SPORT-Opšta tema

Ti bi stalno sprovodio neki red i disciplinu ali to mozes u svom fudbalskom klubu u ovom nasukanom ZAK u iz Kikinde a ovde jos uvek nije odradjena CENZURA a nadam se i da nece jer je tema ZABAVNO REKREATIVNOG KARAKTERA SA ODREDJENOM DOZOM SPONTANOG HUMORA . Osim opustene atmosfere ovde moze da se procita i cuje mnogo zanimljivih informacija jer ovde jedan dobar deo clanova barata materijom i u informaciji su a sto se tebe tice nisi dezinformisan ali je problem druge prirode ako smem da primetim ali da me ne shvatis pogresno sujetan si i malo egocentrican ali tom egu moze da se prilagodjava najbliza okolina i tvoje okruzenje medjutim ja kada osetim u okruzenju kompleksase i i ove sa razvaljenim egom ja to kontrolisem kao ZOZE MURINJO suzbijam kanalisem i drzim pod kontrolom jer drugacije nemoze i nesme da bude :cool:
Mornar, vec sam ti pisao par puta. Nije da ti nisu lucidni i zanimljivi nekad postovi, ali nemoj da etiketiras i analiziras kolege na ovoj temi, ruzno je.

Mornar, vec sam ti pisao par puta. Nije da ti nisu lucidni i zanimljivi nekad postovi, ali nemoj da etiketiras i analiziras kolege na ovoj temi, ruzno je.
Sto se tice mojih postova nece se niko uvrediti u to nemoj da sumnjas a sto se tice COCIJA64 on je moj i da je najgori dobro desava se ponekad kad je klizav teren nije da se ne desava a ja sam bio stoper svojevremeno ko ROY KIN desava se u zaru borbe i proklizavanje ali i zavisi od vremenskih uslova i spoljnog faktora ali uvek se na kraju baci koska cestitamo jedni drugima i izgrloimo se jer drugacije ne ide .:ppozdrav:

Nazad
Vrh