Jedini si osetio da ce biti veoma teskokreten je izvadio ucenu jer ima zuti karton a hteo je rodriga-a
takodje hendel je izasao jer je imao zuti a nije menjao postavku igre vec samo igrace na istoj poziciji
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jedini si osetio da ce biti veoma teskokreten je izvadio ucenu jer ima zuti karton a hteo je rodriga-a
takodje hendel je izasao jer je imao zuti a nije menjao postavku igre vec samo igrace na istoj poziciji
Kazi KoCkAR? Sta te muci?Prosvetar GDE SI SE SAKRIOOOO![]()
ZASTO TE NEMAAA
DO YOU HEAR ME DALI ME CUJES
![]()
To dete je odigralo za svaku pohvalu. Sta bi ti od decka sa 17 godina?Велика је грешка што је Дуарте играо на левој страни уместо на десној као што је било у првој утакмици. Али морало је дете да се гура да би се продало.
DEDA ZIRU GA TURIO BEZ PREDIGRE A ONAJ STO JE BIO FLASTER NA DEDI BIO IZNENADJEN I SAMO POGLEDOM ISPRATIO ZATECEN I ZBUNJEN . Nego sad mene zanima JEL OVO STVERNO VELIKI USPEHKazi KoCkAR? Sta te muci?
Jesi srecan sto smo izgubili i ispali?
istresao ga Pafos pa ga istreso Lil ali nacin kako su ovi timovi dominirali je bio surov demonstracija sile i modernog poimanja fudbala igra za fudbalske udzbenike mnogo nezaradjenih narodnih para je ulozeno u ovaj drzavni projekat u ovaj bunar bez dna a jedino sta je od ovog drzavnog projekta ostalo je jezicina i lajanje po tabloidima i rezimskim televizijama a celokupni tim sa upravom i sa duhovnim vodjom guruom ne kosta nista bacene pare niz kanjon Morace 

Moj je zakljucak da ti nisi nesrecan sto je lose u fk partizanu, i raspad sistema, nego si srecan mnogo srecan kad Zvezda ispadne od jednog lila sto i nije tako stasno. Francuska liga je dosta jaka i taj lil je pet puta skuplji od Zvezde.DEDA ZIRU GA TURIO BEZ PREDIGRE A ONAJ STO JE BIO FLASTER NA DEDI BIO IZNENADJEN I SAMO POGLEDOM ISPRATIO ZATECEN I ZBUNJEN . Nego sad mene zanima JEL OVO STVERNO VELIKI USPEHistresao ga Pafos pa ga istreso Lil ali nacin kako su ovi timovi dominirali je bio surov demonstracija sile i modernog poimanja fudbala igra za fudbalske udzbenike mnogo nezaradjenih narodnih para je ulozeno u ovaj drzavni projekat u ovaj bunar bez dna a jedino sta je od ovog drzavnog projekta ostalo je jezicina i lajanje po tabloidima i rezimskim televizijama a celokupni tim sa upravom i sa duhovnim vodjom guruom ne kosta nista bacene pare niz kanjon Morace
Vidim da si slepo verovao u kvalitet ovih indijanaca a mozda te prevarila i ova domaca supersonicna brlog liga jer Zvezda je objektivno stvarno briljirala u domacem takmicenju a nas clan COCI64 je cak u naletu euforije izjavio da smo mi crno beli boranija valjda se osetio na momenat uzvisenim dok mu nisu propale trule daske u klonjari a sada kada je doslo do porinuca u dvodno klonjare sada vise ne pomaze ni sampon iz svetofora .
Posto smo rezimirali sta je uspeh a sta neuspeh mene sada zanima dali promeniti Dekija i vratiti Miloja cisto da se rehabilituje tim ili da ostavimo jos malo da se slegne sve je tako konfuzno da je tesko i doneti odluku tek tako bez zasedanja velikana CELA KLADIONICA IGRALA GOL GOL MISLIM NA SIMPATIZERE CRVENO BELIH I SVI SU SE NADALI TOM TOLIKO ZELJENOM X - u ali ocigledno da je iz 2 u 2 nasa tuzna realnost i vracanje na fabricko podesavanje![]()