SPORT-Opšta tema

Ocigledno ne citas sta ja pisem
Nit je u zvezdu ulupano 20 nit je u partizan 27
Mnogi su vece cifre u pitanju u oba kluba

caci paspalj jer radi sa limarom 2 nedelje

Zeljko i Savic rade 4 godine i oni su opozicija
Ovaj jedan navodno i bez plate jer eto dosao tek tako u klub
A drugi voli klub pa ga sahranio sa svojim primanjima iz istog
Ne radi se ovde da li je Paspalj caci ili nije ovde je sustina da iz kluba iz revolta izlazi mnogo ljudi strucnih i proverenih i priljatelja kluba zbog jednog jedinog coveka SNS limara i tog momenta su mnogi bivsi asovi mogli da udju u klub po raznoraznim funkcijama ali iz postovanja prema legendama kluba nisu pa je tako samo strani trener mogao da dodje i u tom momentu Paspalj ulazi covek bez ikakvog iskustva ne samo u toj poziciji nego covek koji nije bio aktivan nigde zadnjih godina a ozbiljan srcani bolesnik od svoje 33 godine .Dali je on razmisljao da ce on svojom pozitivnom energijom da promeni SNS sistem ili da on promeni nesto u klubu sa idejama to je nebuloza a jos je udarao neki crni humor koji nije bio interesantan nikome u tom momentu ali ovo mu nije trebalo vazio je za zanimljivog i kosarkasa koji je ostavio trag iza sebe kao igrac i kao covek ali bojim se da ce mu ova odluka da udje u klub u ovakvom momentu vise skoditi nego doneti
Prvo sledece ciscenje ide Penjaroja i Paspalj a onda ce Paljo osetiti gorak ukus u ustima i pitati sebe sta mu je to trebalo

Подгрејаног леша није ни требало хапсити... требало је да виси на рефлектору на Мари за пример.

reci zasto bi mi uzeli vasu legendu Palja a tek limara dojucerasnjeg sveca neka hvala imamo ih mi dosta
Koga vi to imate kada se na utakmicama KK CZ pojavljuje samo Moka od nezaboravljenih asova dok se po fudbalu se oglasavaju Pancev , Najdovski , Belodedic a fizicki se pojavljuju samo Bosko Djurovski , Pizon i Dule Savic bez sina mu Vujadina dok su svi ostali koji su ostavili dubok trag u tim klubovima kao u balegu propali .... Razmislite o Palji jer ste i Divca svojevremeno u opstoj nemastini unajmili da sam odigra nekoliko utakmica za 500.000 $ po utakmici bez produzetaka ..
Sto se tice Tadica on je sutirao penale za vreme promocije nogov sponzora FK CZ dok vi velicate tog Skundrica koji je u vladi DS ceo SPS pa tek onda on bio levo smetalo...
I to govori o stanju i toleranciji omrazenog Tadica i celog drustva jer sada niko u Glavnom odboru SNS-a ne sme da ide na bilo kakav sastanak bez nekog dela garderobe u crveno belom i povremenih spontanih objava da bi svi kolektivno zivot dali za Drzavnu mezimicu * secam se potpisanog dresa za Brnabicku ili Brnabica ne znam kako se izjasnjava , ucenja skolske dece pesama CZ navijaca od delije Vulina ,,,,,* sto neodoljivo podseca na Severnu Koreju ...

Sto se tice Tadica on je sutirao penale za vreme promocije nogov sponzora FK CZ dok vi velicate tog Skundrica koji je u vladi DS ceo SPS pa tek onda on bio levo smetalo...
I to govori o stanju i toleranciji omrazenog Tadica i celog drustva jer sada niko u Glavnom odboru SNS-a ne sme da ide na bilo kakav sastanak bez nekog dela garderobe u crveno belom i povremenih spontanih objava da bi svi kolektivno zivot dali za Drzavnu mezimicu * secam se potpisanog dresa za Brnabicku ili Brnabica ne znam kako se izjasnjava , ucenja skolske dece pesama CZ navijaca od delije Vulina ,,,,,* sto neodoljivo podseca na Severnu Koreju ...
upravo si rekao sve ako iole znas situaciju u zemlji tada
ds bez sps-a nije mogao da prdne i za to je kriv narod koji je glasao kako je glasao na tim izborima 2008 godine,posto si vec spomenuo politiku a pises ko je bio levo smetalo navodno
a da nepricamo sta je dinkic radio u toj istoj vladi i kako je naprimer partizan u svim sportovima 2010te bio prvak i a ostali se pogasili
i kako je partizan otisao na fajnal for 2010 u kosarci itd itd
sta je radio svemocni dinkic

a Tadic nije dobio nadimak tek tako George Clooney tih godina ;)

e sad sto su dinkic i sps vec 2012godine(dinkic i ranije) presli na stranu SNS-a tome grobara i zvale a sve svalili na DS koji je oznacen sa bivsi rezim iako su se ovi vise pitali nego sam DS to je takodje posebna tema

