SPORT-Opšta tema

Evo da objasnim oteran je Dule kosarkaski klub je potpnuo, slicna sudbina ceka i sada samo posle tog potonuca nema novog Zeljka da vadi iz govana klub jer on je direktno bio zivi zid od napada vlasti. Napala je vlast Vanju kao i Kalinica da povuku sve objave podrske studentima, direktno im preceno i Zeljko je tu izasao sa pretnjom da ce napustiti klub ako mu i dalje igrace maltretiraju.
Ko zna sta se i desavalo sa budzetom, dal je stvano toliki, Ostoja garantovano preko svojih preduzeca izvlaci dobruuu korist za sebe od Partizana, njemu je sada laklnulo jer ce ga ludak manje napinajti

P.S. mozda se promeni ako se skine ludak
Eno Grcki mediji pisu da je Zeljko trpeo pritisak vlasti ....
P.S.S juce legla uplatica KK CZ od strane KSS za ttekuce poslove cini mi se, radi bankomat, dok Partizan ima nikad veci budzet Zvezda ima najevci roster zanimljivo i to sve od nasih para. kk partizan bar deo budzeta narpavio od ulaznica, mislite o tome
Ali jbga nasoj zemlji nisu dobri Novak,Zeljko, svako ko ima svoje ja...
Sto mislis da je sinoc u areni bilo manje publike nego kod vas? Ali vi ne kapirate da su ulaznice kap u moru koliko sve ostalo kosta.

Jel i vas limar klepio 1000e sezonske ,tolik ovidjam i cujem da kostaju ?
Nisam ispratio cene sezonskih ni kod Partizana a ni kod CZ, neka pisanja od letos samo, da je dobar deo budzeta Partizana od ulaznica, ukapirao da su jeftinije za Zvezdu, mozda i gresim
Da se razumemo ja sam za skidanje sa drzavne sise celokupnog SD CZ i PARTIZAN pa ko se kako snadje
Dati 50mil za dva kosarkska kluba za godinu dana, pored manjka porodilista, vrtica, urnisanih bolnica je sramota

Evo da objasnim oteran je Dule kosarkaski klub je potpnuo, slicna sudbina ceka i sada samo posle tog potonuca nema novog Zeljka da vadi iz govana klub jer on je direktno bio zivi zid od napada vlasti. Napala je vlast Vanju kao i Kalinica da povuku sve objave podrske studentima, direktno im preceno i Zeljko je tu izasao sa pretnjom da ce napustiti klub ako mu i dalje igrace maltretiraju.
Ko zna sta se i desavalo sa budzetom, dal je stvano toliki, Ostoja garantovano preko svojih preduzeca izvlaci dobruuu korist za sebe od Partizana, njemu je sada laklnulo jer ce ga ludak manje napinajti

P.S.S juce legla uplatica KK CZ od strane KSS za ttekuce poslove cini mi se, radi bankomat, dok Partizan ima nikad veci budzet Zvezda ima najevci roster zanimljivo i to sve od nasih para. kk partizan bar deo budzeta narpavio od ulaznica, mislite o tome
kakvo je ovo sad poredjenje zeljka i novaka

novak ulozio sam svoj novac i nije hteo da podrzi zvalavog i doslo do sukoba---pre toga od bg-a dobio prostor da napravi terene itd itd(sve to sada preuzeo tipsarevic)

zeljko dosao u srbiju i dobio pare od drzavnog kluba,covek menjao 4 tima u 5 godina,klub dobio budzet,placeno mu da igra evroligu iako trebao da udje sam zeljko preko evrokupa u evroligu

mesina skoro 6 godina u milanu
zeljko skoro 5 godina u partizanu
oba trenera su najveci uspeh dok su vodili klubove imali kada im je okosnica tima bila veza Panter-Ledey
mesina igrao F4 sa Milanom
zeljko play of sa Partizanom

