Ako je trenutno u KK Partizanu u sefu po Ostojinim recima nalazi 27 miliona eura u plusu /a ja ne verujem nista od toga jer se krade sigurno ne na kvadrat nego na kubni /koliko je tu drzavnih para po godini bas bih voleo da saznam ako se nesto pise daj da saznam nesto ali da bude prava informacija a da se ne pise nista otprilike . Od tih prezentovanih 27 miliona koliko je drzavnih para koliko je od sponzora a sponzori su izuzetno galantni i koliko je od publike .Ja sam izjavio ovde da jedan mec eurolige u areni donosi cisto milion eura kada se odbiju svi troskovi LULE mi rece da lupam a ja kazem ponovo minimum milion eura a samo u Euro ligi ima 19 punih arena .ABA ligu ne racunam ni kup utakmice .Mornar ti li si? Nisi morao da se mucis da pravis drugi nalog
Te price navijaci skupili 30 miliona, karte i ostale bajke deci pred spavanje okaci macku o rep. U te bajke ni vi ne verujete. Vama kao niko nije kupio licencu, vi ste kao skupili pare, smesno. Dolaskom politike u kk je doslo do para, zeljka, evrolige, e sad sto bi vi da koristite drzavne pare i da vam prvi covek bude u glavnom oboru sns, a da glumite opoziciju i samofinansiranje je dvolicno i licemerno.
Tabela sa platama koju je Zoki objavio sam pogledao iako znam da su to skrivene stvari koje ne isplivavaju tek tako i ono sto je mnogima upalo u oci prvo je Zeljkova visoka plata .Zeljko je svojim dolaskom i pojavljivanjem kao brend vratio sav taj novac i napunio klupsku kasu za ovih 5 godina svidelo se to nekome ili ne i ulozeno u njega se pozlatilo vise puta .Ono sto je meni upalo u oko je da je na tom spisku jedan od najskupljih igraca bio Ljunberg i on je skuplji od Wasingtona nesto nenormalno 13-14 puta .Ako je to istina a to uzimam sa velikom rezervom a Ljunberg nije dosao u Partizan kao zvezda tima onda je neko na njegov ugovor zagradio i pregradio potok i mogu da zamislim koliko je on realno placen .Isto i za Zvezdu u fudbalu da das Arnautovicu od 38 godina 5 miliona eura a znas da neces moci da ga prodas a znas da nema gledalaca i znas da zbog povrede nece igrati pola sezone i jos igra sve meceve za Austriju i celo svetsko prvenstvo mnogo nelogicnih stvari ima ali tako je .Jos kada se napravi dil sa Miskom Raznjatovicem onda je tek pun pogodak .
Koliko to drzava daje po sezoni voleo bi da saznam kolike su to pare i dali je to poklon drzave ili dug kluba kao neka vrsta zaduzivanja kluba daj da cujem nesto konkretno bilo bi lepo i poucno