SPORT-Opšta tema

Damir Cakar bivsi fudbaler Partizana postavljen za trenera umesto Stojketa.

ko nema para?
isto kao za vreme komunista,pa vreme crveno crne koalicije,pa za vreme zutih,pa sad ovima uvek se ima i bice para

samo je pitanje kako se one trose a koliko trpaju u svoje dzepove,jedan od tih koji trpa je tvoj veliki Dragan Dzajic

da si pored zvalonje tj za njega kao i Dzajic sto je evo sad ce sto reces 14-ta godina kako su sns-ovci na vlasti i kod tebe,mogao si da se prodas i da imas lovu i da te boli ona stvar
ti places za Draganom a on na slobodi zbog zvalavog monstruma a ne u celiji jer je pokrao pare
Klub ne finansira sam sebe dobrim poslovanjem vec klub nemilice trosi narodne pare i trosice sve dok ne dodje do privatizacije .Ali kada sam rekao da su ostali bez para mislio sam na neulazenje u ligu sampiona protiv Pafosa gde je klub pretrpeo ogromne gubitke i samim tim cinom sezona je izgubljena a cilj nije opravdao sredstva a ova komedija sa vatrometom to je igranka za budale jer taj vatromet je morao da bude u ligi sampiona. Ovo sada nema nikakav znacaj ni motivaciju ni adrenalin kod ljudi OVO JE USILJENO PRAVLJENJE VESTACKE ATMOSFERE ali energije nikakve nema jer koga zabole za domacu ligu .
Sto se tice Dragana Dzajica on nije moj jer ja sam Partizanov od rodjenja on je vas ali mi nije jasno zasto se ogradjujete od coveka koji vam je doneo titulu prvaka Evrope zasto ga se stidite ❓ :sta: a mislim da vam je on mnogo vise doneo nego sto je odmogao izmedju ostalog mislim da je klub dobro poslovao dok je on bio i dobro poslovao i pravio rezultate i to kakve ali nema ko to da ti kaze kao da si malo medijski izmapulisan ali kako i da doneses zakljucak kad svi crveno beli na forumu mudro cute slabo se izjasnjavaju po tom pitanju IZMEDJU OSTALOG VOLEO BIH DA CUJEM KO JE TO BOLJE RADIO I POSLOVAO OD DZAJE BAS ME ZANIMA :unsure:

Gresis mornar, opet te obuzima mrznja prema Zvezdi. Ovo nije neuspeh u fk, prolece stabilno u ligi evrope, dobija se mnogo jaci timovi od nas sa vecim budzetom, jedan lil je par puta skuplji od nas.
Sto se tice trosenja drzavnih para, bez rezultata, ne vidim nesto da komentarises situaciju u vas kk, u proslih par godina i utucenih par desetina miliona evra i osvojenom jednom aba ligom 🤔

Столице ионако наручене и још се уградило у цену... све је у овој творевини унапред смишљено...
Менинјије јасно зашто су Партизановци пали толико у бедак да ниједан не напише да судија није судио пенал него га је терао вар судија
А био три метра од очигледног фаула.
Није имао храбрости да свира или му је тако наређено...
Да напишу да се у дербију не поништава тек тако гол који би могао да уздрма противника...
Али полако нас све хвата очај...

Klub ne finansira sam sebe dobrim poslovanjem vec klub nemilice trosi narodne pare i trosice sve dok ne dodje do privatizacije .Ali kada sam rekao da su ostali bez para mislio sam na neulazenje u ligu sampiona protiv Pafosa gde je klub pretrpeo ogromne gubitke i samim tim cinom sezona je izgubljena a cilj nije opravdao sredstva a ova komedija sa vatrometom to je igranka za budale jer taj vatromet je morao da bude u ligi sampiona. Ovo sada nema nikakav znacaj ni motivaciju ni adrenalin kod ljudi OVO JE USILJENO PRAVLJENJE VESTACKE ATMOSFERE ali energije nikakve nema jer koga zabole za domacu ligu .
Sto se tice Dragana Dzajica on nije moj jer ja sam Partizanov od rodjenja on je vas ali mi nije jasno zasto se ogradjujete od coveka koji vam je doneo titulu prvaka Evrope zasto ga se stidite ❓ :sta: a mislim da vam je on mnogo vise doneo nego sto je odmogao izmedju ostalog mislim da je klub dobro poslovao dok je on bio i dobro poslovao i pravio rezultate i to kakve ali nema ko to da ti kaze kao da si malo medijski izmapulisan ali kako i da doneses zakljucak kad svi crveno beli na forumu mudro cute slabo se izjasnjavaju po tom pitanju IZMEDJU OSTALOG VOLEO BIH DA CUJEM KO JE TO BOLJE RADIO I POSLOVAO OD DZAJE BAS ME ZANIMA :unsure:
ovo mislis na tvoj klub ili....?