koliko je partizan imao para te prve sezone kada su panter i ledey iz fajnal for ekipe dosli u partizan da igraju evrokup je veliko pitanje,o drugoj kada su taj tim nadogradili sa kapitenom Panate Papapetruom,Exumom i osvajacem evrolige Nanelijem ko zna
zvezda ima istu priliku sada kao partizan tada,videcemo sta ce biti na kraju sezone

kakvo je ovo sad poredjenje zeljka i novaka

novak ulozio sam svoj novac i nije hteo da podrzi zvalavog i doslo do sukoba---pre toga od bg-a dobio prostor da napravi terene itd itd(sve to sada preuzeo tipsarevic)

zeljko dosao u srbiju i dobio pare od drzavnog kluba,covek menjao 4 tima u 5 godina,klub dobio budzet,placeno mu da igra evroligu iako trebao da udje sam zeljko preko evrokupa u evroligu

mesina skoro 6 godina u milanu
zeljko skoro 5 godina u partizanu
oba trenera su najveci uspeh dok su vodili klubove imali kada im je okosnica tima bila veza Panter-Ledey
mesina igrao F4 sa Milanom
zeljko play of sa Partizanom

koliko je partizan imao para te prve sezone kada su panter i ledey iz fajnal for ekipe dosli u partizan da igraju evrokup je veliko pitanje,o drugoj kada su taj tim nadogradili sa kapitenom Panate Papapetruom,Exumom i osvajacem evrolige Nanelijem ko zna
zvezda ima istu priliku sada kao partizan tada,videcemo sta ce biti na kraju sezone
Poredjenje Novaka i Zeljka u smislu njihovih uspeha u karijeri, Novak je oteran i proglasen neprijateljem broj 1, Zeljko takodje je neprijatelj u ocima vlasti na to mislim

Poslednja izmena:
izmisljena prica jer da je tako nikad nebi ni dosao u klub

partizan pre njega 3 puta uzastopni osvajac radivoja koraca od kad je on dosao na klupu ni jedan
kls sam zeljko nije hteo ni da igra
abu ne zelim da vam i dalje rusim sneska ali osvajanje abe je bilo smesno u oba navrata jer bi evroligu svakako igrali

da ne pricam da je zvezda odjednom prosle sezone prestala da igra iz cista mira a gle cuda ko je najvise profitirao iz toga(vec sam pisao to,koji bi razlog bio ostanak zeljak na klupi da se nije osvojila aba,kls nije on al ajde i to da mu se racuna)

realno sad iz ove situacije bolje po njega da je prosle sezone na kraju otisao nego sada

Највећи успех Жељка Обрадовића је то што је помогао да и Звезда и Партизан добију трогодишње евролигашке лиценце... све остало је маркетинг.
Навијачи су били одани и пре Жељка али кад је он дошао онда је то експлодирало.
Резултати просечни.
Али та нада и тај замах Партизану је много помогао и дуго ће да ''јаше'' на том таласу.

Волео бих да нови тренер буде Саша Ђорђевић али га власт неће па ће вероватно бити Тинкијери... мада би Ђорђевић узео мање пара...

najveci uspeh(ako se to moze nazvati uspehom) je sisanje ovaca(citaj nas) za pare
posebno sisanje grobara preko kojih je ostoja prao novac iz budzeta srbije a zatim sisanje svih nas gradjana srbije da bi se napunili budzeti oba kluba
eto gde je najveci uspeh njegov,doduse u taj "uspeh" sisanja se i on tu poprilicno ugradio sa milionskim iznosom za koji je radio u partizanu

izmisljena prica jer da je tako nikad nebi ni dosao u klub

partizan pre njega 3 puta uzastopni osvajac radivoja koraca od kad je on dosao na klupu ni jedan
kls sam zeljko nije hteo ni da igra
abu ne zelim da vam i dalje rusim sneska ali osvajanje abe je bilo smesno u oba navrata jer bi evroligu svakako igrali

da ne pricam da je zvezda odjednom prosle sezone prestala da igra iz cista mira a gle cuda ko je najvise profitirao iz toga(vec sam pisao to,koji bi razlog bio ostanak zeljak na klupi da se nije osvojila aba,kls nije on al ajde i to da mu se racuna)

realno sad iz ove situacije bolje po njega da je prosle sezone na kraju otisao nego sada
Da kada vi osvojita aba onda nam nabijate na nos, kada uzme Partizan onda je nebitna. Stvarno ste cirkus.

