SPORT-Opšta tema

Ako je bilo iskreno radovanje u redu, ali ako je bilo i provokacije onda jebi ga. Cinjenica je da je nacin radovanja isti kao kod onih gorila sto je i Tajrik pokazivao. Zar nema drugi nacin da se pokaze emocija??
Radovanje jeste bilo, sto je dozvoljeno u sportu, meni se cini da nije divljastvo kao kod crnaca. Na granici provokacije zato sto je krenuo ka njemu, ali nije gledao u njega vec u publiku. Po meni nije tako ruzno vise u zaru borbe se sve desilo, grk je poludeo i dobro ispalo za partizan.

Bitno da Drcela sjaji ko zvezda Danica :sta: 👌 .A da jel znas da je smenjen onaj milicajac sto je provalio 5 tona droge smenjen i on i sudinica a sjaji sve vise i Ostoja limar :veseljak::blistamo mi svi nismo ni svesni koliko blistamo .
Gledam sinoc snimak emisije gde 4 nazovi analiticara a u stvari to su 4 podguzne muve bez dana radnog staza Andjus i jos trojica nistaka dolaze u emisiju po direktivi da se trkaju ko ce vise da pljuje i omalovazava zivotno delo Novaka Djokovica i mogu da ti kazem da svi cetvorica zajedno sa novinarom blistaju od srece i zadovoljstva a blistace i nasa deca kada krene da preliva ova septicka jama koja je vec prepuna i samo sto nije krenula da preliva .Neznam dali ti ovako kao veteran mozes da osetis miris fekalija koje nas okruzuju .Za Zeljka se ne plasim on moze da ide gde kod pozeli traze ga svi ali sta cemo mi da radimo sa ovima sto sjaje 👎
Земљаче, овде у овој творевини ни за рођеног оца не бих ставио руку у ватру а не за неке квази новинаре што раде као банкомати... Нема овде полазне тачке ни ослонца... свако се продао или чека да се прода и свако ради у служби само једног човека... чак и да ми се нешто одигра пред очима два пута бих размислио да ли је то што сам видео истина...
Значи, поука.. сви дувају у исту фрулу само је некима топлије јер гњурају дубље... сви остали чекају на рупи да би се загњурили што више... тужно али је тако...

Сад ми један Партизановац каже да је Жељко намерно отеран да би Партизан могао да побеђује тимове који су Звездина конкуренција како би Звезда била што боље пласирана...
Жељко Пантић на апаратима... :) .

Nazad
Vrh