SPORT-Opšta tema

Lule ajde gledajuci roster KK Partizan vs Crvena Zvezda i recepte za tortu proceni sam na osnovu broja igraca i imena koliko je crno belih jaja i novca kako kazes ulupano u jedne i druge .
Pejnu je plata prošle godine bila 3 miliona pa ti računaj još jaja Željkova, Miltona,Džabarija...
Naš roster je najskuplji od kad je Željko došao ove sezone a da li je skuplji od vašeg-teško.
Uporedi roster sa Gilespijem i Panterom.

Znas neko veruje u Deda Mraza, a neko u Svetog Zeljka. Razlika je sto Deda Mraz nikad ne izneveri, dom vi placete za vasim svecem koji vas je debelo obmanuo.
Neko veruje u deda MRAZA a neko u svetog Zeljka TI VERUJES U KOKEZU U TERZU U COVICA I U ZVALAVOG PINOKIJA A U PODRGREJANOG LESA SI VEROVAO DOK GA NISTE UHAPSILI 2008 ALI VISE NE VERUJES 🪠 🚾

Mornar ti li si? Nisi morao da se mucis da pravis drugi nalog🙂
Te price navijaci skupili 30 miliona, karte i ostale bajke deci pred spavanje okaci macku o rep. U te bajke ni vi ne verujete. Vama kao niko nije kupio licencu, vi ste kao skupili pare, smesno. Dolaskom politike u kk je doslo do para, zeljka, evrolige, e sad sto bi vi da koristite drzavne pare i da vam prvi covek bude u glavnom oboru sns, a da glumite opoziciju i samofinansiranje je dvolicno i licemerno.
Ako je trenutno u KK Partizanu u sefu po Ostojinim recima nalazi 27 miliona eura u plusu /a ja ne verujem nista od toga jer se krade sigurno ne na kvadrat nego na kubni /koliko je tu drzavnih para po godini bas bih voleo da saznam ako se nesto pise daj da saznam nesto ali da bude prava informacija a da se ne pise nista otprilike . Od tih prezentovanih 27 miliona koliko je drzavnih para koliko je od sponzora a sponzori su izuzetno galantni i koliko je od publike .Ja sam izjavio ovde da jedan mec eurolige u areni donosi cisto milion eura kada se odbiju svi troskovi LULE mi rece da lupam a ja kazem ponovo minimum milion eura a samo u Euro ligi ima 19 punih arena .ABA ligu ne racunam ni kup utakmice .
Tabela sa platama koju je Zoki objavio sam pogledao iako znam da su to skrivene stvari koje ne isplivavaju tek tako i ono sto je mnogima upalo u oci prvo je Zeljkova visoka plata .Zeljko je svojim dolaskom i pojavljivanjem kao brend vratio sav taj novac i napunio klupsku kasu za ovih 5 godina svidelo se to nekome ili ne i ulozeno u njega se pozlatilo vise puta .Ono sto je meni upalo u oko je da je na tom spisku jedan od najskupljih igraca bio Ljunberg i on je skuplji od Wasingtona nesto nenormalno 13-14 puta .Ako je to istina a to uzimam sa velikom rezervom a Ljunberg nije dosao u Partizan kao zvezda tima onda je neko na njegov ugovor zagradio i pregradio potok i mogu da zamislim koliko je on realno placen .Isto i za Zvezdu u fudbalu da das Arnautovicu od 38 godina 5 miliona eura a znas da neces moci da ga prodas a znas da nema gledalaca i znas da zbog povrede nece igrati pola sezone i jos igra sve meceve za Austriju i celo svetsko prvenstvo mnogo nelogicnih stvari ima ali tako je .Jos kada se napravi dil sa Miskom Raznjatovicem onda je tek pun pogodak .
Koliko to drzava daje po sezoni voleo bi da saznam kolike su to pare i dali je to poklon drzave ili dug kluba kao neka vrsta zaduzivanja kluba daj da cujem nesto konkretno bilo bi lepo i poucno

Neko veruje u deda MRAZA a neko u svetog Zeljka TI VERUJES U KOKEZU U TERZU U COVICA I U ZVALAVOG PINOKIJA A U PODRGREJANOG LESA SI VEROVAO DOK GA NISTE UHAPSILI 2008 ALI VISE NE VERUJES 🪠 🚾
I stano se podsecas na nasu legendu koga su vlasti hapsile.I sta tu nije u redu ako je covek zgresio hapsi ga.Nije to sveti Zeljko gazi pijan coveka i u pola noci intervencija generala i NISTA.I to ti je u redu?