dal si realan da ovde trabunjas vec koliko sezona da drzava placa zvezdi nesto a ne da drzava uzima od zvezde i to ne male pare!

sam pricas da je zvezda u sve vecim dugovima u sportu koji je profitabilan a kazes trose se narodne pare
dal ponekad zaista odlutas negde pa pises gluposti tek tako ili zaista pises samo da bi pisao nesto,neznam

dok je dzaja poslovao u jugoslaviji se igralo 3za3,jasno ko kuca kakav je on kao predsednik bio tada,jednog predsednika saveza ubili,pa ga nasledio majmun Piksi a Dzaja biznisuje sa Muslinom :haha:

o ranijim desavanjima i tituli 91 ne zelim da pisem jer to je proslo vreme,totalno ne uporedivo sa danasnjim,od igre do samog klasicnog takmicenja,sto u evropi sto u prvenstvu tada kod nas

Iako se nikad ne slazem sa tobom ja podrzavam Dzaju jer on je jedina prava legenda kluba koga sam uzivo gledao i ende.Zamolio bih te da ne pises vise tekstove u kojima prizeljkujes neciju smrt to nije HRISCANSKI,a mislim da si ti hriscanin

Gresis mornar, opet te obuzima mrznja prema Zvezdi. Ovo nije neuspeh u fk, prolece stabilno u ligi evrope, dobija se mnogo jaci timovi od nas sa vecim budzetom, jedan lil je par puta skuplji od nas.
Sto se tice trosenja drzavnih para, bez rezultata, ne vidim nesto da komentarises situaciju u vas kk, u proslih par godina i utucenih par desetina miliona evra i osvojenom jednom aba ligom 🤔
NE MOZES I NESMES DA KONTRIRAS .Lule28 je mlad i ako prati intenzivno sve ne razume srz svega ali ti razumes a kontriras .ZACRTAN PLAN PRE POCETKA SEZONE JE BIO ULAZAK U LIGU SAMPIONA A NIJE BIO PLAN DA IH IZBACI AMATERSKA EKIPA PAFOSA KOJI JE OSNOVAN PRE 12 GODINA i tu nema sta da se slozimo ili ne slozimo OVDE JE SAMO POENTA JEL HOCES DA PRIZNAS I SUOCIS SE SA ISTINOM ILI NECES :unsure: Zvezda je dovela mnogo skupa pojacanja i nemozes da mi kazes da je dovela Arnautovica da bi igrao domacu ligu njima za osvajanje domace lige ne trebaju stranci a nije planirano ni SERIF da ih istrese a nije planiran ni MAKABI HAIFA .Tim Zvezde od hapsenja Dzajica objektivno ne predstavlja nista i sluzi u Evropi za sprdacinu a kako je poslovanje kluba sa ovakvim nebrusenim dijamantima u upravi i oko nje mogu samo da zamislim (n)