Ipak se vi zalazete za gasenje abe i igranje cirkus lige kao sta je nasa u kojoj se vodila obimna istraga oko namestanja.

Da kada vi osvojita aba onda nam nabijate na nos, kada uzme Partizan onda je nebitna. Stvarno ste cirkus.

Ipak se vi zalazete za gasenje abe i igranje cirkus lige kao sta je nasa u kojoj se vodila obimna istraga oko namestanja.
pisao sam vec o tome kada je aba postala ne bitna kao samo takmicenje,tako da necu da se ponavljam

aba je apsolutno nebitna i cak je vama i razlog ovoga svega sto se desava a to je igranje Karlika Jonsa u poslednjim minutima,totalno nebitnog meca protiv Fmp-a
da je Karlik u timu,sad bi zeljko jos uvek uzimao preko 200k mesecno na klupi ;)

Jel sam ja to dobro obavesten?? Zeljko Obradovic rasturio Panatenaikos usred Atine, a onda u znak protesta zbog svega sto se desava u klubu i sta vlast radi u drzavi podneo ostavku. Svi su vam krivi, samo vi niste krivi.

Шта је циркус лига него аба лига... погле ко су све на последњим местима са негативном кош разликом. А све то плаћају фирме које су из Србије...Телеком и ове кладионице... узимају паре од глупе деце која троши на коцкање... и из наших пореза...

Боље је за неко дете у Краљеву или Смедереву да дође Звезда па да виде евролигаша него да путују по рвацкој да им певају Србе на врбе и Уби, уби Србина...

2025-11-27-131945.png

Лепо сам написао ако се Жељко врати да буде тренер онда је то само његова брука.
И онда ће му дати још већи уговор за никакве резултате.

Novine objavljuju kako se prati let aviona Zeljka,cekaju ga navijaci na aerodromu,nije prihvacena ostavka

Ovo postaje sve vise sarena laza za zvalonju i sad vec pitam se i ko zna sta je danas potpisano i dogovoreno ovde u subotici sa orbanom,dok se juce i danas na tviteru i u medijima bije bitka da li ovaj ostaje ili ne,kako to ide kod zvale:novi dan-nova tema

Znaci cirkus pokrenut dok on iz zavese resava nesto

samo se nadam da nije to jer ako je to onda zeljko definitivno postaje jedan od najgiljavijih ljudi u srpskom sportu ikada

ostaje da se vidi

ovo vec sluti da ostaje

bilo bi to epsko pranje para u glavnoj ulozi Ostoja,Zeljko,Zvalavi

Ma kakav ceo tim.Nisu imali para za nba igrace cekali kraj.I onda se dovodi otpadak Reala i Kalates pred penzijom.

Negde pisu da je sukob Savic -Zeljko sto sisu pitali Zeljka oko igraca.Valjda najvise zbog Osotkovskog.

Ma kakav ceo tim.Nisu imali para za nba igrace cekali kraj.I onda se dovodi otpadak Reala i Kalates pred penzijom.

Negde pisu da je sukob Savic -Zeljko sto sisu pitali Zeljka oko igraca.Valjda najvise zbog Osotkovskog.
pa ako ostane,kako ce ovi igraci reagovati na to?
sta tu sad ima da se promeni u treninzima itd itd
ovamo se prica o busenju igraca,da igraci nece da igraju i izmisljaju povrede da ne bi igrali i sad ce preko noci svi da igraju na krv i noz za zeljka?

meni ova farsa vise smrdi na neku smisljenu predstavu iskreno

Nazad
Vrh