Svi smo mi u saobracaju danonocno i posto sam mnogo sujeveran po prirodi savetujem te da ne pravis sprdacinu od saobracajne nesrece i da nazivate coveka ubicom jer ja sam bio svedok 90 tih godina gde je covek sa podsmehom komentarisao tudje saobracajke i ko zna da vozi a ko ne zna i istice da nikada nije ogrebao auto ni na ruzu i opominjem ga da ne prica nista samo da se zahvali bogu i on i dalje sa cerenjem drlja i mlati i posle par dana je napravio takvu katastrofu da su oba automobila bila smrskana totalno unistenje a on je bio kriv ali dzaba ja pricam jer vi kao deca namerno upirete a niste tinejdzeri da ne razumete .
Saobracajna nesreca moze svakom da se desi, svojom ili tudjom krivicom, trenutak nepaznje ili otezane vidljivosti, klizav kolovoz i tako dalje.
Ali svesna voznja u alkoholisanom stanju, je nesto sto se ne prasta, tu sam trazis djavola. To je drugi par cipela....

Svi smo mi u saobracaju danonocno i posto sam mnogo sujeveran po prirodi savetujem te da ne pravis sprdacinu od saobracajne nesrece i da nazivate coveka ubicom jer ja sam bio svedok 90 tih godina gde je covek sa podsmehom komentarisao tudje saobracajke i ko zna da vozi a ko ne zna i istice da nikada nije ogrebao auto ni na ruzu i opominjem ga da ne prica nista samo da se zahvali bogu i on i dalje sa cerenjem drlja i mlati i posle par dana je napravio takvu katastrofu da su oba automobila bila smrskana totalno unistenje a on je bio kriv ali dzaba ja pricam jer vi kao deca namerno upirete a niste tinejdzeri da ne razumete .
Ako neko pravi sprdacinu od svega to si ti.Ja ti pisem sta je zivot obicnog coveka to je moje zivotno iskustvo a ne tvoje insinuacije.A sveti Zelimir trebao je da plati za ono sta je uradio mortus pijan, ali to su razlike izmedju obicnih smrtnika i ovih svetaca u vasim bojama.Znas to je istina a ne tecina prica,lezao sam dugo u bolnici i u apartmanu je bio bivsi predsednik SD jedan ostareli covek koji mi je ispricao razne dogodovstine koje su bile za moje usi.Nemoj se kaciti za sve nastavi sa kladionicama to ti je nabolji fah,a mozda i zvezdinim finansijama to niko od nas ne moze proveriti i reci da li si u pravu ili ne.

Koga vi to imate kada se na utakmicama KK CZ pojavljuje samo Moka od nezaboravljenih asova dok se po fudbalu se oglasavaju Pancev , Najdovski , Belodedic a fizicki se pojavljuju samo Bosko Djurovski , Pizon i Dule Savic bez sina mu Vujadina dok su svi ostali koji su ostavili dubok trag u tim klubovima kao u balegu propali .... Razmislite o Palji jer ste i Divca svojevremeno u opstoj nemastini unajmili da sam odigra nekoliko utakmica za 500.000 $ po utakmici bez produzetaka ..
Svaka ti je na mestu ka u Njegosa samo si preskocio onog profesora iz vase loze i clana UO.Jel tako?A da decu ne spominjemo!

Ostoja Mijailović, poznat kao biznismen i predsednik Košarkaškog kluba Partizan, paralelno vodi i razgranat poslovni sistem koji u velikoj meri posluje sa državom. Prema podacima koje je objavila Nova S, on je vlasnik ili suvlasnik čak 25 firmi koje posluju u različitim sektorima, od osiguranja i prodaje automobila do servisa i održavanja vozila, a veliki deo njihovih prihoda dolazi upravo iz ugovora sa državnim institucijama, javnim preduzećima i lokalnim samoupravama.

