Peet
Član
Nije ni taj Vlahovic savrsen ali kakav je takav je i boljeg centarfora Srbija nema!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lepo pitam.Gledajte vi u svoje dvorište.
Zato tako i prolazimo što se misli da boljeg nema.Recimo Jovan Milošević-Mlađi,brži,i takvi grizu a ne da se šetaju po terenu.Nije ni taj Vlahovic savrsen ali kakav je takav je i boljeg centarfora Srbija nema!
Koju jacu utakmicu je odigrao Milosevic. Makazice?? Svaka cast, ali izmedju dva centarhalfa u evropi to ne bi prosloZato tako i prolazimo što se misli da boljeg nema.Recimo Jovan Milošević-Mlađi,brži,i takvi grizu a ne da se šetaju po terenu.
Zato i treba da igra da se kali.Njega sam se prvo setio-ne zbog makazica.Mitrović i Vlahović su otišli u istoriju.Koju jacu utakmicu je odigrao Milosevic. Makazice?? Svaka cast, ali izmedju dva centarhalfa u evropi to ne bi proslo
Zoki poslušao te Paunović pozvao ga da se priključi reprezentaciji. Konkurisaće za sastav protiv Letonije u Leskovcu.Zato tako i prolazimo što se misli da boljeg nema.Recimo Jovan Milošević-Mlađi,brži,i takvi grizu a ne da se šetaju po terenu.e
Pa,on ima dosta u nogama ali u reprezentaciji se čuvaju noge a u klubu trči tri puta više.I ja se za Vlahovića nebi složio, dečko ima 25 god
poluvremea ovde sam citao da kad ekipa sutira mnogo za 3 nema tecnu i kvalitetnu igru nego iznudjena resenja.![]()
Ima šuteva ali nema realizacije. Jako loše poluvreme nezna se koje lošiji od koga.poluvreme
partizan ima 20 suteva za 3 poena
zvezda juce za citav mec 18
zato sto je los asvel kao timA kako očajnom igrom možeš okrenuti rezultat u našu korist.