Ako je trenutno u KK Partizanu u sefu po Ostojinim recima nalazi 27 miliona eura u plusu /a ja ne verujem nista od toga jer se krade sigurno ne na kvadrat nego na kubni /koliko je tu drzavnih para po godini bas bih voleo da saznam ako se nesto pise daj da saznam nesto ali da bude prava informacija a da se ne pise nista otprilike . Od tih prezentovanih 27 miliona koliko je drzavnih para koliko je od sponzora a sponzori su izuzetno galantni i koliko je od publike .Ja sam izjavio ovde da jedan mec eurolige u areni donosi cisto milion eura kada se odbiju svi troskovi LULE mi rece da lupam a ja kazem ponovo minimum milion eura a samo u Euro ligi ima 19 punih arena .ABA ligu ne racunam ni kup utakmice .
Tabela sa platama koju je Zoki objavio sam pogledao iako znam da su to skrivene stvari koje ne isplivavaju tek tako i ono sto je mnogima upalo u oci prvo je Zeljkova visoka plata .Zeljko je svojim dolaskom i pojavljivanjem kao brend vratio sav taj novac i napunio klupsku kasu za ovih 5 godina svidelo se to nekome ili ne i ulozeno u njega se pozlatilo vise puta .Ono sto je meni upalo u oko je da je na tom spisku jedan od najskupljih igraca bio Ljunberg i on je skuplji od Wasingtona nesto nenormalno 13-14 puta .Ako je to istina a to uzimam sa velikom rezervom a Ljunberg nije dosao u Partizan kao zvezda tima onda je neko na njegov ugovor zagradio i pregradio potok i mogu da zamislim koliko je on realno placen .Isto i za Zvezdu u fudbalu da das Arnautovicu od 38 godina 5 miliona eura a znas da neces moci da ga prodas a znas da nema gledalaca i znas da zbog povrede nece igrati pola sezone i jos igra sve meceve za Austriju i celo svetsko prvenstvo mnogo nelogicnih stvari ima ali tako je .Jos kada se napravi dil sa Miskom Raznjatovicem onda je tek pun pogodak .
Koliko to drzava daje po sezoni voleo bi da saznam kolike su to pare i dali je to poklon drzave ili dug kluba kao neka vrsta zaduzivanja kluba daj da cujem nesto konkretno bilo bi lepo i poucno
E na to pitanje nikad nećeš dobiti odgovor.Vidiš da Željko daje ostavku neposredno posle objavljivanja plata.Veruj da može biti mnogo više nego što je napisano.Vašington možda dobija na ruke ostatak ili ide preko crvenog krsta.Nemoj ni lupati glavu.Verujem da kada bi saznali neke istine ne bi ih ni gledali.A koliko tvoj brend dobija i pored dogovorenog.Možda je to jedan od razloga što je došlo do pobune igrača.Vašington prvi može da se pobuni.
Nego-hoće li vam se Ife osvetiti u petak ili vam pomoći.Nadate li se pobedi ili igrate za kladionice.Treba kupiti još 6 igrača i trenera.

On tera svoje kao papagaj. Nece da shvati da je tada ministar unutrasnjih poslova bio Ivica Dacic, a direktor policije Dragan Jocic, predsednik drzave Boris Tadic. Sva trojica navijaci Partizana, prva dvojica su u to vreme bili i u rukovodecim strukturama u SD Partizan. Sam nacin privodjenja ti sve govori kako je na taj nacin trebao da se izvrsi pritisak i da se omalovazi Zvezda i sam Dzajic. Zar se covek kome se urucuje poziv za davanje izjave i koji ne pruza otpor rusi na zemlju i stavljaju mu se lisice kao da je ubica?? Ali ne vredi to ovom kvazi intelektualcu iz Smedereva objasnjavati.

ako pratis sta pisem mogao si da vec i znas sta mislim
u partizan ogromna lova za nista ama bas nista,sad sta ce biti posle novog trenera videcemo---licno mislim da parker i brown nece da igraju upravo zbog stava vas navijaca prema njima al to je sad posebna tema
u zvezdu takodje ali kad pogledas imena i lova ulupana samo u grejema(do dolaska batlera)
tek nakon povreda kenana,rivera,cartera u zvezdu stize Yago i Motejunas i nakon sto Batler nije ostao Nba dolazi i on

i opet ti kazem da zvezda ako se bolomboj vrati i uklopi zvezda ima sansu,naravno ako i grejem podigne formu jer ovo sto sad igra nije ni za zlatibor cajetinu

sledeci mec zvezde je u turskoj protiv efesa i tu se mora dobiti,realno ekipa izgubila sad od asvela sto je kriminal pa ako se ta ekipa nedobije onda je vec problem i isto ulupana ogromna lova za nista i u zvezdu
Znaci u Partizan ulupano sigurno preko 27 miliona Jaja a u Zvezdu tacno 20 miliona gledajuci igrace na platnom spisku i njihovu objektivnu vrednost . Hvala sve je jasno od kako navijaca tako i zabrinutih kokica...

On tera svoje kao papagaj. Nece da shvati da je tada ministar unutrasnjih poslova bio Ivica Dacic, a direktor policije Dragan Jocic, predsednik drzave Boris Tadic. Sva trojica navijaci Partizana, prva dvojica su u to vreme bili i u rukovodecim strukturama u SD Partizan. Sam nacin privodjenja ti sve govori kako je na taj nacin trebao da se izvrsi pritisak i da se omalovazi Zvezda i sam Dzajic. Zar se covek kome se urucuje poziv za davanje izjave i koji ne pruza otpor rusi na zemlju i stavljaju mu se lisice kao da je ubica?? Ali ne vredi to ovom kvazi intelektualcu iz Smedereva objasnjavati.
Nisu psihopate kao vas zvalonja.

Od njegovog dolaska krunulo urusavanje svih klubova u SD Partizan.Taj Tadic vam doveo gasprom.Dzajic lopov ko ostali.
Znamo ko je oterao maga iz kk.Kao i Berica.
Sto Jokanovic, Nikolic, Sale Ilic pobegli iz fk.
Sto su oterani dugogodisnji skauti i treneri iz fk.

Uzmite i ovog cacija Paspalja zajedno sa limarom.

Da analiziramo ime po ime?Tadic nam je doneo samo odnosenje koseva ,a Gasprom nam je doneo Skundric.Ko je koga oterao to je diskutabilno,Ko je oterao Raznjatovica?Zbog usranih % poceli ste da tonete i sve zbog zvalonje?A vase rukovodstvo pripada i FK i KK nesvrstanima.Ko vam je doveo NIS?I tako redom mozemo i jedni drugi dugo o toj temi.Ko je oterao Duleta maga pa mozda ona slika iz skupstine.I reci zasto bi mi uzeli vasu legendu Palja a tek limara dojucerasnjeg sveca neka hvala imamo ih mi dosta

Nazad
Vrh