja da objasnjavam ljudima suzene svesti koji informacije primaju sa sektaskih kanala kada prosvetni radnik meni objasnjava da je i Partizan drzavni projekat ajde sto su nam dodelili partijski tudje trenere nego nam poslali partijski i tudje navijace sa diplomatskim imunitetom i cilj je opravdao ulozena sredstva rezultati su zapanjujuci zadatak odradjen norma ispunjena klub prezaduzen i sada kada je sve ubunareno pomenu VUXSAJLO najbolje da se promeni ime
e sad nema menjanja imena dok se dugovi ne vrate sad bi svi da promene ime u Zeleznik i da se kabare nastavlja u nedogled .Medjutim svako ima svoju karmu dobru ili losu a vidim da od hapsenja Dzajica i Cvetkovica ikone kluba ruze ne cvetaju .Ocigledno se DUH PODGREJANOG LESA nadvio nad Marakanom i sluti sad ce skoro 20 godina od hapsenja ali anatema i dalje stoji i prkosi vremenu
![]()
Isto kao i vi dodali NIS.A sta je u stvari taj famozni NIS?Zasto nas smatras ljudima suzene svesti a ja tebe oratorom poezije.Ja tebe cenim a ti nas potcenjujes. Jel to kolegijalno?I da te obavestim teritorijalno pripadam Juznom Banatu gde je stanje jako lose i da te obavestim to nije od 2012 god naovamo.Dalje ni bi ulazio u politikuMenjace kao u kosarci u to budi siguran mora zbog dugova![]()