SPORT-Opšta tema

Istina je da nema sta da nasledi nama je dovoljno da preuzme dugove nista drugo moze i za 1 dolar ali ta privatizacija bi bila da kupac ulaze u klub a ova privatizacija od 2001 do 2025 je samo cerupanje ulaganja nema kamo srece da smo se privatizovali pre 25 godina a ovako samo izgubljeno vreme 👎
Mora kolega nesto novo vec je vidjeno za tri tepsije ribe tri secerane.Kupac mora da se potrudi za nesto novo

NAMESTENO, politika. Kraj.
Sve ja tebe razumem i sve to stoji da bi taj mec mogao da smiri pozar koji je nastao u klubu i da ucvrsti zaljuljalu stolicu Ostoji limaru i da primiri trenutno navijace da ne krenu u neki bojkot pa cak i da kladionica sponzor kluba napravi neki finansijski efekat za njih i to su sigurni dobitci ali sa druge strane taj jedan poraz bi mogao da kosta na kraju Zvezdu ulaska u top 8 a Partizanu ne znaci nista .U drugom delu sezone ocekujem da se Efes pojaca i da pojuri prikljucak za top8 a ono sto je od ranije poznato je zadnja 2 - 3 kola sudije uvek malo poguraju velike i bogate nekom cudnom sudijskom odlukom tako da ne treba cekati sam kraj i zavrsnicu treba ranije obezbediti dobru poziciju a Zvezda je sinoc bila blizu da napravi sesti poraz u zadnjih mesec dana .Tim je sigurno najaci u zadnjih 10 godina mozda cak i bolji od onog Cibes Kinsi ,Miler bolji je sigurno samo je pitanje kada se budu oporavili neki igraci kako ukomponovati tim a potencijal je ogroman .Medjutim ipak ostajem uverenja da Partizan nije pogresio u vezi Monekea i ono je cirkusant i ono je promaja igrac ali ovo ostalo je druga dimenzija ali videcemo do kraja kako ce se sve odvijati

Sve ja tebe razumem i sve to stoji da bi taj mec mogao da smiri pozar koji je nastao u klubu i da ucvrsti zaljuljalu stolicu Ostoji limaru i da primiri trenutno navijace da ne krenu u neki bojkot pa cak i da kladionica sponzor kluba napravi neki finansijski efekat za njih i to su sigurni dobitci ali sa druge strane taj jedan poraz bi mogao da kosta na kraju Zvezdu ulaska u top 8 a Partizanu ne znaci nista .U drugom delu sezone ocekujem da se Efes pojaca i da pojuri prikljucak za top8 a ono sto je od ranije poznato je zadnja 2 - 3 kola sudije uvek malo poguraju velike i bogate nekom cudnom sudijskom odlukom tako da ne treba cekati sam kraj i zavrsnicu treba ranije obezbediti dobru poziciju a Zvezda je sinoc bila blizu da napravi sesti poraz u zadnjih mesec dana .Tim je sigurno najaci u zadnjih 10 godina mozda cak i bolji od onog Cibes Kinsi ,Miler bolji je sigurno samo je pitanje kada se budu oporavili neki igraci kako ukomponovati tim a potencijal je ogroman .Medjutim ipak ostajem uverenja da Partizan nije pogresio u vezi Monekea i ono je cirkusant i ono je promaja igrac ali ovo ostalo je druga dimenzija ali videcemo do kraja kako ce se sve odvijati
Sve se slazem, osim da je moneke cirkuzant. Dosta koristan igrac do sada u evroligi ovih 16 kola. Ima po nekad nerealne prodore i zaletanja, ali koliko vidim da ga obradovic odmah salje na klupu znaci pod kontrolom.

Jesi li ti svestan da je Virtus nekim slucajem pobedio da bi Zvezda smenila Saleta Obradovica 🪠 .A sta je Zvezda postigla za zadnjih 10 godina igranja Eurolige mislim da nije nista specijalno zato se primiri i ne talasaj mnogo nego se ponasaj u skladu sa donjim delom tabele eurolige i ne trci u neriljano ::namigivanje::
Ne bi ga smenuli jer znaju da nam je dosta igrača povređeno.Kada se vrate,sigurno bi leteo.Pa to samo kod vas ima da klub ima tolike poraze i preplaćenog trenera koji ne leti zbog loše igre,jer naravno on nije krivac jer navijači navijaju za njega a ne za klub.Kod nas je obrnuto.
Ja znam da Milojević nije kriv ali rezltati govore drugačije.Možda se vrati neki drugi put.

Pronadjite izjavu Zeljkovog pomocnika onog spanca Iskijerda. Ne pominje ni Ostoju ni Savica ni Vucica ni nekog cetrtog vec lepo kaze da jedna veca grupa igraca nije htela da prihvati Zeljkov nacin rada. I sam je rekao da nove generacije imaju neke nove moralne, eticke pa i materijalne vrednosti koje se drasticno razlikuju od onih pre 10 i vise godina. Zeljko covek i trener starog kova nije mogao to da prihvati, a licno nije hteo da odustaje od svojih principa i to je dovelo do razlaza.

Onaj sinoc Partizan protiv Zalgirisa to je tim koji navijaci Zvezde zele i eto ostvarilo im se.

To je sto je bolje biti nece. Za malo reponja da očetka ćelavog, al nisu dale sudije. Sad se to naravno ne spominje, kad pobedite onda je to sve regularno, kada izgubite uvek su sudije krive.

Sve u svemu fenjer ide u nase ruke ove sezone i to je to sto se tice naseg ucesca u el, bilo bi lepo kad bi mogli da vratimo licencu da ne placamo bezveze. :D
Da li ces i ovog novog na klupi zvati celavi?? Orangutan je ustaljen vokabular vas grobara za vase igrace.

Nazad
Vrh