SPORT-Opšta tema

A i stručnjak ima malo umešane prste.Misliš da nije uslovljavao upravu ili zajedno šurovali.Samo poslušati izjave na početku sezone gde se zahvaljuje državi i gde ima dobru ekipu.
Pa morao je braniti interese kluba i kredibilitet. Sta si ocekivao da na pocetku sezone na konferenciji za novinare kaze da ga neko podriva u klubu i samim tim da rusi klub i upravu a i sebe. Probao je da resi unutar kluba, nije imao podrsku, procurelo je i covek se povukao.

Nego da li ste spremi za kosarkasi magij uveceras?? Kad ovaj nas celavi Penjerola ili kao se vec zove odkljuca Dzabulu večeras, jao jao... Dzabula veceras 30+ poena kao od sale.

Ja nestrpljivo čekam, zao mi sto ne mogu da idem uzivo da gledam, a i ne daje mi se 3k za kartu golubarnika. :D

Pa morao je braniti interese kluba i kredibilitet. Sta si ocekivao da na pocetku sezone na konferenciji za novinare kaze da ga neko podriva u klubu i samim tim da rusi klub i upravu a i sebe. Probao je da resi unutar kluba, nije imao podrsku, procurelo je i covek se povukao.
Branio je on njegovih 2,5 miliona a za klub ga bolelo **greška.Stalno je imao nekog krivca pa i ono malo dete što mu je pokazalo srednji prst.

Nazad
Vrh