O OCEKIVANJIMA U KK PARTIZAN U NASTAVKU SEZONE
Ova ekipa a to je jasno iz aviona je totalno dezorijentisana i nema kvalitet za bilo sta konkretno .Gledao sam nocas neki podkast u kome se kaze da ce Penjaroja gotovo sigurno ubrzati igru Partizana i pretvoriti je u mnogo ofanzivniju jer navodno ovom tipu igraca u Partizanu bi to najverovatnije odgovaralo

Ovu ekipu sam gledao sve meceve u euroligi i dok su igrali odbranu u svim mecevima drzao se neki egal tog momenta kada su krenuli u trku i jurnjavu protivnici su pravili serije od 22 0 ili 25 0 tako da ziv nisam gorim od zelje da vidim sta ce to Penjaroja da uradi sa ovim vostanim figurama ovde je pola tima za ABA ligu svojim kvalitetom ali ajde da vidimo
Posto iskusno znam da nista nece da bude osim potopa ocekujem da Limar iz Prislonice odresi kesu i da krene u novo sopingovanje sezona je izgubljena i novi igraci nista ne doprinose i ne menjaju ali treba sacuvati fotelju i treba izaci iz ovog brloga koji je nastao i probati da ponovo vratis razocaranu publiku i samim tim spasis finansije kluba koje su se verovatno istanjile u nepoznatim pravcima a i priljatelji kluba i fanovi krenuli da se osipaju i odlaze .Jednacina ima vise nepoznatih sve je moglo mnogo lakse ,lepse i bezbolnije ali je SNS mladji referent izabrao tezi put ili se malo vise zaigrao