SPORT-Opšta tema

Pogledajte podkaste 6.75 i udvajanje sa Milosem i edinom poslednja izdanja od oba, Edin i Milos to lepo kazu Olimpijakos ima najjacu logistiku(u vezi slobodnih 31:5). Ova dvojica leskovcana sve kroz zajebanicju analiziraju mislim da ih je cak i Zeljko pomenuo na jendoj koferenciji :)
O stanju kosarke sto je ovako imate Jao Mile gde gostuju bivsi igraci uglavnom i pricaju isksutva pa moze da se zakljuci sto nam je kosarka tu gde jeste
Zvezda je i dobra ima Kalinu, Davidovca, Dobrica, Miljenoica... Partizan kako je gazen od 2015. na ovamo dobro i da ima sto ima sada
Najmanje 10 godina treba da se pojavi neki novi klinci
Ne znam za vas ali meni je sada gledljivija kosarka kada nema Covica i saopstenja
hahaha
pa mora se opravdati nekako poraz partizana pa se nasli sa tim spektakularnim bacanjima
Koliko je Olimpijakos naosvajao trofeja evrolige do sada i predhodnih nekoliko godina? poslednja jos sa dudom i keseljom pre skoro 14-15 godina
Kakva crna logistika
zamisli imas pomoc al na kraju neko drugi uspe u tome sto radis,nevezano za sport nego inace al to prolazi ovde kod nas ta prica ko i sa zvezdom kad je izgubila-namestenu titulu,pazi tog razmiljanja

ko je juce bio logistika monaku koji sutira 31 slobodnih a partizan 16 i to mislim da su cak 4 bila iz 3 tehnicke i 1 nesportski faul sudjen monaku
dakle jedva 12 slobodnih i juce
opet razlika preko 15 slobodnih u korist protivnika

jednostavno ne napadate kos jer nemate akcije,samo sut neki za 3 i to je to
kada igra karlik tj kada se vrati onda on izmisli poene sa tim njegovim ulazom(+slobodna koje dobije) ili ga udvoje pa on vrati pas ko je slobodan pa taj sutira trojku
zbog toga brown sada i nema neki ucinak-poenterski
a dvejn divlja ko po obicaju pa dok ide sut sve ok,kada stane ne zna da prevede loptu preko pola

ovo drugo
Aba Liga nema nikakav smisao pa zbog cega bi i bilo tenzija,manje se igra i derbija
sve dok nedodje do eventualnih ukrstanja i kupa radivoja

Jako zanimljivo je sto opet navijaci zvezde vise komentarisu utakmice Partizana nego utakmice svog kluba, neverovatno.

Jako zanimljivo je sto opet navijaci zvezde vise komentarisu utakmice Partizana nego utakmice svog kluba, neverovatno.
pa mi komentarisali kad se gubilo jer se znalo sta je razlog i sad znamo sta je razlog poraza
sta imas komentarisat u pobedi i to moze se reci lakoj

juce bez monekea ocekivan poraz
ako ne bude igrao nwora ni protiv monaka takodje poraz,sasvim ocekivan na ovaj sastav gde nam je jago drugi pley

kod vas nema karlika
i sad koji je razlog sto poku nije igrao vise minuta nekoliko predhodnih meceva,ne zna se?
gde je juce osetkowski,ne zna se?
sta je sa jabarijem,ne zna se?
vodis 20p i na kraju protivnik ima 2 suta za pobedu,normalno da se ima sta komentarisat i ocigledno je da u timu nesto skripi

Nazad
Vrh