Samo vas istina može vređati.Ništa nisam pisao bez argumenata.Ako bi tražili tvoje vređanje Željka na postoji niko takav na forumu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo vas istina može vređati.Ništa nisam pisao bez argumenata.Ako bi tražili tvoje vređanje Željka na postoji niko takav na forumu.
Nije lažljivo već uvredljivo za igrača zvezde.A i naslov spota vam je stvarno ustaški.
Naravno da nemas a i da imas ne bi te sigurno COCI64 prijavio on bi mozda voleo da zna da li je puska u klozetu ili na tavanu ili zakopana ali ne verujem da bi on tu informaciju negde prosledio tu bi diskrecija bila zagarantovanaNemam pušku ali ti bi mi bio među prvima![]()
![]()
Nije nista tajnovito , nije zvanicno jos isplivalo ali ono sto se zna je da je to nesto simbolicno i forme radi tu se vise radi da bivsi igrac pomogne svom klubu nego sto je ikakav novac u pitanjuNikako niko od zvezdaša da napiše kolika je plata vašeg trenera ili možda on radi za eksere.
Što je to toliko tajnovito?
LULE28 verujem da ce trejdovati malog i zato su ga ugrabili na vreme ne verujem da ce klub kalirati na njemu@mornar nikako da nam odes
pa ko ce pisati o Murinenu
![]()
![]()
kako se mali finac sam sebi posro na glavu cudo jedno
osim sto je dobio za nista bar milionce na racunu
SPORT-Opšta tema
Da Željko je loš trener i ništa nije osvojio i ne zna da napravi tim. Ajde Cigani mislite o miljenici i koji su ciljevi ove godine.poljoinfo.com
SPORT-Opšta tema
grcka ce uvek zaostajati za ligama 5 zbog malih klubova to da smo mi dali pa bi oni zaigrali i dali nam jos 2 to okaci macku o rep,to neznas jer se nije desilo seltik je izasao u drugom i u prvih 10min na prepad napravio 3 sanse iz koje je jedne dao gol prvo poluvreme smo morali voditi sa 1...poljoinfo.com
SPORT-Opšta tema
grcka ce uvek zaostajati za ligama 5 zbog malih klubova to da smo mi dali pa bi oni zaigrali i dali nam jos 2 to okaci macku o rep,to neznas jer se nije desilo seltik je izasao u drugom i u prvih 10min na prepad napravio 3 sanse iz koje je jedne dao gol prvo poluvreme smo morali voditi sa 1...poljoinfo.com
SPORT-Opšta tema
Da Željko je loš trener i ništa nije osvojio i ne zna da napravi tim. Ajde Cigani mislite o miljenici i koji su ciljevi ove godine.poljoinfo.com
u rosteru a ne igraLULE28 verujem da ce trejdovati malog i zato su ga ugrabili na vreme ne verujem da ce klub kalirati na njemu
Evo ko je pvi Željka nazvao nadimkom.Nisi pricao za Kaminskog sa dve leve da je nacista ali ovaj tinejdzer mnogo bode oci nego samo me zanima JEL MNOGO NACISTA ILI MALO
Opusti se zdrava konkurencija na trzistu uvek samo moze da podigne nivo i kvalitet igre ZAR NIJE LEPO IMATI TIM U SRBIJI KOJI CE BITI PRVAK EVROPE U KOSARCI A RUMENOGLU DA UZME 10 TITULU BAS BI BILO LEPO SAZRELO JE .....![]()