SPORT-Opšta tema

Opet sudije? Procitah da su i vama progledali kroz prste za neke situacije?

Šteta ko i Zvezdi sinoć nedostajale dve vezane trojke. I pored prepolovljenog sastava u igri smo bili do poslednje sekunde meča.

Napadi u zavrsnici mura sui dalje katastrofa.
Neki ishitreni sutevi , forsirase trojka.I Real nije nista posebno.

Napadi u zavrsnici mura sui dalje katastrofa.
Neki ishitreni sutevi , forsirase trojka.I Real nije nista posebno.
Penjaroja me prijatno iznenadio nisam verovao da ovde moze da se vrati hemija a vratio je ekipu iz mrtvih .Najinteresantnija stvar je DALI CE NEKO SMETI DA SE KLADI NA MOCNU ZVEZDU U KUPU JA ZNAM DA SE MNOGO NAMESTA ALI JE PITANJE DALI NEKO SME DA SE KLADI JAKO NA DRZAVNI PROJEKAT :sta:

Zvezda dobija kup. Partizan nema dovoljno kvalitetnih domacih igraca. Pitanje i koja cetiri stranca ce odabrati za kup.

Penjaroja me prijatno iznenadio nisam verovao da ovde moze da se vrati hemija a vratio je ekipu iz mrtvih .Najinteresantnija stvar je DALI CE NEKO SMETI DA SE KLADI NA MOCNU ZVEZDU U KUPU JA ZNAM DA SE MNOGO NAMESTA ALI JE PITANJE DALI NEKO SME DA SE KLADI JAKO NA DRZAVNI PROJEKAT :sta:
Prekini mornar sa prozivanjem, vec je sto puta ispricana ovde ista prica. Mi smo kao drzavni projekat a vi jadni samofinansirajuci. Dva busa crnaca ste izmenjali od ulaznica i ostojinih licnih para, kad bi se salili.

Jel gledala tvoja ikona večerašnju utakmicu.Izgubio bi 20 razlike.Ja bi ga vratio za kup da nas dobije.
Zvezda dobija kup. Partizan nema dovoljno kvalitetnih domacih igraca. Pitanje i koja cetiri stranca ce odabrati za kup.
Pa i mi baš nemamo sa kim da igramo bez stranaca.

Jos jedan od dokaza da je Lesor klasican orangutan je njegov potez na utakmici panata protiv fenera. Covek bas ima neki psihicki problem.

Човек брани свој паркет. Јер ово је била провокација типа као црнци у америци а не смеју да стварно туку јер су пи*ке у души... Партизанови Црнци су само у Србији имали право да бију наше играче и грађане...

Bio sam sinoc da gledam Partizan - Real. Prvi utisak sa tribina, navijanje i atmosfera u hali nije ni 50% kako je to bilo dok je bio Zeljko. Odavno nisam video da sudije mogu biti toliko pristrasne za gostujuci tim. Sobzirom kako smo sa osakacenim rosterom igrali dobro smo prosli, kostali nas promaseni ziceri Dzakirija pobeda.

Sta sam rekao za Wasingtona pre nekoliko dana, u poslednjim minutima utakmice resili su ga udvajanjima kao od sale.

Obe utakmice ove nedelje i Zvezdi i Partizanu su osakatile sudije. Ne vredi, sad na kraju se lomi i oni kontrolisu ko ce gde....

Nazad
Vrh