SPORT-Opšta tema

Милоје је већ два пута понудио оставку. Само нека настави, ваљда ће му усвојити једну већ.

Треба добро проценити кога би требало да потпишу за новог тренера.
Можда неког од помоћника од ових младих немачких јастребова... И кренути испочетка... Само да ли ће издржати буџет код шизоја сад кад нема пара из ниса и кад се укине гас и крене бизнис бежанија од балканског економског тајгера....

Него добра текма у Суботици... да повратимо достојанство једном победом против Спартака.... док још има евара да се плате ови нигерокенијосомалијци... :)
MOLIM TE VUXSAJLO RECI ISKRENO na sta ovo lici kada najpopularniji trener u Evropi bude vidjen u drustvu mladje dame dali je to bolesno ili je to svugde u svetu normalna pojava .Ti si realan i nepristrasan a skazaljka ti se nije zaglavila u 19 veku znam da si Evropejac ustvari autenticni Sumadinac sa Evropskim manirima .Bas me zanima tvoje vidjenje ovog simpaticnog i nadahnutog para a opet ne previse napadnog

Dal ce Zoki i ostali navijaci zvezde da zovu A limpijevica turkoglu? I on je radio u Turskoj.
A grobar je, vodio zvezdu.
Nece moci ZOKI230 da ti odgovori jer otisao mu je plivajuci zamajac i lamela i stalno proklizava lamela pogotovo uzbrdo i po kisi oseca se miris paljevine ::lose::
PA COVECE BOZIJI TAMAN SAM GA ODVUKAO OD MESTA PROKLIZAVANJA I SLAJFOVANJA I KUD GA PONOVO VRATI SAD CE TEK KO POMAHNITO DA VICE RUMENOGLU ,TURKOGLU ,MAHMUTOGLU NE POMINJI MIKSANE VISE NI TRENERE NI TURSKU TAMAN SMO SKRENULI TEMU NA NASTRANE I DE GA VRATI NA FABRICKO PODESAVANJE NISI TREBAO ALI SAD JE KASNO ::pomoc:;

ma jok cini ti se da je tito bio pedofil

pogledaj malo godine kad je ko koga upoznao

gde si sad nasao ronalda u ovom poredjenju :haha:
aman brate informisi se pre nego sto napises nesto
Tita su jurile zene covek sa manirima ,pudlica skakuce ,tompus bonton maniri ,kamile zirafe krda bizoni sve skakuce kabriolet mercedes i zene imaju opsesiju a onaj Ronaldo sta on misli sa tolikim surogat majkama :sta:::novac::

To je sve pokazetelj jednog sunovrata celokupnog drustva. Kada jednog pedofila koji juri klinke od 20 godina a on ima 65, preko kesa, nazivate gospodinom. Jednostavno prevelika je razlika u godinama da bi to bilo normalno. Prostitutki ima na svakom koraku i to je razvijen biznis propalih devojaka. Ali ne mozemo da velicamo takve postupke coveka koji je kosaraski trener, treba da bude uzor i pedagog maloj deci da se bavi kosakom.
Ja stavarno ne znam gde smo mi zalutali kao nacija ako nam je ovo u redu.

Tita su jurile zene covek sa manirima ,pudlica skakuce ,tompus bonton maniri ,kamile zirafe krda bizoni sve skakuce kabriolet mercedes i zene imaju opsesiju a onaj Ronaldo sta on misli sa tolikim surogat majkama :sta:::novac::
jurile zene?

jovanka imala 16 godina,kakva zena o cemu ti?

jel znas ti uopste sta znaci surogat majka ili pises samo da bi pisao?

sadasnja zena ili sta li je ronaldu,nema ni 10 godina razlike a ona mu rodila jedno i mislim da je izgubila jednu ili 2 trudnoce

jurile zene?

jovanka imala 16 godina,kakva zena o cemu ti?

jel znas ti uopste sta znaci surogat majka ili pises samo da bi pisao?

sadasnja zena ili sta li je ronaldu,nema ni 10 godina razlike a ona mu rodila jedno i mislim da je izgubila jednu ili 2 trudnoce
Ako je Jovanka imala samo 16 godina a ja sam zaprepascen i verujem da je to dezimformacija tadasnje cetnicke dijaspore onda ja vise o drugu starom menjam sliku za 180 stepeni .Sto se Ronalda tice on je ziva legenda ali i on ima neke opasne ideje u glavi daleko mu lepa kuca (n)

Ја Обрадовића са једне стране, посматрам као најтрофејнијег европског тренера.
Свако има своје добре о лоше стране.

Али не бих да гледам трун у оку брата својега а да не видим балван у свом оку.

Обрадовић је својим играчким и тренерским квалитетима донео много добрих тренутака и заинтересовао много генерација кошаркаша.

Због њега су многи играчи постали бољи а и многи тренери.

Сад, он се налази у једној специфичној ситуацији у којој је и цела држава и друштво... игра како и колико може али је и чињеница да је и саиграч у свим тим игроказима хоботнице.

Баш као и сви у Партизану и сви у Звезди па и сви ми који својим ћутањем и нечињењем помажемо хоботници да опстане и да се шири.

А што се секса тиче само нека је добровољан и нек је у оквирима друштвених стандарда... не бих да завирујем у туђе кревете мада има присталица и таквог спорта... и да као малограђани не бежимо од основних примеса игре један на један или више на један а то је она стара флоскула што је игра прљавија то је боља... :haha::haha::haha::haha:

Poslednja izmena:
Ako nam je sex sa mladom prostitutkom jedini problem, onda smo mi kao društvo na konju
Mi smo Jovicicu jedno veoma posrnulo drustvo u kojem se zadnjih XXX godina povecao broj narkomana nekoliko hiljada puta broj kockara nekoliko hiljada puta broj alkosa u povecanju broj prezaduzenih kod zelenasa ,prostitucija u ogromnom porastu broj abortusa par stootina puta broj depresivnih jedno 50 posto ALI I AKO JE TOTALNO POTONUCE I POSRNUCE NACIJE NAROD VOLI DA MORALISE VALJDA TO TAKO TREBA I VALJDA JE TO U DRUSTVU IN a sa druge strane ZVALAVI PSIHOPATA IMA 2 MILIONA clanova dali ucenjenih ili neucenjenih dali zbog karijere ili zbog sina,kume ,tetke zaove ,jetrve ne znam ALI SAMO ZNAM KADA BI SE OVAJ NAROD MALO VISE ZBLIZIO A DA SE NE GLEDA KO JE SA KIM I ZBOG CEGA BILO BI I VISE HARMONIJE I VISE LJUBAVI I VISE TOLERANCIJE A MALO BI SE PROBUDIO I NATALITET :veseljak::

MOLIM TE VUXSAJLO RECI ISKRENO na sta ovo lici kada najpopularniji trener u Evropi bude vidjen u drustvu mladje dame dali je to bolesno ili je to svugde u svetu normalna pojava .Ti si realan i nepristrasan a skazaljka ti se nije zaglavila u 19 veku znam da si Evropejac ustvari autenticni Sumadinac sa Evropskim manirima .Bas me zanima tvoje vidjenje ovog simpaticnog i nadahnutog para a opet ne previse napadnog
Da li je Turkoglu oženjen :unsure:

Nazad
Vrh