NE MOZES I NESMES DA KONTRIRAS .Lule28 je mlad i ako prati intenzivno sve ne razume srz svega ali ti razumes a kontriras .ZACRTAN PLAN PRE POCETKA SEZONE JE BIO ULAZAK U LIGU SAMPIONA A NIJE BIO PLAN DA IH IZBACI AMATERSKA EKIPA PAFOSA KOJI JE OSNOVAN PRE 12 GODINA i tu nema sta da se slozimo ili ne slozimo OVDE JE SAMO POENTA JEL HOCES DA PRIZNAS I SUOCIS SE SA ISTINOM ILI NECES :unsure: Zvezda je dovela mnogo skupa pojacanja i nemozes da mi kazes da je dovela Arnautovica da bi igrao domacu ligu njima za osvajanje domace lige ne trebaju stranci a nije planirano ni SERIF da ih istrese a nije planiran ni MAKABI HAIFA .Tim Zvezde od hapsenja Dzajica objektivno ne predstavlja nista i sluzi u Evropi za sprdacinu a kako je poslovanje kluba sa ovakvim nebrusenim dijamantima u upravi i oko nje mogu samo da zamislim (n)
Ok, slazem se da je pafos morao da se prodje, i da su pare u ligi sampiona. Ali ne bi rekao da je neuspeh i prolaz u 16 lige evrope, ima tu dobrih ekipa iz lige petice. Kako do pre par godina nismo mogli ni u grupnu fazu da udjemo (Zvezda i partizan) lige evrope ovo je sad jedan stabilniji proces sto se tice igraca i rezultata.
Kada ovo pisemo probaj da ne spominjemo politiku bar na kratko.

on kao da ne vidi cinjenicu da je zvezda u dobrom polozaju da prodje cak i u osminu finala lige evrope,sto donosi novac i to ne mali(sa ligom sampiona se nemoze meriti ali je ozbiljan novac,naravno donosi i koeficijent nacinalni)
ako se eventualno prodje dolazi Lion ili Aston Vila da gostuje u BG-u

ako se prodje LILE---Arnautovica kojeg spominje je zvezda isplatila tako reci samo kroz dvomec protiv istoga od same zarade prolaska protiv njih u dalje takmicenje

Колико треба пара да се исплати мађија и екипа и кум и кумово дете? Ни две лиге шампиона... Него да не почињемо од раног јутра...

Лако ће се наћи паре за фудбалере...

Колико треба пара да се исплати мађија и екипа и кум и кумово дете? Ни две лиге шампиона... Него да не почињемо од раног јутра...

Лако ће се наћи паре за фудбалере...
to objasni tvom, kolegi koji ti lajkuje postove pa se i ti zapitaj sta pises

sukob madjije i milojevica upravo i verovatno zbog ne ulaska u ligu sampiona je dovelo do toga da se on i smeni kasnije,miloju svaka cast sto je doveo zvezdu do proleca....u nasoj ligi se namestali iksevi pa da imaju razlog za smenu
sad stankovic ako ne prodje lil odmah neka podnese ostavku
posto si ga hvalio kako navodno bolje igramo,realno partizan je onakav los mogao da nam da 2 komada lagano sve zbog njegove lose postavke u derbiju i prvih 11 na terenu,sreca pa se u 48-49min prvog poluvremena desio gol pa se lakse disalo kasnije
da nije pao gol,bile bi izmene odmah na startu drugog sto je i stankovic rekao sam na konferenciji,odmah ti je sa tom izjavom jasno da je "probao nesto" pa ako ne upali ulaze ovi sto su i trebali igrati od starta

da ne pricam o tome da lucic ima 2 zuta i nece igrati protiv lila a on mu ulazi u 80minutu meca
dozvolis da umesto da ih resis lako za prvih 45min na polovini drugo poluvremena vodis jedva 2 0 i oni mase penal za 2 1

Ne znam zasto ti se sastav nije svideo?? Za Lucica se slazem, ali kroz cetiri dana igramo jos bitniju utakmicu i treba to sve ukomponovati, a igrace ne izmoriti ni fizicki ni psihicki. Da smo izgubili u Lilu bilo bi.... kakva je to igra sa tri nazad, zasto je Enem bio starter, otkud Handel, neuigrani Erakovic, zasto nema Kostova, pa cak bi se postavilo i pitanje Lucica da je odigrao lose. Verovatno ih Stankovic vidi svaki dan i zna koliko ko i kad moze. Evo pitanje. Koji bi ti sastav i koju postavku postavio u cetvrtak. Onaj iz lila ili ovaj protiv Partizana??