Posebno se izdvaja osiguravajuća kuća „Globos osiguranje“, koja je u prethodnih godinu dana sklopila oko 150 ugovora sa državnim i javnim sektorom. Samo u jednom mesecu ta firma dobila je čak 26 ugovora, od kojih su neki vredni milione, pa i desetine miliona dinara. Ti poslovi obuhvataju osiguranje imovine, vozila i zaposlenih za brojne institucije – od domova zdravlja i škola, do gradskih uprava, javnih preduzeća, MUP-a, EMS-a i drugih državnih organa.

Ugovori Globos osiguranja zaključivani su sa institucijama širom Srbije, uključujući i saradnju sa Narodnom bankom Srbije, gradom Novim Sadom i drugim velikim sistemima. Prema navodima iz teksta, veliki broj poslova dodeljivan je u kratkom vremenskom periodu, što ukazuje na izuzetno intenzivnu i kontinuiranu saradnju sa državnim sektorom.

Pored osiguranja, značajan deo državnih poslova dobijaju i Mijailovićeve firme koje se bave prodajom i održavanjem automobila, poput Ada motors, Trio motors i Britiš motors. Ove kompanije učestvuju u nabavkama i servisiranju vozila za različite državne institucije, uključujući MUP, EMS, Parking servise i druga javna preduzeća, a jedna od njegovih firmi bila je angažovana i u okviru državne nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“.

U pojedinim slučajevima, kako navodi Nova S, više Mijailovićevih firmi pojavljivalo se zajedno na tenderima, nastupajući u konzorcijumima, čime su isti ili slični poslovi ostajali unutar istog poslovnog sistema. Takav način učešća dodatno je povećavao ukupnu vrednost poslova finansiranih iz javnih sredstava.

Posebnu pažnju javnosti izazvao je i primer saradnje sa Parking servisom, gde je jedan posao najpre dobila firma u Mijailovićevom vlasništvu, a zatim je, po isteku ugovora, isti posao dodeljen firmi njegove supruge – i to po znatno višoj ceni, što je otvorilo dodatna pitanja o transparentnosti i ekonomičnosti javnih nabavki.

Zbog velikog broja ugovora, njihove vrednosti i kontinuirane saradnje sa državnim institucijama, poslovanje Ostoje Mijailovića i njegovih firmi privuklo je pažnju javnosti i medija. Ovakav obrazac, u kome privatni poslovni sistem ostvaruje značajne prihode iz javnih sredstava, otvara pitanja o kriterijumima dodele poslova, efikasnoj kontroli i stvarnoj konkurenciji u sistemu javnih nabavki u Srbiji.

Ostoja Mijailović, poznat kao biznismen i predsednik Košarkaškog kluba Partizan, paralelno vodi i razgranat poslovni sistem koji u velikoj meri posluje sa državom.
Znamo svi za barem dostupan deo poslovanja i Ostoje i Drcelica sa vesti Nova S ali dok su njemu navijaci Partizana porucili da je nenadlezan i nedostojan mesta predsednika KK Partizan nisam cuo da je neko od navijaca KK ili SD CZ bilo sta javno ili kroz navijanje u Hali porucio nesto Drceli posle takvih natpisa u stampi .
Predsednik FK CZ Terzic je posebna prica i meni neshvatljiva mrlja Udruzenja gradjana Delije jer on je bez grize srama ili bilo kakve * jace * reakcije nepotkupljenog dela navijaca crveno belih vec mnogo vremena od objavljivanja krvavog srednjeg prsta omladini i nećaci delu Srpske populacije .
Mozda se nama grobarima zadesilo da nam je ista poruka vladajucem establismentu kao i * blokaderima * ali Zasto vi cutite ...

Ocigledno ne citas sta ja pisem
Nit je u zvezdu ulupano 20 nit je u partizan 27
Mnogi su vece cifre u pitanju u oba kluba

caci paspalj jer radi sa limarom 2 nedelje

Zeljko i Savic rade 4 godine i oni su opozicija
Ovaj jedan navodno i bez plate jer eto dosao tek tako u klub
A drugi voli klub pa ga sahranio sa svojim primanjima iz istog
Lule jasno je da nije nego kako si dobro obavesten smatram da mozes da uporedis roster igraca i njihovu trzisnu vrednost pa da kazemo npr. trzisna vrednost svih igraca u KK Partizan je 25 miliona sto uz 5 milki za sve ostalo moze da bude tih 30 milona kako je Ostoja obnaradovao uz manju varijabilu .
Roster KK CZ vredi npr. 30 milki sto uz 5 dodatnih miliona za funkcionisanje kluba je 35 ...
Ovako svi pricamo gledajte lopova a krijemo svoje kao zmija noge .
OK onda se slazemo barem da je Covic debelo lagao za budzet od 11 miliona a Drcelicevih 20 je prilicno upitno ili nije tako vec sada cu ja da ti pricam o Tadicu , Duletu Vujosevicu , Zmagu Sagadinu ,Vesicu u DS ili sada u SNS,Dacicu i Marku Marjanovicu mrziteljima Zvezde pored Slobe zvezdasa ...

