SPORT-Opšta tema

Ocigledno ne citas sta ja pisem
Nit je u zvezdu ulupano 20 nit je u partizan 27
Mnogi su vece cifre u pitanju u oba kluba

caci paspalj jer radi sa limarom 2 nedelje

Zeljko i Savic rade 4 godine i oni su opozicija
Ovaj jedan navodno i bez plate jer eto dosao tek tako u klub
A drugi voli klub pa ga sahranio sa svojim primanjima iz istog
Ne radi se ovde da li je Paspalj caci ili nije ovde je sustina da iz kluba iz revolta izlazi mnogo ljudi strucnih i proverenih i priljatelja kluba zbog jednog jedinog coveka SNS limara i tog momenta su mnogi bivsi asovi mogli da udju u klub po raznoraznim funkcijama ali iz postovanja prema legendama kluba nisu pa je tako samo strani trener mogao da dodje i u tom momentu Paspalj ulazi covek bez ikakvog iskustva ne samo u toj poziciji nego covek koji nije bio aktivan nigde zadnjih godina a ozbiljan srcani bolesnik od svoje 33 godine .Dali je on razmisljao da ce on svojom pozitivnom energijom da promeni SNS sistem ili da on promeni nesto u klubu sa idejama to je nebuloza a jos je udarao neki crni humor koji nije bio interesantan nikome u tom momentu ali ovo mu nije trebalo vazio je za zanimljivog i kosarkasa koji je ostavio trag iza sebe kao igrac i kao covek ali bojim se da ce mu ova odluka da udje u klub u ovakvom momentu vise skoditi nego doneti
Prvo sledece ciscenje ide Penjaroja i Paspalj a onda ce Paljo osetiti gorak ukus u ustima i pitati sebe sta mu je to trebalo

Подгрејаног леша није ни требало хапсити... требало је да виси на рефлектору на Мари за пример.

reci zasto bi mi uzeli vasu legendu Palja a tek limara dojucerasnjeg sveca neka hvala imamo ih mi dosta
Koga vi to imate kada se na utakmicama KK CZ pojavljuje samo Moka od nezaboravljenih asova dok se po fudbalu se oglasavaju Pancev , Najdovski , Belodedic a fizicki se pojavljuju samo Bosko Djurovski , Pizon i Dule Savic bez sina mu Vujadina dok su svi ostali koji su ostavili dubok trag u tim klubovima kao u balegu propali .... Razmislite o Palji jer ste i Divca svojevremeno u opstoj nemastini unajmili da sam odigra nekoliko utakmica za 500.000 $ po utakmici bez produzetaka ..
Sto se tice Tadica on je sutirao penale za vreme promocije nogov sponzora FK CZ dok vi velicate tog Skundrica koji je u vladi DS ceo SPS pa tek onda on bio levo smetalo...
I to govori o stanju i toleranciji omrazenog Tadica i celog drustva jer sada niko u Glavnom odboru SNS-a ne sme da ide na bilo kakav sastanak bez nekog dela garderobe u crveno belom i povremenih spontanih objava da bi svi kolektivno zivot dali za Drzavnu mezimicu * secam se potpisanog dresa za Brnabicku ili Brnabica ne znam kako se izjasnjava , ucenja skolske dece pesama CZ navijaca od delije Vulina ,,,,,* sto neodoljivo podseca na Severnu Koreju ...

Sto se tice Tadica on je sutirao penale za vreme promocije nogov sponzora FK CZ dok vi velicate tog Skundrica koji je u vladi DS ceo SPS pa tek onda on bio levo smetalo...
I to govori o stanju i toleranciji omrazenog Tadica i celog drustva jer sada niko u Glavnom odboru SNS-a ne sme da ide na bilo kakav sastanak bez nekog dela garderobe u crveno belom i povremenih spontanih objava da bi svi kolektivno zivot dali za Drzavnu mezimicu * secam se potpisanog dresa za Brnabicku ili Brnabica ne znam kako se izjasnjava , ucenja skolske dece pesama CZ navijaca od delije Vulina ,,,,,* sto neodoljivo podseca na Severnu Koreju ...
upravo si rekao sve ako iole znas situaciju u zemlji tada
ds bez sps-a nije mogao da prdne i za to je kriv narod koji je glasao kako je glasao na tim izborima 2008 godine,posto si vec spomenuo politiku a pises ko je bio levo smetalo navodno
a da nepricamo sta je dinkic radio u toj istoj vladi i kako je naprimer partizan u svim sportovima 2010te bio prvak i a ostali se pogasili
i kako je partizan otisao na fajnal for 2010 u kosarci itd itd
sta je radio svemocni dinkic

a Tadic nije dobio nadimak tek tako George Clooney tih godina ;)

e sad sto su dinkic i sps vec 2012godine(dinkic i ranije) presli na stranu SNS-a tome grobara i zvale a sve svalili na DS koji je oznacen sa bivsi rezim iako su se ovi vise pitali nego sam DS to je takodje posebna tema

Svi smo mi u saobracaju danonocno i posto sam mnogo sujeveran po prirodi savetujem te da ne pravis sprdacinu od saobracajne nesrece i da nazivate coveka ubicom jer ja sam bio svedok 90 tih godina gde je covek sa podsmehom komentarisao tudje saobracajke i ko zna da vozi a ko ne zna i istice da nikada nije ogrebao auto ni na ruzu i opominjem ga da ne prica nista samo da se zahvali bogu i on i dalje sa cerenjem drlja i mlati i posle par dana je napravio takvu katastrofu da su oba automobila bila smrskana totalno unistenje a on je bio kriv ali dzaba ja pricam jer vi kao deca namerno upirete a niste tinejdzeri da ne razumete .
Saobracajna nesreca moze svakom da se desi, svojom ili tudjom krivicom, trenutak nepaznje ili otezane vidljivosti, klizav kolovoz i tako dalje.
Ali svesna voznja u alkoholisanom stanju, je nesto sto se ne prasta, tu sam trazis djavola. To je drugi par cipela....

Nazad
Vrh