owusu nikako nije mogao biti u prvih 11 vec Enem ili Lucic
posto je vec Marko morao igrati a ne Enem od starta(upravo nam arnautovic sad treba svez za gradjenje lopte i trosenje vremena protiv lila)
sa markom i enemom,Stefan Mitrovic je morao ici na jednoga(citavo vreme bio na marku) sto otvara prostor drugom za skok,katai iza i to se centrira od golmana ili zadnjih veznih ka levoj strani partizanove odbrane,spusta se lopta na katai-a koji igra 10-tu samim tim citava odbrana partizana je povucena ka njihovoj levoj strani i naravno suprotno tome tirkizijan sa svojom brzinom ostaje ili sam ili 1na1 sa roganovicem,to katai lagano resava dodavanjem i tu je lagano moglo da se bar 2 komada

upravo se i desio 3 gol jer je lopta umesto na marka koji je bio markiran citavo vreme od stefana isla na kataia koji je spustio ka marku,zatim kostov pa gol kataia

pogledaj gol milita,odnosno intera protiv bajern minhena u finalu lige sampiona milsim 2010

takodje hendel morao pre elsnika

posto nema lucica umesto njega ce verovatno igrati katai(po meni bi trebao owusu ili kostov)
kostov ce trcati koliko moze jer je klinac a ovom Owusu bih rekao samo cekaj loptu i gledaj prostor za kontru,desice se kad tad
ostalo potpuno isto,iako ce verovatno opet igrati marko a ne enem

posto ce lil napasti....duarte i owusu ce imati sanse iz kontre

owusu nikako nije mogao biti u prvih 11 vec Enem ili Lucic
posto je vec Marko morao igrati a ne Enem od starta(upravo nam arnautovic sad treba svez za gradjenje lopte i trosenje vremena protiv lila)
sa markom i enemom,Stefan Mitrovic je morao ici na jednoga(citavo vreme bio na marku) sto otvara prostor drugom za skok,katai iza i to se centrira od golmana ili zadnjih veznih ka levoj strani partizanove odbrane,spusta se lopta na katai-a koji igra 10-tu samim tim citava odbrana partizana je povucena ka njihovoj levoj strani i naravno suprotno tome tirkizijan sa svojom brzinom ostaje ili sam ili 1na1 sa roganovicem,to katai lagano resava dodavanjem i tu je lagano moglo da se bar 2 komada

upravo se i desio 3 gol jer je lopta umesto na marka koji je bio markiran citavo vreme od stefana isla na kataia koji je spustio ka marku,zatim kostov pa gol kataia

pogledaj gol milita,odnosno intera protiv bajern minhena u finalu lige sampiona milsim 2010

takodje hendel morao pre elsnika
Ovusu je morao da igra jer je pored Kostova bio drugi bonus. Sto se tice ostalog sve je stvar kako ko vidi, zato i kazem da Stankovic ima najbolji uvid u mogucnosti pojedinaca. Arnautovic i Enem ne mogu zajedno jer su slabo pokretni u defanzivi. Bila je prilika da ih napunimo bez sentimentalnosti.

gde i sta imas da se branis protiv partizana sa ovim timom

samo sad da ne zajebe protiv lila jer ima ozbiljnu sansu da udje u osminu

on kao da ne vidi cinjenicu da je zvezda u dobrom polozaju da prodje cak i u osminu finala lige evrope,sto donosi novac i to ne mali(sa ligom sampiona se nemoze meriti ali je ozbiljan novac,naravno donosi i koeficijent nacinalni)
ako se eventualno prodje dolazi Lion ili Aston Vila da gostuje u BG-u

ako se prodje LILE---Arnautovica kojeg spominje je zvezda isplatila tako reci samo kroz dvomec protiv istoga od same zarade prolaska protiv njih u dalje takmicenje
Nikada nisam imao prilike da vidim da gazda jednog fudbalskog kluba kupi igraca od 36 ili 37 godina i da mu da 5 miliona eura a pogotovo sto zna da nece moci nikome da ga proda i zna da je fudbalski veteran sklon povredama .To nije zabelezeno u novijoj fudbalskoj istoriji a covek koji bi to uradio bi morao ozbiljno da porazgovara sa neurologom .Medjutim vi podrzavate takve ljude i cak ih zovete MADJIJA pri tom znajuci da je MADJIJA ovakvim prepoznatljivim sistemom poslovanja doveo OFK Beograd do giljotine a sebe do interpolove liste traznje ali razliciti su uglovi gledanja na stvar ono sto je meni porazavajuce tebi uliva nadu i vraca samopouzdanje .
MNOGO BI LEPO BILO A I KRAJNJE JE VREME DA SE OVO SVE PRIVATIZUJE DOSTA JE BILO ZALUDJIVANJA LAZI I PREVARA .Izgubljeno je ogromno i nenadnoknadivo vreme a mi i dalje neznamo de je levo a gde desno dok nam kriterijumi padaju sve vise svake sezone .Uglavnnom SROZAVANJE SA MNOGO LEPOM PRICOM I VEROM DA SMO MRDNULI SA MRTVE TACKE I DA SMO NEGDE KRENULI (n)

