Bice bolje jer gore od ovoga ne moze. :D
Dobrinčan Moderator Učlanjen(a) 15 Mar 2009 Poruka 6.551 Lokacija Dobrinci Danas u 20:25 #24.421 Bice bolje jer gore od ovoga ne moze.
Z Zoran0230 Prijatelj Foruma Učlanjen(a) 1 Jan 2010 Poruka 16.129 Lokacija Kikinda Danas u 20:35 #24.422 emigrant je napisao(la): Taj fejs mi nemamo tako da sve što stavljate sa fejsa možete gledati sami. Kliknite za proširenje... Pričam ti priču.Nismo deca ako smo ljudi.Nisi ni na utakmici video
emigrant je napisao(la): Taj fejs mi nemamo tako da sve što stavljate sa fejsa možete gledati sami. Kliknite za proširenje... Pričam ti priču.Nismo deca ako smo ljudi.Nisi ni na utakmici video
C coci064 Član Učlanjen(a) 13 Nov 2013 Poruka 15.008 Lokacija kikinda Danas u 20:36 #24.423 emigrant je napisao(la): Taj fejs mi nemamo tako da sve što stavljate sa fejsa možete gledati sami. Kliknite za proširenje... Imas na zvanicnoj stranici KK Partizan.
emigrant je napisao(la): Taj fejs mi nemamo tako da sve što stavljate sa fejsa možete gledati sami. Kliknite za proširenje... Imas na zvanicnoj stranici KK Partizan.