SPORT-Opšta tema

Ti bi stalno sprovodio neki red i disciplinu ali to mozes u svom fudbalskom klubu u ovom nasukanom ZAK u iz Kikinde a ovde jos uvek nije odradjena CENZURA a nadam se i da nece jer je tema ZABAVNO REKREATIVNOG KARAKTERA SA ODREDJENOM DOZOM SPONTANOG HUMORA . Osim opustene atmosfere ovde moze da se procita i cuje mnogo zanimljivih informacija jer ovde jedan dobar deo clanova barata materijom i u informaciji su a sto se tebe tice nisi dezinformisan ali je problem druge prirode ako smem da primetim ali da me ne shvatis pogresno sujetan si i malo egocentrican ali tom egu moze da se prilagodjava najbliza okolina i tvoje okruzenje medjutim ja kada osetim u okruzenju kompleksase i i ove sa razvaljenim egom ja to kontrolisem kao ZOZE MURINJO suzbijam kanalisem i drzim pod kontrolom jer drugacije nemoze i nesme da bude :cool:
Mornar, vec sam ti pisao par puta. Nije da ti nisu lucidni i zanimljivi nekad postovi, ali nemoj da etiketiras i analiziras kolege na ovoj temi, ruzno je.

Mornar, vec sam ti pisao par puta. Nije da ti nisu lucidni i zanimljivi nekad postovi, ali nemoj da etiketiras i analiziras kolege na ovoj temi, ruzno je.
Sto se tice mojih postova nece se niko uvrediti u to nemoj da sumnjas a sto se tice COCIJA64 on je moj i da je najgori dobro desava se ponekad kad je klizav teren nije da se ne desava a ja sam bio stoper svojevremeno ko ROY KIN desava se u zaru borbe i proklizavanje ali i zavisi od vremenskih uslova i spoljnog faktora ali uvek se na kraju baci koska cestitamo jedni drugima i izgrloimo se jer drugacije ne ide .:ppozdrav:

Mladost i iskustvo uvek bila dobitna kombinacija. Ako misliš na Živkovica on bi bio za Teleoptik pojačanje.
Vise bi je nazvao prinudna kombinacija. Kad je pocela ona euforija sa Blagojem i dobri rezultati sa vasom decom rekao sam da od toga nema nista jer cim koji iole stasa stremi ka inostranstvu ili klub bude nestrpljiv sa prodajom igraca. Tako je to svuda.

Nazad
Vrh