SPORT-Opšta tema

Damir Cakar bivsi fudbaler Partizana postavljen za trenera umesto Stojketa.

ko nema para?
isto kao za vreme komunista,pa vreme crveno crne koalicije,pa za vreme zutih,pa sad ovima uvek se ima i bice para

samo je pitanje kako se one trose a koliko trpaju u svoje dzepove,jedan od tih koji trpa je tvoj veliki Dragan Dzajic

da si pored zvalonje tj za njega kao i Dzajic sto je evo sad ce sto reces 14-ta godina kako su sns-ovci na vlasti i kod tebe,mogao si da se prodas i da imas lovu i da te boli ona stvar
ti places za Draganom a on na slobodi zbog zvalavog monstruma a ne u celiji jer je pokrao pare
Klub ne finansira sam sebe dobrim poslovanjem vec klub nemilice trosi narodne pare i trosice sve dok ne dodje do privatizacije .Ali kada sam rekao da su ostali bez para mislio sam na neulazenje u ligu sampiona protiv Pafosa gde je klub pretrpeo ogromne gubitke i samim tim cinom sezona je izgubljena a cilj nije opravdao sredstva a ova komedija sa vatrometom to je igranka za budale jer taj vatromet je morao da bude u ligi sampiona. Ovo sada nema nikakav znacaj ni motivaciju ni adrenalin kod ljudi OVO JE USILJENO PRAVLJENJE VESTACKE ATMOSFERE ali energije nikakve nema jer koga zabole za domacu ligu .
Sto se tice Dragana Dzajica on nije moj jer ja sam Partizanov od rodjenja on je vas ali mi nije jasno zasto se ogradjujete od coveka koji vam je doneo titulu prvaka Evrope zasto ga se stidite ❓ :sta: a mislim da vam je on mnogo vise doneo nego sto je odmogao izmedju ostalog mislim da je klub dobro poslovao dok je on bio i dobro poslovao i pravio rezultate i to kakve ali nema ko to da ti kaze kao da si malo medijski izmapulisan ali kako i da doneses zakljucak kad svi crveno beli na forumu mudro cute slabo se izjasnjavaju po tom pitanju IZMEDJU OSTALOG VOLEO BIH DA CUJEM KO JE TO BOLJE RADIO I POSLOVAO OD DZAJE BAS ME ZANIMA :unsure:

Gresis mornar, opet te obuzima mrznja prema Zvezdi. Ovo nije neuspeh u fk, prolece stabilno u ligi evrope, dobija se mnogo jaci timovi od nas sa vecim budzetom, jedan lil je par puta skuplji od nas.
Sto se tice trosenja drzavnih para, bez rezultata, ne vidim nesto da komentarises situaciju u vas kk, u proslih par godina i utucenih par desetina miliona evra i osvojenom jednom aba ligom 🤔

Столице ионако наручене и још се уградило у цену... све је у овој творевини унапред смишљено...
Менинјије јасно зашто су Партизановци пали толико у бедак да ниједан не напише да судија није судио пенал него га је терао вар судија
А био три метра од очигледног фаула.
Није имао храбрости да свира или му је тако наређено...
Да напишу да се у дербију не поништава тек тако гол који би могао да уздрма противника...
Али полако нас све хвата очај...

Klub ne finansira sam sebe dobrim poslovanjem vec klub nemilice trosi narodne pare i trosice sve dok ne dodje do privatizacije .Ali kada sam rekao da su ostali bez para mislio sam na neulazenje u ligu sampiona protiv Pafosa gde je klub pretrpeo ogromne gubitke i samim tim cinom sezona je izgubljena a cilj nije opravdao sredstva a ova komedija sa vatrometom to je igranka za budale jer taj vatromet je morao da bude u ligi sampiona. Ovo sada nema nikakav znacaj ni motivaciju ni adrenalin kod ljudi OVO JE USILJENO PRAVLJENJE VESTACKE ATMOSFERE ali energije nikakve nema jer koga zabole za domacu ligu .
Sto se tice Dragana Dzajica on nije moj jer ja sam Partizanov od rodjenja on je vas ali mi nije jasno zasto se ogradjujete od coveka koji vam je doneo titulu prvaka Evrope zasto ga se stidite ❓ :sta: a mislim da vam je on mnogo vise doneo nego sto je odmogao izmedju ostalog mislim da je klub dobro poslovao dok je on bio i dobro poslovao i pravio rezultate i to kakve ali nema ko to da ti kaze kao da si malo medijski izmapulisan ali kako i da doneses zakljucak kad svi crveno beli na forumu mudro cute slabo se izjasnjavaju po tom pitanju IZMEDJU OSTALOG VOLEO BIH DA CUJEM KO JE TO BOLJE RADIO I POSLOVAO OD DZAJE BAS ME ZANIMA :unsure:
ovo mislis na tvoj klub ili....?

dal si realan da ovde trabunjas vec koliko sezona da drzava placa zvezdi nesto a ne da drzava uzima od zvezde i to ne male pare!

sam pricas da je zvezda u sve vecim dugovima u sportu koji je profitabilan a kazes trose se narodne pare
dal ponekad zaista odlutas negde pa pises gluposti tek tako ili zaista pises samo da bi pisao nesto,neznam

dok je dzaja poslovao u jugoslaviji se igralo 3za3,jasno ko kuca kakav je on kao predsednik bio tada,jednog predsednika saveza ubili,pa ga nasledio majmun Piksi a Dzaja biznisuje sa Muslinom :haha:

o ranijim desavanjima i tituli 91 ne zelim da pisem jer to je proslo vreme,totalno ne uporedivo sa danasnjim,od igre do samog klasicnog takmicenja,sto u evropi sto u prvenstvu tada kod nas

Iako se nikad ne slazem sa tobom ja podrzavam Dzaju jer on je jedina prava legenda kluba koga sam uzivo gledao i ende.Zamolio bih te da ne pises vise tekstove u kojima prizeljkujes neciju smrt to nije HRISCANSKI,a mislim da si ti hriscanin

Nazad
Vrh