SPORT-Opšta tema

A i stručnjak ima malo umešane prste.Misliš da nije uslovljavao upravu ili zajedno šurovali.Samo poslušati izjave na početku sezone gde se zahvaljuje državi i gde ima dobru ekipu.
Pa morao je braniti interese kluba i kredibilitet. Sta si ocekivao da na pocetku sezone na konferenciji za novinare kaze da ga neko podriva u klubu i samim tim da rusi klub i upravu a i sebe. Probao je da resi unutar kluba, nije imao podrsku, procurelo je i covek se povukao.

Nego da li ste spremi za kosarkasi magij uveceras?? Kad ovaj nas celavi Penjerola ili kao se vec zove odkljuca Dzabulu večeras, jao jao... Dzabula veceras 30+ poena kao od sale.

Ja nestrpljivo čekam, zao mi sto ne mogu da idem uzivo da gledam, a i ne daje mi se 3k za kartu golubarnika. :D

Pa morao je braniti interese kluba i kredibilitet. Sta si ocekivao da na pocetku sezone na konferenciji za novinare kaze da ga neko podriva u klubu i samim tim da rusi klub i upravu a i sebe. Probao je da resi unutar kluba, nije imao podrsku, procurelo je i covek se povukao.
Branio je on njegovih 2,5 miliona a za klub ga bolelo **greška.Stalno je imao nekog krivca pa i ono malo dete što mu je pokazalo srednji prst.

Nego da li ste spremi za kosarkasi magij uveceras?? Kad ovaj nas celavi Penjerola ili kao se vec zove odkljuca Dzabulu večeras, jao jao... Dzabula veceras 30+ poena kao od sale.

Ja nestrpljivo čekam, zao mi sto ne mogu da idem uzivo da gledam, a i ne daje mi se 3k za kartu golubarnika. :D
Spremni smo za Ifea.

Po vasim recima namesti se utakmica El, a sta mislis da li je bilo namestaljki u tim Janisovim pobedama? One su verovatno sve čiste kao suza, jer ste pobedjivali i napustali terene na -12. Prazne priče...

Idi brate mili i divi se Janisu ako si vec tako odusevljen, ne brani ti niko. To mu je verovatno najveci uspeh u karijeri a i vama u kk klubu.

Nazad
Vrh