Nikada nisam imao prilike da vidim da gazda jednog fudbalskog kluba kupi igraca od 36 ili 37 godina i da mu da 5 miliona eura a pogotovo sto zna da nece moci nikome da ga proda i zna da je fudbalski veteran sklon povredama .To nije zabelezeno u novijoj fudbalskoj istoriji a covek koji bi to uradio bi morao ozbiljno da porazgovara sa neurologom .
e vidis gazda tog kluba mafijas terzic kao i tvoj mafijas dzaja je platio i sad taj isti klub ima sansu da igra osminu finala lige evrope,jos ako se dobije lion u sledecoj fazi i tamo je svasta moguce

al da ne trcimo pred rudu

Ok, slazem se da je pafos morao da se prodje, i da su pare u ligi sampiona. Ali ne bi rekao da je neuspeh i prolaz u 16 lige evrope, ima tu dobrih ekipa iz lige petice. Kako do pre par godina nismo mogli ni u grupnu fazu da udjemo (Zvezda i partizan) lige evrope ovo je sad jedan stabilniji proces sto se tice igraca i rezultata.
Kada ovo pisemo probaj da ne spominjemo politiku bar na kratko.
Cim si u upravi fudbalskog kluba to znaci da pratis fudbal i da volis fudbal .Zato ti necu pricati na sta lici u Evropi liga Evrope i konferencija zadnjih godina da je to igranka sirokih narodnih masa posvecena kladionicama .Pre par sezona Zvezda je bila u grupi sa Arsenalom ,Kelnom i posle toga Hofenhajmom i Zvezda navodno pruza otpor u Londonu 0 0 a u Beogradu tuce Kelna bundesligasa pa sa Hofenhajmom 0 0 gde smo svi posle 15 minuta meca konstantovali da nema gola do kraja meca jer niko nema zelju da proba da napadne .Ovde je goreo forum napalili se uzlecemo a posle godinu dana Zvezda u ligi sampiona prima na Marakani 5 od Totenhema i 6 od Bajerna .Kvota nedavno na mecu Notingem -Ferencvbaros je bila 1,70 na keca a pitanje je zasto .Ne zanima velike lige ta liga Evrope to sluzi za potkosurivanje a pravu snagu tima mogu da prepoznam u nerevijalnim mecevima u mecevima velike vaznosti
Kada bi sada pitao ljude koji su mnogo u materiji koji intenzivno prate fudbalska dogadjanja KOJI DVOZNAK DA SE STAVI U REVANSU ZVEZDA - LIL ja nebi smeo da pipnem taj mec na dvoznak a kazi mi ti dali bi ti smeo samo da das prognozu posto si nesto video ili zakljucio ❓Evo LULU28 neka kaze koji dvoznak pije vodu :unsure: evo COCI64 neka kaze kako vidi revans :sta:
Znaci svi smo nesto videli i zakljucili a sta to ❓Evo Zvezda je pobedila Lila u dva meca Lil nije dao gol bio je totalno saterilan ,nadigran ,i takticki i fizicki i u svim parametrima igre i moje pitanje je DALI SME DA SE IGRA 1X U REVANSU PRED PUNOM MARAKANOM ❓ PITANJE JE VRLO JEDNOSTAVNO DALI VERUJEMO SVOJIM OCIMA I ONOME STO SMO VIDELI NA TERENU ILI SE VRACAMO NA MOJU PRICU DA JE LIGA EVROPE ZABAVA SIROKIH NARODNIH MASA I VELIKIH LANACA KOCKARNICA .Voleo bih da mi neko kaze svoje vidjenje meca u revansu

Nazad
Vrh