Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo mora prvo da se kaze mornaru vodji navijacaAjde malo pogledajte u svoje dvorište.
Vidim zato ga nisu zvali da uzme 9 titula Evrolige.Samo mu je mana sto nije stvorio ni jednog igraca.
Jeste stručnjak i zaZa sve vaše on i jeste stručnjak a to dokazuju i rezultati u njegovoj trenerskoj karijeri.
.Šta je postigao u ovom dolasku za 4 i po sezone.Pa Janis ga je patosirao ko niko do sada sa Gilespijem,Jagom,Lazićem....Koliko je igrača promenuo i to dobrih od dolaska.Dobio je sve pare što je tražio pa i za sebe i ništa nije postigao.Što nije osvojio EL a imao je igrača sve vreme koji to mogu da osvoje.Vidim zato ga nisu zvali da uzme 9 titula Evrolige.
Pa i mi vas patosirali sada sa ovakvim timom u raspadu.Jeste stručnjak i za.Šta je postigao u ovom dolasku za 4 i po sezone.Pa Janis ga je patosirao ko niko do sada sa Gilespijem,Jagom,Lazićem....
Sigurno ga nisu zvali nisko budzetni klubovi.Vidim zato ga nisu zvali da uzme 9 titula Evrolige.
Jeste kako da ne, jos da je bila regularna utakmica pa i da ti poverujem. Ne mogu da verujem da ne kapirate neke stvari, tj koliko ste zaslepljenji mrznjom.Pa i mi vas patosirali sada sa ovakvim timom u raspadu.
Poklonu se u zube ne gleda.35 minuta vas nije bilo ni na mapi a kamoli u hali.Pa i mi vas patosirali sada sa ovakvim timom u raspadu.
Naravno,zato što nema pojma.Ti velikani obično angažuju neke sferopulose,radonjiće i tako slične.Sigurno ga nisu zvali nisko budzetni klubovi.
Pa morao je braniti interese kluba i kredibilitet. Sta si ocekivao da na pocetku sezone na konferenciji za novinare kaze da ga neko podriva u klubu i samim tim da rusi klub i upravu a i sebe. Probao je da resi unutar kluba, nije imao podrsku, procurelo je i covek se povukao.A i stručnjak ima malo umešane prste.Misliš da nije uslovljavao upravu ili zajedno šurovali.Samo poslušati izjave na početku sezone gde se zahvaljuje državi i gde ima dobru ekipu.
Njih dvojica i još 5 nisu zarađivali kao Željko.Koji bi mu klub dao te pare sem Partizana.Trebao je sve EL da osvojiKakve to veze ima?Kao da su Sferopulos i Radonjić stvorili neke igrače.
Branio je on njegovih 2,5 miliona a za klub ga bolelo **greška.Stalno je imao nekog krivca pa i ono malo dete što mu je pokazalo srednji prst.Pa morao je braniti interese kluba i kredibilitet. Sta si ocekivao da na pocetku sezone na konferenciji za novinare kaze da ga neko podriva u klubu i samim tim da rusi klub i upravu a i sebe. Probao je da resi unutar kluba, nije imao podrsku, procurelo je i covek se povukao.
Mani se Zorane više Zeljka kako ti ne dosadi čovece. Čovek ima 9 titula i 18 finala, i to je činjenica koju ne mozete osporiti sa svim tim vasim praznim pričama.Njih dvojica i još 5 nisu zarađivali kao Željko.Koji bi mu klub dao te pare sem Partizana.Trebao je sve EL da osvoji
Spremni smo za Ifea.Nego da li ste spremi za kosarkasi magij uveceras?? Kad ovaj nas celavi Penjerola ili kao se vec zove odkljuca Dzabulu večeras, jao jao... Dzabula veceras 30+ poena kao od sale.
Ja nestrpljivo čekam, zao mi sto ne mogu da idem uzivo da gledam, a i ne daje mi se 3k za kartu golubarnika.![]()