Znamo svi za barem dostupan deo poslovanja i Ostoje i Drcelica sa vesti Nova S ali dok su njemu navijaci Partizana porucili da je nenadlezan i nedostojan mesta predsednika KK Partizan nisam cuo da je neko od navijaca KK ili SD CZ bilo sta javno ili kroz navijanje u Hali porucio nesto Drceli posle takvih natpisa u stampi .
Predsednik FK CZ Terzic je posebna prica i meni neshvatljiva mrlja Udruzenja gradjana Delije jer on je bez grize srama ili bilo kakve * jace * reakcije nepotkupljenog dela navijaca crveno belih vec mnogo vremena od objavljivanja krvavog srednjeg prsta omladini i nećaci delu Srpske populacije .
Mozda se nama grobarima zadesilo da nam je ista poruka vladajucem establismentu kao i * blokaderima * ali Zasto vi cutite ...
Niste vi skandirali Ostoji zbog njegovih poslova, nego sto ste izmedju njega i Zeljka izabrali ovog drugog. Vi najbolje znate koja je razlika izmedju njih dvojice. Ja gledam ovako. Zeljko je uzimao pare od Partizana, a Ostoja ih obezbedio. I pitam vas da li bi danas da ste u vrhu evrolige trazili Otojinu ostavku i nemojte da se zavaravate da ce Zeljko da se vrati ako se Ostija povuce.

Zeljko jeste grobar, ali ga je Ostoja doveo tako sto mu je obecao budzet. Sta vi mislite da bi se Zeljko vratio da mu nisu obecane debele pare, kako za platu tako za dovodjenje igraca.

Lule jasno je da nije nego kako si dobro obavesten smatram da mozes da uporedis roster igraca i njihovu trzisnu vrednost pa da kazemo npr. trzisna vrednost svih igraca u KK Partizan je 25 miliona sto uz 5 milki za sve ostalo moze da bude tih 30 milona kako je Ostoja obnaradovao uz manju varijabilu .
Roster KK CZ vredi npr. 30 milki sto uz 5 dodatnih miliona za funkcionisanje kluba je 35 ...
Ovako svi pricamo gledajte lopova a krijemo svoje kao zmija noge .
OK onda se slazemo barem da je Covic debelo lagao za budzet od 11 miliona a Drcelicevih 20 je prilicno upitno ili nije tako vec sada cu ja da ti pricam o Tadicu , Duletu Vujosevicu , Zmagu Sagadinu ,Vesicu u DS ili sada u SNS,Dacicu i Marku Marjanovicu mrziteljima Zvezde pored Slobe zvezdasa ...
a ti jel mozes da shvatis kada je receno da je budzet 20 miliona odnosno kada je receno da je budzet 27 miliona?

pogledaj datume,e nakon toga i kada su odredjeni igraci dosli i u jedan i u drugi klub
naravno da ni prvi nije 20 a ni drugi 27

a vesic je bas dobar primer sto si naveo koliko je zaista pomogao bilo cemu osim sebi,kad vec spominjes i klub czv

Niste vi skandirali Ostoji zbog njegovih poslova, nego sto ste izmedju njega i Zeljka izabrali ovog drugog. Vi najbolje znate koja je razlika izmedju njih dvojice. Ja gledam ovako. Zeljko je uzimao pare od Partizana, a Ostoja ih obezbedio. I pitam vas da li bi danas da ste u vrhu evrolige trazili Otojinu ostavku i nemojte da se zavaravate da ce Zeljko da se vrati ako se Ostija povuce.
Za vas sto slabo pamtite Ostoji se pogrdno skandiralo ove sezone dok se jos uvek nije znalo da ce Zeljko delom zbog ekipe ali uglavnom zbog politike i pritiska SNS-a u liku i delima Ostojica otici u zasluzenu penziju.Vratice se Zeljko na veliku tugu vas simpatizera KKCZ i to ce se desiti pre ukoliko omladina i posten svet ociste ovu politicku garnituru .
Ali to što vi ćutite i ustezete se da prelomite zbog pretnje časice vodja navijaca da niko ne sme da zucne je istorijska bruka .

Nazad
Vrh