MilanM
Član
Ja se ne zanimam za fudbal vec duze veme, kako z anas tako i za strani jer mi je nije gledljivo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
hahahaPogledajte podkaste 6.75 i udvajanje sa Milosem i edinom poslednja izdanja od oba, Edin i Milos to lepo kazu Olimpijakos ima najjacu logistiku(u vezi slobodnih 31:5). Ova dvojica leskovcana sve kroz zajebanicju analiziraju mislim da ih je cak i Zeljko pomenuo na jendoj koferenciji
O stanju kosarke sto je ovako imate Jao Mile gde gostuju bivsi igraci uglavnom i pricaju isksutva pa moze da se zakljuci sto nam je kosarka tu gde jeste
Zvezda je i dobra ima Kalinu, Davidovca, Dobrica, Miljenoica... Partizan kako je gazen od 2015. na ovamo dobro i da ima sto ima sada
Najmanje 10 godina treba da se pojavi neki novi klinci
Ne znam za vas ali meni je sada gledljivija kosarka kada nema Covica i saopstenja
pa mi komentarisali kad se gubilo jer se znalo sta je razlog i sad znamo sta je razlog porazaJako zanimljivo je sto opet navijaci zvezde vise komentarisu utakmice Partizana nego utakmice svog kluba, neverovatno.